30 Aralık 2016 Cuma

Bonk.io,Bonk.io oyunu,Online Oyunlar,Oyun

Bonk.io,Bonk.io oyunu,Online Oyunlar,Oyun: Bonk.io,Bonk.io oyun,Bonk.io oyna,Bonk.io oyunu ,Bonk.io oyunlarıOyun Bonk.io Bonk.io,Bonk.io oyun,Bonk.io oyna,Bonk.io oyunu ,Bonk.io oyunları,,Bilgi Beceri,Html5,Mobil,Multiplayer,Zeka,io Oyunları,Çok Oyunculu, Bonk.io,son günlerde oldukça oyuncu sayısı artan Bonk.io oyunu sizlerle. Oyunu denemek için oyuna hemen başlayın ve diğer oyuncularla beraber çeşitli top oyunları oynayın. Genellikle oyundaki amacımız son kalan olmak. Son kalan oyunu kazanıyor. Oyun öncesi bir kullanıcı  adı yazın ve oyuna katılın.oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler.-mouse- tuşları ile oynanır.

Bonk.io

Motor Denemeleri,Motor Denemeleri oyunu,3D Oyunlar,Oyun

Motor Denemeleri,Motor Denemeleri oyunu,3D Oyunlar,Oyun: Motor Denemeleri,Motor Denemeleri oyun,Motor Denemeleri oyna,Motor Denemeleri oyunu ,Motor Denemeleri oyunlarıOyun Motor Denemeleri 3D,Denge,Parkur,Gösteri,Motor Denemeleri,Motor Denemeleri oyun,Motor Denemeleri oyna,Motor Denemeleri oyunu ,Motor Denemeleri oyunları,,Motor,Unity WebGL, Motor Denemeleri,gerçek bir motor deneyimine hazır olun.Birbirinden zor parkurları geçmek için bütün yetenekelerini kullan.Motor denemeleri oyununda zorlu engelleri geçerek bölüm sonuna en kısa sürede ulaşmaya çalışmanız gerekiyor. Bölümler ilerledikçe oyun zorlaşmakta ve motoru dengede tutmak zor bir hal almaktadır. Yön tuşları ile motoru kontrol edebilirsiniz.Motor simülatörü oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler.-yon- tuşları ile oynanır.

Motor Denemeleri

Yarışçı Şehir Hırsızları,Yarışçı Şehir Hırsızları oyunu,Araba Oyunları,Oyun

Yarışçı Şehir Hırsızları,Yarışçı Şehir Hırsızları oyunu,Araba Oyunları,Oyun: Şehir Yarışları,Şehir Yarışları oyun,Şehir Yarışları oyna,Şehir Yarışları oyunu ,Şehir Yarışları oyunlarıOyun Yarışçı Şehir Hırsızları Şehir Yarışları,Şehir Yarışları oyun,Şehir Yarışları oyna,Şehir Yarışları oyunu ,Şehir Yarışları oyunları,,Html5,Mobil,TRT Çocuk,Yarış,Yarışçı, Şehir Yarışları,80 li yıllardan esinlenerek oluşturulan destansı bir sürüş yolculuğuna hazır olun.oyunda iki can arkadaş hırsız Ratty ve Weasel e katılın.Motoru çalıştırın ve pistlerde yarışırken hızı hissedin. Beş kale çizgisinden herhangi birine giden diğer arabaları atın .Hangi parçaya gideceğinize kararı verin. Yol boyunca hız tuzakları için dikkatli olun .Polisler işlerini yapmak için orada ve hayatlarını kolaylaştıracak değilsiniz. oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. -mouse-   tuşları ile oynanır.

Yarışçı Şehir Hırsızları

Tekboynuz 2048,Tekboynuz 2048 oyunu,Mobil TABLET iPad Oyunları,Oyun

Tekboynuz 2048,Tekboynuz 2048 oyunu,Mobil TABLET iPad Oyunları,Oyun: Tekboynuz 2048,Tekboynuz 2048 oyun,Tekboynuz 2048 oyna,Tekboynuz 2048 oyunu ,Tekboynuz 2048 oyunlarıOyun Tekboynuz 2048 ,Bulmaca,Html5,Mobil,Zeka, Tekboynuz 2048 oyunu,Meşhur zeka oyunu 2048 den esinlenerek oluşturulan unicorn 2048,mobil platformlarda da oynanabilir.Oyunda tablodaki hayvanları tüm satır ve sütünlar boyunca hareket ettiriyorsunuz.Bu esnada birbirinin aynısı olanlar birleşerek yeni bir hayvan ortaya çıkarıyorlar.Böylece birleştirmelere devam ederek unicorna ulaşmaya çalışacaksınız.Oyunumuz mouse ile oynanır.mouse ile tablodaki hayvanları tüm sütün ve satırlar boyunca hareket ettirebilirsiniz.Her hamlenizden sonra tabloda yeni bir hayvan belirmeye başlayacak.Bu yüzden hamlelerinizi iyice düşünerek karar verin.Eğer yapacak hamleniz kalmazsa oyunumuz sona erer.Oyun sonunda kazandığınız skoru görebilirsiniz.Unicorn yani tek boynuza ulaşmayı başaran oyunun kazananı olur.oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler.-mouse-tuşları ile oynanır.

Tekboynuz 2048

29 Aralık 2016 Perşembe

Prensesler Yılbaşı Partisi,Prensesler Yılbaşı Partisi oyunu,Disney Channel Oyunları,Oyun

Prensesler Yılbaşı Partisi,Prensesler Yılbaşı Partisi oyunu,Disney Channel Oyunları,Oyun: Prensesler Yılbaşı Partisi,Prensesler Yılbaşı Partisi oyun,Prensesler Yılbaşı Partisi oyna,Prensesler Yılbaşı Partisi oyunu ,Prensesler Yılbaşı Partisi oyunlarıOyun Prensesler Yılbaşı Partisi ,Anna,Aurora,Disney Prensesleri,Elsa,Giydirme,Pamuk Prenses,Pocahontas,Tasarım,Yasemin,Yemek, Prensesler Yılbaşı Partisi,Pocahontas yılbaşı partisi için tüm prensesleri çağırır. Facebook ta bir etkinlik hazırladı ve tüm bff lerin gelip gideceklerini doğruladı. Prenses Elsa, Aurora, Pamuk Prenses , Anna ve Yasemin. Pocahontas ın davetini kabul etti.Onlar için yemek masasını hazırlamasına yardım edin.Daha sonra her bir prensesi akşam yemeği için giydirilmesine yardım edin.oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler.-mouse-tuşları ile oynanır.

Prensesler Yılbaşı Partisi

Eğlenceli Matematik,Eğlenceli Matematik oyunu,TRT Çocuk Oyunları,Oyun

Eğlenceli Matematik,Eğlenceli Matematik oyunu,TRT Çocuk Oyunları,Oyun: Eğlenceli Matematik,Eğlenceli Matematik oyun,Eğlenceli Matematik oyna,Eğlenceli Matematik oyunu ,Eğlenceli Matematik oyunlarıOyun Eğlenceli Matematik işlem,toplama,çıkarma,çarpma,,Matematik, Matematik Balık Yakalama oyun. Seçtiğiniz işlemlere göre her doğru cevap için balık yakalıyorsunuz. Ne kadar hızlı ve doğru işlem yaparsanız okadar balık yakalarsınız. Hem matematiğinizi geliştirmek hemde eğlenmek için hadi ekran başına.

Eğlenceli Matematik

Esrarengiz Kasaba Kıyamet Girdabı,Esrarengiz Kasaba Kıyamet Girdabı oyunu,Disney Channel Oyunları,Oyun

Esrarengiz Kasaba Kıyamet Girdabı,Esrarengiz Kasaba Kıyamet Girdabı oyunu,Disney Channel Oyunları,Oyun: Esrarengiz Kasaba Kıyamet Girdabı,Esrarengiz Kasaba Kıyamet Girdabı oyun,Esrarengiz Kasaba Kıyamet Girdabı oyna,Esrarengiz Kasaba Kıyamet Girdabı oyunu ,Esrarengiz Kasaba Kıyamet Girdabı oyunlarıOyun Esrarengiz Kasaba Kıyamet Girdabı ,Aksiyon,Bilgi Beceri,Esrarengiz Kasaba,Html5,Level,Macera,Mobil,Seviye,Zeka,Çizgi Film, Esrarengiz Kasaba Kıyamet Girdabı, Dipper, Mabel ve Mystery Crew un geri kalan planları sadece kasaba ve dünyanın geri kalanına yönelik korkunç planlarının başlangıcıdır.Dippper ve Mabel Esrarengiz Kasaba üzerinde kontrolü ele geçiren Weirdmageddon u durdurmak zorundalar. Sevdikleri Şelaleleri bir aksiyon ve macera oyunu ile geri al. Başlamak için kardeşlerden birini seçin, garip yaratıklara karşı savaşın.Başarılı olduğun her aşaşamadan sonra seviye yükselecek.E sonunda bu Garip kıyametten Esrarengiz Kasabayı temizleyin.oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler.-mouse-tuşları ile oynanır.

Esrarengiz Kasaba Kıyamet Girdabı

28 Aralık 2016 Çarşamba

Prensesler Yılbaşı Alışverişi Sonrası,Prensesler Yılbaşı Alışverişi Sonrası oyunu,Disney Channel Oyunları,Oyun

Prensesler Yılbaşı Alışverişi Sonrası,Prensesler Yılbaşı Alışverişi Sonrası oyunu,Disney Channel Oyunları,Oyun: Prensesler Yılbaşı Alışverişi Sonrası,Prensesler Yılbaşı Alışverişi Sonrası oyun,Prensesler Yılbaşı Alışverişi Sonrası oyna,Prensesler Yılbaşı Alışverişi Sonrası oyunu ,Prensesler Yılbaşı Alışverişi Sonrası oyunları

Moana Giydirme,Moana Giydirme oyunu,Disney Channel Oyunları,Oyun

Moana Giydirme,Moana Giydirme oyunu,Disney Channel Oyunları,Oyun: Moana Giydirme,Moana Giydirme oyun,Moana Giydirme oyna,Moana Giydirme oyunu ,Moana Giydirme oyunlarıOyun Moana Giydirme Moana Giydirme,Moana Giydirme oyun,Moana Giydirme oyna,Moana Giydirme oyunu ,Moana Giydirme oyunları,Disney Prensesleri,Giydirme,Makyaj,Moana,Prenses Moana,Çizgi Film, Moana Giydirme,Polinezyalı Prenses Moana için muhteşem bir kıyafet tasarlamak için muhteşem bir oyun sizlerle. Bunu yapmak çok basit değil, çünkü seçmeniz gereken çok şey var.Modaya dair çok şey biliyorsanız, trendy bir kıyafet yapabilirsin. Oyunun sonunda yapmış olduğunuz tasarımı beğendiyseniz, bilgisayarınıza kaydedebilirsin. Bu yıl Disney den yeni bir animasyon çıkacak ve görmek için sabırsızlandığından eminim. Her kategoriden seçim yapabileceğiniz çok sayıda renk ve desen var. giysi, ayakkabı, aksesuar vb. Bu yüzden ihtiyacınız olan şeyi bulmak imkansız ancak mükemmel bir kıyafet yaratmak istiyorsanız sabırlı olmalısın.oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler.-mouse-tuşları ile oynanır.

Moana Giydirme

27 Aralık 2016 Salı

Piramit Kedi Macera,Piramit Kedi Macera oyunu,Bilgi ve Beceri Oyunları,Oyun

Piramit Kedi Macera,Piramit Kedi Macera oyunu,Bilgi ve Beceri Oyunları,Oyun: Piramit Kedi Macera,Piramit Kedi Macera oyun,Piramit Kedi Macera oyna,Piramit Kedi Macera oyunu ,Piramit Kedi Macera oyunlarıOyun Piramit Kedi Macera ,Labirent,Level,Macera,Seviye,iki kişilik, Piramit Kedi Macera,Piramitlerde gizemli nesneler arayan kedilere yardım etmeye ne dersiniz? Bu değerli ve gizemli nesneleri piramitlerde bulmak kolay değildir.Bulmacaları çözmek için nesneleri toplayın.Nesneleri toplamak için de çeşitli tuzaklar kurmanız gerekir. Ayrıca, zaman sınırını aşmadan tüm gizemli nesneleri toplamalısınız. --a--w--s--d--mouse  tuşları ile oynanır.

Piramit Kedi Macera

Fineas ve Förb Yeni Yıl,Fineas ve Förb Yeni Yıl oyunu,Disney Channel Oyunları,Oyun

Fineas ve Förb Yeni Yıl,Fineas ve Förb Yeni Yıl oyunu,Disney Channel Oyunları,Oyun: Fineas ve Förb Yeni Yıl,Fineas ve Förb Yeni Yıl oyun,Fineas ve Förb Yeni Yıl oyna,Fineas ve Förb Yeni Yıl oyunu ,Fineas ve Förb Yeni Yıl oyunlarıOyun Fineas ve Förb Yeni Yıl Fineas ve Förb Yeni Yıl,Fineas ve Förb Yeni Yıl oyun,Fineas ve Förb Yeni Yıl oyna,Fineas ve Förb Yeni Yıl oyunu ,Fineas ve Förb Yeni Yıl oyunları,Bilgi Beceri,Fineas ve Förb,Macera,Patlatma, Fineas ve Förb Yeni Yıl,yeniliklerin öncüsü Fineas ve Förb yeni yıla sıradaşı bir şekilde girmek istiyorlar.Bunun için kafakafaya veren çılgın ikili ortaya süper bir buluş çıkadılar.Yeni icatları uzay mekiği ile atmosferi geçerek uzayda yılbaşı kutlamayı planlıyorlar.Bu çılgın yılbaşı kutlamasına sen de var  msın? Hadi o zaman yön tuşlarını kullanarak Fineas ve Förb içinde olduğu aracı kontrol edin.Uzun süre atmosferde yol almak için benzin bidonlarını  ve para puanları toplayın.oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler.-yon-uşları ile oynanır.

Fineas ve Förb Yeni Yıl

Altın Kafatası Avcısı,Altın Kafatası Avcısı oyunu,Mobil TABLET iPad Oyunları,Oyun

Altın Kafatası Avcısı,Altın Kafatası Avcısı oyunu,Mobil TABLET iPad Oyunları,Oyun: Altın Kafatası Avcısı,Altın Kafatası Avcısı oyun,Altın Kafatası Avcısı oyna,Altın Kafatası Avcısı oyunu ,Altın Kafatası Avcısı oyunlarıOyun Altın Kafatası Avcısı ,Aksiyon,Html5,Level,Macera,Mobil, Altın Kafatası Avcısı,gizemlerle dolu bir tapınak çok değerli altın kafatasları ile dolu.Toplam 8 seviyesi olan oyunda bütün aşamalrı başarı ile geçersen en büyük hazineye ulaşacaksın.Mobil dokunmatik ekranlarda da oynayabileceğin oyunda olabildiğince hızlı olman gerekli.Peşinden koşan dev bir kaya parçası seni ezmeden önüne çıkan engellere takılıp ölmeden kurtulmak için elini çabuk tut.Mağara tapınaktan kurtul hazineyi kap.oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler.-mouse-tuşları ile oynanır.

Altın Kafatası Avcısı

Prensesler Yılbaşı Alışverişi,Prensesler Yılbaşı Alışverişi oyunu,Disney Channel Oyunları,Oyun

Prensesler Yılbaşı Alışverişi,Prensesler Yılbaşı Alışverişi oyunu,Disney Channel Oyunları,Oyun: Prensesler Yılbaşı Alışverişi,Prensesler Yılbaşı Alışverişi oyun,Prensesler Yılbaşı Alışverişi oyna,Prensesler Yılbaşı Alışverişi oyunu ,Prensesler Yılbaşı Alışverişi oyunlarıOyun Prensesler Yılbaşı Alışverişi ,Alışveriş,Anna,Disney Prensesleri,Elsa,Giydirme,Html5,Mobil, Prensesler Yılbaşı Alışverişi, en iyi eski arkadaşlar arasında tatlı bir teleş var.Çünkü yeni yıl yaklaşıyor onlar da yeni yıla girerken mükemmel görünmek istiyorlar.Prensesler için yeni trend kıyafetleri bulup giydirin.Üç prenses için üç benzersiz elbise bulun.Bu şık kıyafetlere uygun ayakkabı,aksesuar,atkı, şapka bulun.Yeni yılda hep birlikte mutlu olun.oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler.-mouse-tuşları ile oynanır.

Prensesler Yılbaşı Alışverişi

26 Aralık 2016 Pazartesi

Mutlu Et Maymunu Yılbaşı,Mutlu Et Maymunu Yılbaşı oyunu,Bilgi ve Beceri Oyunları,Oyun

Mutlu Et Maymunu Yılbaşı,Mutlu Et Maymunu Yılbaşı oyunu,Bilgi ve Beceri Oyunları,Oyun: Mutlu Et Maymunu Yılbaşı,Mutlu Et Maymunu Yılbaşı oyun,Mutlu Et Maymunu Yılbaşı oyna,Mutlu Et Maymunu Yılbaşı oyunu ,Mutlu Et Maymunu Yılbaşı oyunlarıOyun Mutlu Et Maymunu Yılbaşı Mutlu Et Maymunu Yılbaşı,Mutlu Et Maymunu Yılbaşı oyun,Mutlu Et Maymunu Yılbaşı oyna,Mutlu Et Maymunu Yılbaşı oyunu ,Mutlu Et Maymunu Yılbaşı oyunları,Bulmaca,Macera,Zeka, Mutlu Et Maymunu Yılbaşı,Noel herkesin mutlu olma zamanıdır.Aslında bu gülme ve sevinç, iyi bir ruh hali her zaman olmalıdır. Ancak, burada bir mutsuz maymun var.Senin görevin maymunu mutlu etmek.Bu konuda  sen ne düşünüyorsun? Bunu yapmak için,sana Noel ağacı ışık verecek. Maymunun sevinmesi o kadar kolay olmayacak.Bunun için bulmacaları çözüp,çeşitli nesneleri toplayarak bulmacaları çözmeyede kullanın.oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler.-mouse-tuşları ile oynanır.

Mutlu Et Maymunu Yılbaşı

Regular Show Mükemmel Koşu,Regular Show Mükemmel Koşu oyunu,Cartoon Network Oyunları,Oyun

Regular Show Mükemmel Koşu,Regular Show Mükemmel Koşu oyunu,Cartoon Network Oyunları,Oyun: Regular Show Mükemmel Koşu,Regular Show Mükemmel Koşu oyun,Regular Show Mükemmel Koşu oyna,Regular Show Mükemmel Koşu oyunu ,Regular Show Mükemmel Koşu oyunlarıOyun Regular Show Mükemmel Koşu ,Html5,Mobil,Regular Show,Sürekli Dizi,Çizgi Film, Regular Show Mükemmel Koşu,Mordecai ve Rigbynin yeni oyunu oynamak istiyorsan hemen başla.Sürekli Dizi kahramanlarından Perfect bir oyun.Oyunda amaç, çim biçme makinesi makinesini kontrol edeceksin.Çalışmak için kiraladıkları her bahçede mükemmel bir figür oluşturmak istiyorlar.Mouseye tıkladığında  makine otomatik olarak sürülür ve Fare düğmesine basılı tuttuğunuzda yalnızca çim biçilir. Arabayı yanlış alanlarda kullanmadığınızdan emin olun.oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler.-mouse-tuşları ile oynanır.

Regular Show Mükemmel Koşu

Elsa El Tedavisi,Elsa El Tedavisi oyunu,Disney Channel Oyunları,Oyun

Elsa El Tedavisi,Elsa El Tedavisi oyunu,Disney Channel Oyunları,Oyun: Elsa El Tedavisi,Elsa El Tedavisi oyun,Elsa El Tedavisi oyna,Elsa El Tedavisi oyunu ,Elsa El Tedavisi oyunlarıOyun Elsa El Tedavisi Karlar Ülkesi,El Ameliyatı,Ameliyat,Disney Prensesleri,Doktor,Elsa,Tedavi, Elsa El Tedavisi,Elsa buzda kayarken düşer ve yaralanır.Elini kıran Elsanın acilen tıbbi bakıma muhtaçElsanın elinde çok sayıda kesik ve yara var. Elsanın elini iyileştirmek için elinden geleni yap. Aletleri kullanarak buz parçalarını temizle, Elsanın yaralarını temizle, dezenfekte et ve sar. Ayrıca bir x ışını ve kırık eli için bir platin tak. Sonunda Elsanın eli  iyileşsin ve kendisini çok daha iyi hissetsin.oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler.-mouse-tuşları ile oynanır.

Elsa El Tedavisi

Moana Yılbaşı,Moana Yılbaşı oyunu,Disney Channel Oyunları,Oyun

Moana Yılbaşı,Moana Yılbaşı oyunu,Disney Channel Oyunları,Oyun: Moana Yılbaşı,Moana Yılbaşı oyun,Moana Yılbaşı oyna,Moana Yılbaşı oyunu ,Moana Yılbaşı oyunlarıOyun Moana Yılbaşı Moana Yılbaşı,Moana Yılbaşı oyun,Moana Yılbaşı oyna,Moana Yılbaşı oyunu ,Moana Yılbaşı oyunları,Disney Prensesleri,Giydirme,Moana,Prenses Moana, Moana Yılbaşı,yaratıcı zekanı ve yeteneklerini gösterebiliceğin bir oyun. Noel için Moanaya şık bir kıyafet bulmanız gerekiyor Çünkü Moana yılbaşı gecesi ne giyileceğini bilmiyor Çünkü noeli daha önce hiç kutlamadı. Fare kullanarak aksesuarları, kıyafetleri, ayakkabıları tek tek deneyin.Prenses Moananın saç modelini Noel için mükemmel hale getirmesine yardımcı olun. Oyunun sonunda, yaptığınız işi beğendiyseniz, bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.Bu oyunun sonunda, Disney den gelen kahramanımız kıyafet hakkında ne düşündüğünü anlatacak. Ayrıntılara dikkat edin ve eminim burada Noel de harika bir iş çıkarabilirsiniz.oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler.-mouse-tuşları ile oynanır.

Moana Yılbaşı

25 Aralık 2016 Pazar

Ninja Code,Ninja Code oyunu,Cartoon Network Oyunları,Oyun

Ninja Code,Ninja Code oyunu,Cartoon Network Oyunları,Oyun: Ninja Code,Ninja Code oyun,Ninja Code oyna,Ninja Code oyunu ,Ninja Code oyunlarıOyun Ninja Code Ninja Code,Ninja Code oyun,Ninja Code oyna,Ninja Code oyunu ,Ninja Code oyunları,Aksiyon,Macera,Ninjago, Ninja CodeNinja Kodu,Ninja kodunda Digiverseu girin. Digital Overlord, Ninjago City ana sistemini bozdu. Düşman araçlarına saldırmak ve bunları kendi aracı olarak kullanmak için Ninjanın Techno Bladesi kullanın. Üstadın görevlileri ile savaşmak için Kai, Zane, Cole ve Jay arasında seçim yapın. Hücum Lloydun Altın Gücünü boşaltmadan önce sistemi yeniden başlatın.oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler.

Ninja Code

Hamile Uğur Böceği ile Barbi,Hamile Uğur Böceği ile Barbi oyunu,Disney Channel Oyunları,Oyun

Hamile Uğur Böceği ile Barbi,Hamile Uğur Böceği ile Barbi oyunu,Disney Channel Oyunları,Oyun: Hamile Uğur Böceği ile Barbi,Hamile Uğur Böceği ile Barbi oyun,Hamile Uğur Böceği ile Barbi oyna,Hamile Uğur Böceği ile Barbi oyunu ,Hamile Uğur Böceği ile Barbi oyunlarıOyun Hamile Uğur Böceği ile Barbi ,Barbi,Bebek,Doktor,Giydirme,Html5,Mobil,Süper Kahraman,Uğur Böceği,Yemek, Hamile Uğur Böceği ile Barbi,inanılmaz süper kahramanlar Barbi ve Uğur Böceği ile inanılmaz bir gün geçirmeye hazır olun.Ne tesadüfki iki süper kahramanda hamile.Böyle hassas bir durumda ilaçlarını ve vitaminlerini zamanında allmaları gerekiyor.Yardımına ihtiyaç duyan bu sevimli anne adaylarına yardımcı olun.Onların sağlıklı beslenmelerine yardımcı olduktan sonra anne adaylarını en sevimli kıyafetler giydirerek mutlu edin.İki BBF arakadaş senin sayende kendilerini çok iyi hissedecekler sen de onlarla birlikte keyifli vakit geçirmiş olacaksın. oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler.-mouse-tuşları ile oynanır.

Hamile Uğur Böceği ile Barbi

Esrarengiz Kasaba Korku Gecesi,Esrarengiz Kasaba Korku Gecesi oyunu,Disney Channel Oyunları,Oyun

Esrarengiz Kasaba Korku Gecesi,Esrarengiz Kasaba Korku Gecesi oyunu,Disney Channel Oyunları,Oyun: Esrarengiz Kasaba Korku Gecesi,Esrarengiz Kasaba Korku Gecesi oyun,Esrarengiz Kasaba Korku Gecesi oyna,Esrarengiz Kasaba Korku Gecesi oyunu ,Esrarengiz Kasaba Korku Gecesi oyunlarıOyun Esrarengiz Kasaba Korku Gecesi ,Aksiyon,Bilgi Beceri,Esrarengiz Kasaba,Macera,Zeka,Çocuk, Esrarengiz Kasaba Korku Gecesi,gizemli olayları çok seven Dipper ile Mabel bu oyunda yine bir takım tuhaflıkların peşine düşüyorlar.Korku dolu bu yolculuğa sen de davetlisin.Onlarla birlikte sihirli orman içinde ilerleyip sır perdesini aralayacaksın.
Grunkle Stan, Mystery Shack başına gelen tuhaf olayları çözmek için Dipper ve Mabel dışarı çıkıp ip uçlarını toplayacaklar.Oyuna başlamak için karakterinizi seçin.Konumunuzu seçin Gizem Kulübesi, Orman, Kristal Mağaraları, Göl.Taşımak için sağ veya sol ok tuşlarını kullanın.Zıplamak için yukarı okunu kullanın.Bırakmak için aşağı okunu kullanın.El fenerini düşmanları şok ederek, mantarları yakmak için boşluk çubuğunu kullanın.oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler.-yon--space-tuşları ile oynanır.

Esrarengiz Kasaba Korku Gecesi

Yarışçı Örümcek Mobil,Yarışçı Örümcek Mobil oyunu,TRT Çocuk Oyunları,Oyun

Yarışçı Örümcek Mobil,Yarışçı Örümcek Mobil oyunu,TRT Çocuk Oyunları,Oyun: Yarışçı Örümcek Mobil,Yarışçı Örümcek Mobil oyun,Yarışçı Örümcek Mobil oyna,Yarışçı Örümcek Mobil oyunu ,Yarışçı Örümcek Mobil oyunlarıOyun Yarışçı Örümcek Mobil ,Bilgi Beceri,Html5,Macera,Mobil,Yarışma, Yarışçı Örümcek Mobil,dokunmatik ekranlarda mobil platformlarda oynayabilieceğin yarışçı örümcek oyunu sizlerle.Beceri gerektiren oyunda sona ulaşmak oldukça zor.Örümcek arabanın suya düşmesini önleyerek köprülerden geçirin.Bunun için mouse ile yada ekrana dokunarak aracı kontrol edin.En iyi sürücü olmak için çok çalışın.oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler.-mouse-tuşları ile oynanır.

Yarışçı Örümcek Mobil

24 Aralık 2016 Cumartesi

Marinette Yılbaşı Selfie,Marinette Yılbaşı Selfie oyunu,Disney Channel Oyunları,Oyun

Marinette Yılbaşı Selfie,Marinette Yılbaşı Selfie oyunu,Disney Channel Oyunları,Oyun: Marinette Yılbaşı Selfie,Marinette Yılbaşı Selfie oyun,Marinette Yılbaşı Selfie oyna,Marinette Yılbaşı Selfie oyunu ,Marinette Yılbaşı Selfie oyunları Oyun Marinette Yılbaşı Selfie ,Disney Prensesleri,Elsa,Giydirme,Html5,Mobil,Uğur Böceği,iPad, Marinette Yılbaşı Selfie Ladybug ve onun en iyi arkadaşı Elsa bu yıl yeniyılı birlikte kutlayacaklar.Onlar için en güzel noel  kıyafetlerini deneyin ve her biri için mükemmel kıyafetleri bulun. Farklı üstler, elbiseler ve saç modelleri arasından en şık seçimi yapın ve selfie için hazır olun. Ladybug ve Elsa harika görünecekler. oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler.-mouse-tuşları ile oynanır.
Marinette Yılbaşı Selfie

Toon Kupası 2017,Toon Kupası 2017 oyunu,Cartoon Network Oyunları,Oyun

Toon Kupası 2017,Toon Kupası 2017 oyunu,Cartoon Network Oyunları,Oyun: Toon Kupası 2017,Toon Kupası 2017 oyun,Toon Kupası 2017 oyna,Toon Kupası 2017 oyunu ,Toon Kupası 2017 oyunları Oyun Toon Kupası 2017 Toon Kupası 2017,Toon Kupası 2017 oyun,Toon Kupası 2017 oyna,Toon Kupası 2017 oyunu ,Toon Kupası 2017 oyunları,,Futbol,Spor,Süper Kahraman,Yarışma, Toon Kupası 2017 ,Cartoon Network çizgi film kahramanlarından oluşan muhteşem bir futbol turnuvası.2016 2017 Toon Kupasında ülkemiz için oynamaya ve kupayı kazanmaya hazır mısın? Tüm Carton Network ailesinin bulunduğu bu oyunumuza sende katılacak ve kendi tanımınızı kurarak turnuvaya katılabileceksin.Powerpuff Girlsden Buttercup, We Bare Bearsden Kutup Ayısı ve Adventure Timedan BMOnun da yer aldığı 18 toon arasından bir takım seç.Toon Kupası 2017 hızlı ve öfkeli sen de gidip biraz top koştur.Cartoon Network Futbol Turnuvası içerisinde futbol keyfini doyasıya yaşarken çeşitli maçlardaki zorluklara karşı hızlı hareket etmelisin.En güzel ve yeni Cartoon Network oyunları oyunoyna.tv.tr de sizlerle olmaya devam edecek. oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler.-yon--mouse-tuşları ile oynanır.
Toon Kupası 2017

23 Aralık 2016 Cuma

Esrarengiz Kasaba Waddles,Esrarengiz Kasaba Waddles oyunu,Disney Channel Oyunları,Oyun

Esrarengiz Kasaba Waddles,Esrarengiz Kasaba Waddles oyunu,Disney Channel Oyunları,Oyun: Esrarengiz Kasaba Waddles,Esrarengiz Kasaba Waddles oyun,Esrarengiz Kasaba Waddles oyna,Esrarengiz Kasaba Waddles oyunu ,Esrarengiz Kasaba Waddles oyunlarıOyun Esrarengiz Kasaba Waddles ,Bilgi Beceri,Esrarengiz Kasaba,Html5,Mobil,Patlatma,Çocuk, Esrarengiz Kasaba Zıplatma,
Lobbol gibi, Waddlesı oyun alanına fırlatmak için butonu geri çekerek oyuna başlayın. Waddles, nesneleri atlarken Waddlesın yiyecek ve power-upları toplayacak. Waddles en alt seviyeye ulaştığında, 1x ile 3x arasında değişen noktalardan birine düşecektir. Eğer alan sarı renkte yanar ve  1UP  derse, oyuncu seviyesinde oynamak için fazladan bir Waddle kazanacaktır. 1UP yalnızca 2. Seviye ve sonrasında görünür, yani Seviye 1 in 1UP bölgesi yoktur. Ekranın solunda, seviyeyi tamamlamak için Waddlesın ne kadar yiyecek yemesi gerektiğini gösteren bir metre var. Normal oyun sırasında yenen her besin öğesi 400 puan değerindedir. Oyun Ultra Moda geçerse ve bu süre zarfında yenen her besin öğesi çift puan verir.
 
 

Esrarengiz Kasaba Waddles

Yarış Arabaları,Yarış Arabaları oyunu,Araba Oyunları,Oyun

Yarış Arabaları,Yarış Arabaları oyunu,Araba Oyunları,Oyun: Yarış Arabaları,Yarış Arabaları oyun,Yarış Arabaları oyna,Yarış Arabaları oyunu ,Yarış Arabaları oyunlarıOyun Yarış Arabaları Yarış Arabaları,Yarış Arabaları oyun,Yarış Arabaları oyna,Yarış Arabaları oyunu ,Yarış Arabaları oyunları,Traktör,Unity WebGL,Yarış,Yarışçı, Yarış Arabaları,görebileceğin en çılgın ve ilginç yarış arabaları bu oyunda.Yarış arabaları kadar onları kullanan sürücüler de oldukça sıradışı.kendine en uygun araba ve yarışmacıyı seçmek istiyorsan bir kaç tur yarışıp yarışmayı kazanmalısın.Kazandığın para puanlar ile aracını değiştirebilirsin.İstersen de aracını değiştirmeden seviyesini yükseltebilirsin.Unty Webgl olan oyunda karşınıza çıkacak engelleri geçip,çılgın rakiplerinizden önce bitiş çizgisine ulaşın.Yolda kalmak istemiyorsan yol üzerindeki yakıt tanklarını mutlaka toplamalısn.oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler.-yon-tuşları ile oynanır.

Yarış Arabaları

Marinette Yılbaşı Partisi,Marinette Yılbaşı Partisi oyunu,Disney Channel Oyunları,Oyun

Marinette Yılbaşı Partisi,Marinette Yılbaşı Partisi oyunu,Disney Channel Oyunları,Oyun: Marinette Yılbaşı Partisi,Marinette Yılbaşı Partisi oyun,Marinette Yılbaşı Partisi oyna,Marinette Yılbaşı Partisi oyunu ,Marinette Yılbaşı Partisi oyunlarıOyun Marinette Yılbaşı Partisi ,Disney Prensesleri,Elsa,Giydirme,Html5,Kara Kedi,Mobil,Uğur Böceği, Marinette Yılbaşı Partisi,Yeni Yıl Partisi için favori çiftlere sen de katıl.Marinette,Adrien,Elsa ve Jack dörtlüsü ile yılbaşının tadını çıkarın.Mükemmel çiftlerin mükemmel kıyafetler bulmanıza yardımcı ol. Şaşırtıcı elbiseler, saç stilleri ve kızlar için en güzel aksesuarları deneyin.Bu gece onların çarpıcı görünmeleri gerekir. Kızlar ile birlikte onların biricik aşklarını da unutmayın.Erkekler için şık bir kıyafet seçin ve partinin başlamasına yardımcı olun.Hepinize mutlu yıllar.oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler.-mouse-tuşları ile oynanır.

Marinette Yılbaşı Partisi

Snake Pro,Snake Pro oyunu,Online Oyunlar,Oyun

Snake Pro,Snake Pro oyunu,Online Oyunlar,Oyun: Snake Pro,Snake Pro oyun,Snake Pro oyna,Snake Pro oyunu ,Snake Pro oyunları
Oyun Snake Pro Snake Pro,Snake Pro oyun,Snake Pro oyna,Snake Pro oyunu ,Snake Pro oyunları,Bilgi Beceri,Html5,Mobil,Yılan,io Oyunları, Snake Pro,dokunmatik ekranlarda iPhone, iPad, Samsung, Android cihazları ve Windows Phone oynayabileceğin bir HTML5 oyunudur.Yılan pro kontrol edip yemleri toplamak için mouseye basılı tutun.Yılan.io pro oyununda yılanın hızlanması için iki kez tıklayın yada dokunun.Slither.io pro olduğu gibi sana çarpan yılanlar ölür.Onları yersen puanın kısa sürede artacaktır. oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler.-mouse- tuşları ile oynanır.

Snake Pro

22 Aralık 2016 Perşembe

Elsa ile Anna Gece Kıyafetleri,Elsa ile Anna Gece Kıyafetleri oyunu,Mobil TABLET iPad Oyunları,Oyun

Elsa ile Anna Gece Kıyafetleri,Elsa ile Anna Gece Kıyafetleri oyunu,Mobil TABLET iPad Oyunları,Oyun: Elsa ile Anna Gece Kıyafetleri,Elsa ile Anna Gece Kıyafetleri oyun,Elsa ile Anna Gece Kıyafetleri oyna,Elsa ile Anna Gece Kıyafetleri oyunu ,Elsa ile Anna Gece Kıyafetleri oyunlarıOyun Elsa ile Anna Gece Kıyafetleri Elsa ile Anna Gece Kıyafetleri,Elsa ile Anna Gece Kıyafetleri oyun,Elsa ile Anna Gece Kıyafetleri oyna,Elsa ile Anna Gece Kıyafetleri oyunu ,Elsa ile Anna Gece Kıyafetleri oyunları,,Anna,Disney Prensesleri,Elsa,Giydirme,Html5,Kız,Mobil,Moda, Elsa ile Anna Gece Kıyafetleri Anna ve Elsa bugün gece takılmak istiyorlar, bu yüzden kızkardeşler mükemmel bir gece geçirmeye karar verdiler. Eğlenceli bir klübe gidecekler ve bütün gece dans edecekler. Onların gece kıyafeti bulmalarına yardım edin. Elsa için polka noktalı ve tüylerden yapılmış bir etek, pullardan yapılmış gümüş bir elbise veya beyaz dantel uygulamaları olan açık mavi bir elbise ile pembe bir bluz seçebilirsiniz. Mavi taşlar ve pembe bir cüzdanla yapılmış bir açıklama kolyesi ile aksesuar ile tamamlayın. Anna için turuncu bir gömlek ve altın renkli bir etek, basit bir beyaz üst ve çiçek baskılı göğüslü mor etek veya saplamalar ve geometrik baskılarla donatılmış bej bir elbise seçebilirsiniz. Kıyafetini altın bir kolye ve siyah bir çanta ile tamamlayın. Şimdi ikisi de muhteşem görünüyor ve en eğlenceli geceye hazırlar.oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler.-mouse-tuşları ile oynanır.

Elsa ile Anna Gece Kıyafetleri

Teledoor İki Kişilik,Teledoor İki Kişilik oyunu,Bilgi ve Beceri Oyunları,Oyun

Teledoor İki Kişilik,Teledoor İki Kişilik oyunu,Bilgi ve Beceri Oyunları,Oyun: Teledoor İki Kişilik,Teledoor İki Kişilik oyun,Teledoor İki Kişilik oyna,Teledoor İki Kişilik oyunu ,Teledoor İki Kişilik oyunları Oyun Teledoor İki Kişilik Teledoor İki Kişilik,Teledoor İki Kişilik oyun,Teledoor İki Kişilik oyna,Teledoor İki Kişilik oyunu ,Teledoor İki Kişilik oyunları,Labirent,Macera,Seviye,iki kişilik, Teledoor,iki tatlı ikiz kız karanlık orman içinde yolunu kaybetmiş.Korkan çocuklar evlerine gitmek için yolunu bulmaya çalışıyorlar.Labirentler içindeki ışınlanma noktaları var.Hangi renk içine girerseniz diğer aynı  renkten çıkacaksınız.Işınlanma noktaları sizi çıkışa yaklaştırır yada uzaklaştırır.Zekanı kullanarak kısa zamanda çıkışa ulaşın.
Teledoor İki Kişilik

Tank 3030,Tank 3030 oyunu,Bilgi ve Beceri Oyunları,Oyun

Tank 3030,Tank 3030 oyunu,Bilgi ve Beceri Oyunları,Oyun: Tank 3030,Tank 3030 oyun,Tank 3030 oyna,Tank 3030 oyunu ,Tank 3030 oyunları Oyun Tank 3030 Tank 3030,Tank 3030 oyun,Tank 3030 oyna,Tank 3030 oyunu ,Tank 3030 oyunları,,Labirent,Nişan,Tank,iki kişilik, Tank 3030,Tank 3030 ile güzel bir tank savaşı için hazır olun.Klasik Tank 1990 oyunundaki tank sizi nostalji tüneline götürecek.Tüm görevleri tek oyuncu modunda tamamlayın veya bir arkadaşınızı kapın ve co-op modunda savaşın.Tank 3030, Tank 1990 ve tüm spin-offları olarak adlandırılan klasik bilgisayar oyununun flash videosudur. Oyun, 2 kişilik co-op modunda yalnız veya bir arkadaşınızla oynayabileceğiniz toplam 25 seviyeye sahiptir. Oyun, aynı retro iyiliği, bir sürü optimizasyon ve daha pürüzsüz kenarlar ile donatıyor. Oyunun amacı yaklaşan düşmanları ortadan kaldırın ve ülkenizin işaretini koruyun. Bütün seviyeleri tek başına tamamlayabilecek misin? Bugün şansınızı kaçırmayın ve eğlenin.oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler.-a--w--s--d--yon--mouse- tuşları ile oynanır.
Tank 3030

Kızgın Büyükanne Xmas,Kızgın Büyükanne Xmas oyunu,Mobil TABLET iPad Oyunları,Oyun

Kızgın Büyükanne Xmas,Kızgın Büyükanne Xmas oyunu,Mobil TABLET iPad Oyunları,Oyun: Kızgın Büyükanne Xmas,Kızgın Büyükanne Xmas oyun,Kızgın Büyükanne Xmas oyna,Kızgın Büyükanne Xmas oyunu ,Kızgın Büyükanne Xmas oyunları Oyun Kızgın Büyükanne Xmas Kızgın Büyükanne Xmas,Kızgın Büyükanne Xmas oyun,Kızgın Büyükanne Xmas oyna,,Html5,Macera,Unity WebGL,  
Kızgın Büyükanne Xmas Yılbaşı Oyunu,yeni nesil babaanne yılbaşı kutlamalarına katılmak istiyor. Kızgın Büyükanne Xmas oyununda amaç yeni yıl partisine yetişmektir. Yeni yılda eğlenmek isteyen büyükanne evden kaçmış ve koşmaya başlamıştır. Siz bu sevimli büyükanneye yardım edecek ve onu kontrol edeceksiniz, yolda koşarken önünüze gelen altınları toplamalısınız. Topladığınız altınlar ile büyükanneyi güçlendirebilir ve daha hızlı koşabilirsiniz. Oyunun sonunda bulunan büyük partiye büyükanneyi yetiştirmek için elinizden gelenin en iyisini yapın.Yeni yılda büyük küçük herkes eğlesin.oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler.-yon--a--w--s--d-tuşları ile oynanır.
Kızgın Büyükanne Xmas

21 Aralık 2016 Çarşamba

Kızgın Büyükanne Xmas,Kızgın Büyükanne Xmas oyunu,Mobil TABLET iPad Oyunları,Oyun

Kızgın Büyükanne Xmas,Kızgın Büyükanne Xmas oyunu,Mobil TABLET iPad Oyunları,Oyun: Kızgın Büyükanne Xmas,Kızgın Büyükanne Xmas oyun,Kızgın Büyükanne Xmas oyna,Kızgın Büyükanne Xmas oyunu ,Kızgın Büyükanne Xmas oyunlarıOyun Kızgın Büyükanne Xmas Kızgın Büyükanne Xmas,Kızgın Büyükanne Xmas oyun,Kızgın Büyükanne Xmas oyna,Html5,Macera,Mobil,  
Kızgın Büyükanne Xmas Yılbaşı Oyunu,yeni nesil babaanne yılbaşı kutlamalarına katılmak istiyor. Kızgın Büyükanne Xmas oyununda amaç yeni yıl partisine yetişmektir. Yeni yılda eğlenmek isteyen büyükanne evden kaçmış ve koşmaya başlamıştır. Siz bu sevimli büyükanneye yardım edecek ve onu kontrol edeceksiniz, yolda koşarken önünüze gelen altınları toplamalısınız. Topladığınız altınlar ile büyükanneyi güçlendirebilir ve daha hızlı koşabilirsiniz. Oyunun sonunda bulunan büyük partiye büyükanneyi yetiştirmek için elinizden gelenin en iyisini yapın.Yeni yılda büyük küçük herkes eğlesin.oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler.-yon--a--w--s--d-tuşları ile oynanır.

Kızgın Büyükanne Xmas

Kogama:ice park lodowa zabawa,Kogama:ice park lodowa zabawa oyunu,Kogama Oyunları,Oyun

Kogama:ice park lodowa zabawa,Kogama:ice park lodowa zabawa oyunu,Kogama Oyunları,Oyun: ice park lodowa zabawa.,ice park lodowa zabawa. oyun,ice park lodowa zabawa. oyna,ice park lodowa zabawa. oyunu ,ice park lodowa zabawa. oyunlarıOyun Kogama:ice park lodowa zabawa ice park lodowa zabawa.,ice park lodowa zabawa. oyun,ice park lodowa zabawa. oyna,ice park lodowa zabawa. oyunu ,ice park lodowa zabawa. oyunları,,3D,Aksiyon,Html5,Multiplayer,Online,Çok Oyunculu, ice park lodowa zabawa.3D Webgl teknolojisiyle hazırlanmış mobilden de oynayabileceğiniz multiplayer bir oyun

Kogama:ice park lodowa zabawa

Cube Slam,Cube Slam oyunu,Online Oyunlar,Oyun

Cube Slam,Cube Slam oyunu,Online Oyunlar,Oyun: Cube Slam,Cube Slam oyun,Cube Slam oyna,Cube Slam oyunu ,Cube Slam oyunları
Oyun Cube Slam Cube Slam,Cube Slam oyun,Cube Slam oyna,Cube Slam oyunu ,Cube Slam oyunları,Bilgi Beceri,Multiplayer,Zeka,iki kişilik,Çok Oyunculu, Cube Slam,Chrome da bir bağlantı paylaşarak arkadaşlarınız ile yüz yüze oynayabileceğiniz süper bir iki kişilik oyundur.WebRTC, herhangi bir eklenti kurmadan görüntülü sohbet etmenizi sağlayan açık bir web teknolojisi kullanarak inşa edilmiştir.Bu sayede arkadaşların ile rahatlık ile eğlenip oynayabilirsin.
 

Cube Slam

Rapunzel Sihirli Makyaj,Rapunzel Sihirli Makyaj oyunu,Disney Channel Oyunları,Oyun

Rapunzel Sihirli Makyaj,Rapunzel Sihirli Makyaj oyunu,Disney Channel Oyunları,Oyun: Rapunzel Sihirli Makyaj,Rapunzel Sihirli Makyaj oyun,Rapunzel Sihirli Makyaj oyna,Rapunzel Sihirli Makyaj oyunu ,Rapunzel Sihirli Makyaj oyunları Oyun Rapunzel Sihirli Makyaj ,Disney Prensesleri,Giydirme,Makyaj,Rapunzel,Tasarım, Rapunzel Sihirli Makyaj oyunu,cadı Gothel tarafından bir kuleye hapsedilen güzel prenses Rapunzel.Yanlışlık ile güzel prensesi bulan ve ona aşık olan biricik aşkı Flynn ile rendevusu var.Buluşma için onu kuleden kurtarabilir misin? Bunun için önce Rapunzelin güzelliğine kavuşması için sihirli bir iksir oluşturun.Daha sonra ona mükemmel bir saç tasarımı yapın,En şık kıyafetleri giydirin. Elbiseyi süslemek için farklı renk ve boncuklar seçebilirsiniz. Giysiler için şirin desenler oluşturmak için yeteneklerinizi kullanabileceğiniz bir tasarım deseni seçeneği var. Son olarak, onun görünümünü tamamlamak için bazı aksesuarlar seçelim. Şimdi Flynn ile randevuya hazır.oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler.-mouse-tuşları ile oynanır.
Rapunzel Sihirli Makyaj

20 Aralık 2016 Salı

Bubblebee.io,Bubblebee.io oyunu,Online Oyunlar,Oyun

Bubblebee.io,Bubblebee.io oyunu,Online Oyunlar,Oyun: Bubblebee.io,Bubblebee.io oyun,Bubblebee.io oyna,Bubblebee.io oyunu ,Bubblebee.io oyunları Oyun Bubblebee.io ,Bilgi Beceri,Html5,Mobil,Multiplayer,Zeka,io Oyunları,Çok Oyunculu, Bubblebee.io,Türkçe adı ile arı.io diyebileceğimiz süper bir online oyun.Arı.io oyununda tabiiki çiçekleri gezerek onlardan polen toplayıp bal yapacaksınız.Topladığınız balları bal kovanına taşıyın.Bu bal yapma işinde size rakip arılarda olacak.Rakip arılar sizden daha güçlü olursa sizin topladığınız polenleri sizden alıp sizi oyun dışı bırakabilirler.Bu yüzden onlardan kaçarak kendinizi güçlendirin.oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler.-mouse-tuşları ile oynanır.
Bubblebee.io

Ege Hayvan Patlatma,Ege Hayvan Patlatma oyunu,TRT Çocuk Oyunları,Oyun

Ege Hayvan Patlatma,Ege Hayvan Patlatma oyunu,TRT Çocuk Oyunları,Oyun: Ege Hayvan Patlatma,Ege Hayvan Patlatma oyun,Ege Hayvan Patlatma oyna,Ege Hayvan Patlatma oyunu ,Ege Hayvan Patlatma oyunlarıOyun Ege Hayvan Patlatma ,Bulmaca,Ege,Ege ile Gaga,Html5,Mobil,Patlatma,Çocuk, Ege Hayvan Patlatma,sitemizde eğlenirken öğreneceğin oyunlara da yer vermeye devam ediyoruz.Bulmacayı çok seven Ege ile yine eğlence dolu bir oyun oynayacaksın.İstersen oyunu dokunmatik ekranlarda da oynayabilirsin.Oyunda bir sihirbaz hayvanları top haline dönüştürmüş.Hayvanları kurtarmak için en az üç aynı hayvan topu bir araya getirip birleştirin.Hayvanlar özgürlüğüne kavuşsun.Oyunda birleştirmeyi mouse ile yada sürükleyerek yapın. oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler.-mouse-tuşları ile oynanır.

Ege Hayvan Patlatma

18 Aralık 2016 Pazar

Uğur Böceği Sauna,Uğur Böceği Sauna oyunu,Disney Channel Oyunları,Oyun

Uğur Böceği Sauna,Uğur Böceği Sauna oyunu,Disney Channel Oyunları,Oyun: Uğur Böceği Sauna,Uğur Böceği Sauna oyun,Uğur Böceği Sauna oyna,Uğur Böceği Sauna oyunu ,Uğur Böceği Sauna oyunları Oyun Uğur Böceği Sauna ,Banyo,Disney Prensesleri,Elsa,Giydirme,Html5,Mobil,Süper Kahraman,Temizlik, Uğur Böceği Saunada stres ve yorgunluk çıkarmak için Uğur Böceği en yakın arkadaşı elsa ile buluşuyor.Kötü adamlarla mücadele eden süper kahraman biraz rahatlamak için saunaya gidiyor.Uğur Böceğini sauna için hazırlayın.Saunada güzel kokular,tılsımlı renkli taşlar ile spa uygulayın.Rahatlayan uğur böceğini sauna sonrası en sevdiğin kostümlerini giydirerek oyunu tamamlayın. 
Uğur Böceği Sauna

Snowfight.io,Snowfight.io oyunu,Online Oyunlar,Oyun

Snowfight.io,Snowfight.io oyunu,Online Oyunlar,Oyun: Snowfight.io,Snowfight.io oyun,Snowfight.io oyna,Snowfight.io oyunu ,Snowfight.io oyunlarıx Oyun Snowfight.io ,Html5,Multiplayer,Unity WebGL,io Oyunları,Çok Oyunculu, Snowfight.io,destansı bir kar mücadelesine kendinizi hazırlayın.Kar savaşı için bir kahraman karakter seçin.Çok oyunculu kar savaşı.io oyununda dünyanın her yerinden oyuncu ile mücadele edeceksiniz.Kar.io oyununda puanınızı yükseltmek için kendini savun rakiplerini kar topu savaşına tut.
Snowfight.io içinde destansı bir kar mücadele için kendinizi hazırlayın! kahraman ad, bir renk seçin ve yoğun, çok oyunculu rumble birkaç diğer oyuncular savaş karla kaplı savaş girin. Onlar puanınızı yükseltmek bırakın ve yukarı düzeye altın toplamak tatlılar toplamak için diğer oyuncular yendi! Ekstra savunma için kar küp oluşturun ve ekstra hasar kartopu rulo veya power-ups değişen çeşitli oyun biriyle karakter artırmak! Eğer rekabet buz ya da sadece yüzüne kartopu ile sona erecek?
 
Snowfight.io

Moana Düğün Pastası,Moana Düğün Pastası oyunu,Disney Channel Oyunları,Oyun

Moana Düğün Pastası,Moana Düğün Pastası oyunu,Disney Channel Oyunları,Oyun: Moana Düğün Pastası,Moana Düğün Pastası oyun,Moana Düğün Pastası oyna,Moana Düğün Pastası oyunu ,Moana Düğün Pastası oyunlarıOyun Moana Düğün Pastası ,Disney Prensesleri,Düğün,Moana,Pasta,Yemek,Çizgi Film, Moana Düğün Pastası,prenses Moana için unutulmaz bir etkinlik yapmaya var mısın? Hazırız diyorsan Moana için çok özel bir doğum günü pastası yapacaksın.Öyle bir pasta hazırla ki görenler şaşırsın.Moana için bu pasta sürpriz olsun.
Moana Düğün Pastası

17 Aralık 2016 Cumartesi

Sprint Club Nitro,Sprint Club Nitro oyunu,Araba Oyunları,Oyun

Sprint Club Nitro,Sprint Club Nitro oyunu,Araba Oyunları,Oyun: Sprint Club Nitro,Sprint Club Nitro oyun,Sprint Club Nitro oyna,Sprint Club Nitro oyunu ,Sprint Club Nitro oyunlarıOyun Sprint Club Nitro Sprint Club Nitro,Sprint Club Nitro oyun,Sprint Club Nitro oyna,Sprint Club Nitro oyunu ,Sprint Club Nitro oyunları,,Drift,Html5,Mobil,Yarış,iPad, Sprint Club Nitro,Son derece hızlı F1 araçlarından birisi sizlerin olacağı oyunda yapmanız gereken aracınızın kontrolünü sağlayarak yarışlarda birinci olmaya çalışacaksınız. 2. veya 3. olduğunuzda daha az para kazanacağınız için aracınızın gelişmesini geciktirmiş olacaksınız. Sprint Club Nitro içerisinde zorlu yarışlara başlayacak olan oyuncularımıza başalarılar diliyoruz.Zorlu yarış turnuvasına katılabilecek olduğunuz oyunu ister bilgisayarınızdan sitemiz içerisinde pc versiyonunu indirmeden, istersenizde mobil cihazlarınızdan indirmeden oynayabilirsiniz. oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler.

Sprint Club Nitro

Moana Makyaj,Moana Makyaj oyunu,Disney Channel Oyunları,Oyun

Moana Makyaj,Moana Makyaj oyunu,Disney Channel Oyunları,Oyun: Moana Makyaj,Moana Makyaj oyun,Moana Makyaj oyna,Moana Makyaj oyunu ,Moana Makyaj oyunlarıOyun Moana Makyaj ,Disney Prensesleri,Giydirme,Makyaj,Moana, Moana Makyaj,pasifik okyanusunun ortasında küççük bie adada yaşayan prenses moana.Kayıp adayı aramak için macera dolu bir yolculuk öncesi onu hazırlayın.İlk önce esmer yerli güzeli Moanaya cildine yakışır tarzda şahane bir makyaj yapın.Yaptığın mükemmel makyajı tamamlayacak bir kıyafet seçimi ikinci bölümde olacak.Moananın kıvırcık güzel saçlarını en şık elbiseler ile kombin yapın.Geleneksel kıyafetler,boncuklar,işlemeli elbiseler,çiçekli kumaşlar ne ararsan kıyafet ve aksesuar seninle olacak.Moanayı son olarak bir meşale, mızrak çiçek, boncuklardan yapılmış dövmeler, takı ,kendi ahşap totem tasarımı ile inanılmaz yapabilirsin.oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler.-mouse-tuşları ile oynanır.

Moana Makyaj

Esrarengiz Kasaba Gizemli Yolculuk,Esrarengiz Kasaba Gizemli Yolculuk oyunu,Disney Channel Oyunları,Oyun

Esrarengiz Kasaba Gizemli Yolculuk,Esrarengiz Kasaba Gizemli Yolculuk oyunu,Disney Channel Oyunları,Oyun: Esrarengiz Kasaba Gizemli Tur,Esrarengiz Kasaba Gizemli Tur oyun,Esrarengiz Kasaba Gizemli Tur oyna,Esrarengiz Kasaba Gizemli Tur oyunu ,Esrarengiz Kasaba Gizemli Tur oyunlarıOyun Esrarengiz Kasaba Gizemli Yolculuk ,Aksiyon,Araba,Bilgi Beceri,Esrarengiz Kasaba,Macera,Yarış,Çizgi Film, Esrarengiz Kasaba Gizemli Yolculuk,Gravity Falls yani Esrarengiz Kasaba kahramanları Mabel ile Dipper Gizem dolu bir yolculuğa çıkıyorlar.Bu gizemli yolculuğa sen de davetlisin.Esrarengiz  gizemli yolculukta onları neler bekliyor hazırsanız başlayalım. Oyuna ilk başladığınızda karşınızda gizemli yolculuğa nerden başladınız nasıl oynayacağınız ve bu yolculuk sırasında başınıza neler gelebilir bu tür konularda bilgiler verilecek. Sonraki diyerek bunları izleyebilir veya X işaretine basarak kapatıp direk oyuna başlayabilirsiniz. Toplam 9 bölümden oluşan bu yolculukta hız göstergesinin 10 un altına inmemesi gerekiyor bu golf aracını bir kez eğer durdurursanız birdaha çalışmaz. Hızınızı arttırmak için yokuş aşağı yollara girmeli zıplamak için yön tuşlarını kullanmalısınız.oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler.-yon-tuşları ile oynanır.

Esrarengiz Kasaba Gizemli Yolculuk

Çizmeyi Öğreniyorum 2,Çizmeyi Öğreniyorum 2 oyunu,Okuma Yazma Öğren,Oyun

Çizmeyi Öğreniyorum 2,Çizmeyi Öğreniyorum 2 oyunu,Okuma Yazma Öğren,Oyun: Çizmeyi Öğren,Çizmeyi Öğren oyun,Çizmeyi Öğren oyna,Çizmeyi Öğren oyunu ,Çizmeyi Öğren oyunlarıOyun Çizmeyi Öğreniyorum 2 ,Html5,Mobil,Okul,Zeka, Çizmeyi öğreniyorum oyun serisinin ikinci versiyonu sizler için oyunoyna.tv.tr de.İkinci oyunu tüm mobil platformlarrda da oynayabilirsin.Son derece eğlenceli oyunda start yazısına tıklayın Daha sonra sürükleyerek yada mouse ile fnish yazısına ulaşmaya çalışın.İlerleyen bölümlerde oyunun zorluk dercesi artacak.Çok çeşitli engeller arasından bitişe ulaşmaya çalışacaksın.Her yaş gurubunun severek oynayacağı bir oyun.oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler.-mouse-tuşları ile oynanır.

Çizmeyi Öğreniyorum 2

Moana Moda Günü,Moana Moda Günü oyunu,Disney Channel Oyunları,Oyun

Moana Moda Günü,Moana Moda Günü oyunu,Disney Channel Oyunları,Oyun: Moana Moda Günü,Moana Moda Günü oyun,Moana Moda Günü oyna,Moana Moda Günü oyunu ,Moana Moda Günü oyunlarıOyun Moana Moda Günü ,Disney Prensesleri,Elsa,Giydirme,Html5,Kız,Makyaj,Moana,Mobil,Moda, Moana Moda Günü,farklı tarzlara sahip iki güzel prenses.İkisi de kendi tarzında oldukça iddealı.Birisi Karlar Ülkesinin Kraliçesi Elsa,diğeri ise Polinezya hallkının prensesi Moana.İklim.coğrafya,giyim,kültür bakımından dünyanın birbirine zıt iki farklı ülke prensesini bir araya getirren nedir? Tabiiki seninde davetli olduğun moda günü.Hayal gücünü kullanarak farklı kültür ve tarzlardan yeni tarz bir moda oluştur.Birden fazla sayıda çok farklı stiller,elbiseler,aksesuarlar,saç ve ayakkabılar senin seçimini bekliyor.oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler.-mouse-tuşları ile oynanır.

Moana Moda Günü

Hopz.io,Hopz.io oyunu,Online Oyunlar,Oyun

Hopz.io,Hopz.io oyunu,Online Oyunlar,Oyun: Hopz.io,Hopz.io oyun,Hopz.io oyna,Hopz.io oyunu ,Hopz.io oyunlarıOyun Hopz.io Hopz.io,Hopz.io oyun,Hopz.io oyna,Hopz.io oyunu ,Hopz.io oyunları,,Html5,Mobil,Multiplayer,io Oyunları,Çok Oyunculu, Hopz.io siyah beyaz nostaljik bir ortamda oynayacağın online bir oyun.Oyuna kullanıcı adı yazarak giriş yapın.Kontrol edeceğin emojiyi mouse ile kontrol edin.Emojiyi zıplatarak puan kazanın.

Hopz.io

Rafadan Tayfa Ozan,Rafadan Tayfa Ozan oyunu,TRT Çocuk Oyunları,Oyun

Rafadan Tayfa Ozan,Rafadan Tayfa Ozan oyunu,TRT Çocuk Oyunları,Oyun: Rafadan Tayfa Ozan,Rafadan Tayfa Ozan oyun,Rafadan Tayfa Ozan oyna,Rafadan Tayfa Ozan oyunu ,Rafadan Tayfa Ozan oyunları

16 Aralık 2016 Cuma

Rocketblitz.com,Rocketblitz.com oyunu,Online Oyunlar,Oyun

Rocketblitz.com,Rocketblitz.com oyunu,Online Oyunlar,Oyun: Rocketblitz.com,Rocketblitz.com oyun,Rocketblitz.com oyna,Rocketblitz.com oyunu ,Rocketblitz.com oyunlarıOyun Rocketblitz.com Rocketblitz.com,Rocketblitz.com oyun,Rocketblitz.com oyna,Rocketblitz.com oyunu ,Rocketblitz.com oyunları,Uzay,Gezegen,Roket,Uzay Gemisi,,Html5,Mobil,Multiplayer,io Oyunları,Çok Oyunculu, Rocketblitz.com online oynayacağın uzay oyunu.Oyuna login giriş yapmadan misafir olarak oynayabilirsin.Oyuna başlamak için boş olan serverlerden bir tanesini  seçin.Seçtikten sonra play now butonunatıklayıp.Mavi yada kırmızı uzay roketlerinden birini seçin.AWSD tuşları ile hareket edip mouse ile ateş edin.Kazandığın puanlarla silahını yükseltebilirsin.oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler.-mouse--a--w--s--d-tuşları ile oynanır.

Rocketblitz.com

Gravitygame.io,Gravitygame.io oyunu,Online Oyunlar,Oyun

Gravitygame.io,Gravitygame.io oyunu,Online Oyunlar,Oyun: Gravitygame.io,Gravitygame.io oyun,Gravitygame.io oyna,Gravitygame.io oyunu ,Gravitygame.io oyunlarıOyun Gravitygame.io Gravitygame.io,Gravitygame.io oyun,Gravitygame.io oyna,Gravitygame.io oyunu ,Gravitygame.io oyunları,Uzay,Gezegen,,Html5,Mobil,Multiplayer,Nişan,Savaş,Tank,io Oyunları,Çok Oyunculu, Gravitygame.io,gezegenler üzerinde muhteşem bir savaş.Çok oyunculu oyunda renkli gezegenler üzerinde birbirinize ateş ederek eğlenin.AWSD tuşları ile gezegenler arasında dolaşırken mouse ile ateş edin.oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler.-mouse--a--w--s--d-tuşları ile oynanır.

Gravitygame.io

Jomp.io,Jomp.io oyunu,Online Oyunlar,Oyun

Jomp.io,Jomp.io oyunu,Online Oyunlar,Oyun: Jomp.io,Jomp.io oyun,Jomp.io oyna,Jomp.io oyunu ,Jomp.io oyunlarıOyun Jomp.io Jomp.io,Jomp.io oyun,Jomp.io oyna,Jomp.io oyunu ,Jomp.io oyunları,Balon Patlatma,Html5,Mobil,Multiplayer,Patlatma,io Oyunları,Çok Oyunculu, Jomp.io renkli toplarla oynayacağın çok oyunculu online bir oyun.Jomp zıplama oyununa başlamadan önce rekli toplardan bir renk seçeceksiniz.Renkli topunu yere düşürmeden engeller arasından zıplatarak geçirin.Başarılı olursan yeni engellerin olduğu başka bir platformda oyun devam edecek.Dünya genelindeki oyuncular da seninle birlikte zıplayacaklar.oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler.-mouse-tuşları ile oynanır.

Jomp.io

Esrarengiz Kasaba Golf,Esrarengiz Kasaba Golf oyunu,Disney Channel Oyunları,Oyun

Esrarengiz Kasaba Golf,Esrarengiz Kasaba Golf oyunu,Disney Channel Oyunları,Oyun: Esrarengiz Kasaba Golf,Esrarengiz Kasaba Golf oyun,Esrarengiz Kasaba Golf oyna,Esrarengiz Kasaba Golf oyunu ,Esrarengiz Kasaba Golf oyunlarıOyun Esrarengiz Kasaba Golf ,Bilgi Beceri,Esrarengiz Kasaba,Spor,Çocuk, Esrarengiz Kasaba Golf,oyunda hedef golf topunu kontrol ederek hedefe ulaştırmak.Oyunu  tek yada iki kişilik oynayabilirsiniz.İki kişi ile oyunu daha heycanlı bir hale getirebilirsin.Topu duvarlara veya nesnelere çarptır ve top sektirerek ilerlet. Eğer top bir nesnenin kapalı ribaund ve deliğe giderse, size daha fazla puan gelir.oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler.

Esrarengiz Kasaba Golf

15 Aralık 2016 Perşembe

Herşeyi Bileyruz,Herşeyi Bileyruz oyunu,Bilgi ve Beceri Oyunları,Oyun

Herşeyi Bileyruz,Herşeyi Bileyruz oyunu,Bilgi ve Beceri Oyunları,Oyun: Herşeyi Bileyruz,Herşeyi Bileyruz oyun,Herşeyi Bileyruz oyna,Herşeyi Bileyruz oyunu ,Herşeyi Bileyruz oyunlarıOyun Herşeyi Bileyruz Karadeniz,Soru,Cevap,Akıllı Çay Bardağı,Herşeyi Bilen Kadın,Karadeniz Kadınları,Herşeyi Bileyruz,Herşeyi Bilen Kadınlar Herşeyi Bileyruz,herşeyi bilen kadın,akıllı çay baradağı yapımcılarından yeni bir oyun.Üç Karadenizli kadın sorduğun bütün soruları cevaplıyor.Herşeyi bileyruz kadınlar oyunu karadeniz şivesi ile tam süper olmuş.Herşeyi bileyruz lipton akıllı çay bardağı gibi oynanıyor.
Herşeyi Bileyruz