31 Mayıs 2021 Pazartesi

Prenses Fantezi Yaratıklar,Prenses Fantezi Yaratıklar oyunu,Disney Channel Oyunları,Oyun

Prenses Fantezi Yaratıklar,Prenses Fantezi Yaratıklar oyunu,Disney Channel Oyunları,Oyun: Prenses Fantezi Yaratıklar,Prenses Fantezi Yaratıklar oyun,Prenses Fantezi Yaratıklar oyna,Prenses Fantezi Yaratıklar oyunu ,Prenses Fantezi Yaratıklar oyunları Oyun Prenses Fantezi Yaratıklar Canavar,Disney Prensesleri,Elsa,Html5,Kız,Mobil,Prenses,Çizgi Film Prenses Fantezi Yaratıklar Prenses Elsa hayvanları ve sihri sever. Bir gün sihirli güçlerini tamamen yeni muhteşem hayvanlar yaratmak için kullanma fikrini aldı. Prensesin laboratuvarına gidin ve çeşitli doğal ve büyülü malzemeleri kullanarak Eliza ile yeni tür yaratıklar keşfedin. Hepsini yaratabilir misin?   puan toplayın ve arkadaşlarınızla paylaşın   oyun skorunuzu yorumlarda paylaşın  oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
Prenses Fantezi Yaratıklar

Teen Titans Go Kaykay Yarışı,Teen Titans Go Kaykay Yarışı oyunu,Cartoon Network Oyunları,Oyun

Teen Titans Go Kaykay Yarışı,Teen Titans Go Kaykay Yarışı oyunu,Cartoon Network Oyunları,Oyun: Teen Titans Go Kaykay Yarışı,Teen Titans Go Kaykay Yarışı oyun,Teen Titans Go Kaykay Yarışı oyna,Teen Titans Go Kaykay Yarışı oyunu ,Teen Titans Go Kaykay Yarışı oyunları Oyun Teen Titans Go Kaykay Yarışı Bilgi Beceri,Html5,Kay Kay,Mobil,Spor,Teen Titans Go,iPad,Çizgi Film,Çocuk Teen Titans Go Kaykay Yarışı cartoon network çizgi film karakterleri ile harika bir kay kay oyununa hazır olun.Ekrana gelen kahramanlardan birini seçerek oyuna başlayın.Oyunda tüm yeteneklerinizi kullanarak diğer süper kahramanları geçerek birinci olun   puan toplayın ve arkadaşlarınızla paylaşın   oyun skorunuzu yorumlarda paylaşın  oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
Teen Titans Go Kaykay Yarışı

Meteoheroes ,Meteoheroes oyunu,Minika Oyunları,Oyun

Meteoheroes ,Meteoheroes oyunu,Minika Oyunları,Oyun: Meteoheroes Oyunu,Meteoheroes Oyunu oyun,Meteoheroes Oyunu oyna,Meteoheroes Oyunu oyunu ,Meteoheroes Oyunu oyunları Oyun Meteoheroes Oyunu Eşleştirme,Hafıza,Html5,Mobil,Planet Çocuk,iPad,Çizgi Film Meteoheroes Oyunu oyna MeteoHeroes kimdir? Gelin ve MeteoHeroes ile oynayın: Fulmen, Nix, Nubes, Pluvia, Thermo ve Ventum Fulmen: Şimşek fırlatabilir ve ışık hızında koşabilir. Nix: İstediği zaman kar yağdırabilir ve dev kardan adamlar gerçekleştirebilir. Nubes: Bulut gibi saçlarını fantastik veya ürkütücü şekillerde şekillendirebilir. Pluvia: Yağmur üzerinde tam kontrolü var ve bir su birikintisine dönüşebilir. Termo: Bileğinin bir hareketiyle sıcaklıkları kontrol eder. Ventum: Güçlü rüzgarlar estirebilir ve bir kasırgaya binerek etrafta dolanır. Havanın nasıl çalıştığını öğrenin! Onuncu yaş günlerinde, Dünya'nın altı uzak yerinde, altı çocuk, şaşkınlık içinde, her birinin hava olaylarını kontrol eden özel bir güce sahip olduğunu keşfederler. Yakında CEM bilim adamları ve meteoroloji uzmanları tarafından işletilen fütüristik bir Hava Durumu Merkezinde buluşurlar. Burada Tempus adlı bir Yapay Zeka ajanı, yeni inanılmaz güçlerini kullanmayı ve kontrol etmeyi öğrenmelerine yardımcı olacak. Gün geçtikçe çocuklar pratik yapıyor ve süper kahramanlara dönüşüyor; MeteoHeroes! Her biri yağmur veya kar yağdırabilir, şimşek ve gök gürültüsü salabilir, rüzgar estirebilir, Dünya'nın sıcaklığını yükseltebilir veya azaltabilir vb. Tempus'un dikkatli bakışları altında, kutup buzlarından yanan çöllere kadar uzanan güzel, doğal ortamlarda güçlerini nasıl kullanacaklarını keşfederken ve eğitirken MeteoHero'lara yardım edin. Birlikte farklı zorluklar üzerinde çalışmanız, yol boyunca engelleri kaldırmanız ve aynı zamanda Doğanın belirli hava olaylarına nasıl tepki verdiğini öğrenmeniz gerekecek. Şimşek fırlatmayı, yağmur yağdırmayı, bulutları şişirmeyi, rüzgar estirmeyi, buzu eritmek için sıcaklığı yükseltmeyi veya kar yapmak için düşürmeyi öğrenin. Seviyeden seviyeye gidin ve size her gün çevrenizde meydana gelen hava olaylarını öğreten MeteoCard'larınızı kazanın.   puan toplayın ve arkadaşlarınızla paylaşın   oyun skorunuzu yorumlarda paylaşın  oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler.   
Meteoheroes Oyunu

27 Mayıs 2021 Perşembe

Beni Periye Çevir,Beni Periye Çevir oyunu,Disney Channel Oyunları,Oyun

Beni Periye Çevir,Beni Periye Çevir oyunu,Disney Channel Oyunları,Oyun: Beni Periye Çevir,Beni Periye Çevir oyun,Beni Periye Çevir oyna,Beni Periye Çevir oyunu ,Beni Periye Çevir oyunları Oyun Beni Periye Çevir Disney Perileri,Elbise,Giydirme,Html5,Kız,Mobil,iPad Beni Periye Çevir oyunu oyna Bazen tüm ruh halinizin değişmesi ve sadece mutlu olmanız ve etrafınızdaki herkese o güzel gülümsemeyi göstermeniz için gereken tek şey hayal gücüdür! Bu dört genç hanımın bir fikri var, bir gün periler oynayıp fantezi ve güzellikle dolu büyülü diyara girmek istiyorlar. Önce onlar için hassas kanatlar seçin, büyülü bir diyarda uçmak için kanatlara ihtiyacınız var, değil mi? Kanatları güzel renklerle dekore edin ve onlara biraz sihir katın, ardından en muhteşem önlükleri, aksesuarları ve saç stillerini görebileceğiniz ve seçebileceğiniz bir sonraki seviyeye geçin. Hayal edelim ve yaratalım. Oyuna bas!  puan toplayın ve arkadaşlarınızla paylaşın   oyun skorunuzu yorumlarda paylaşın  oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
Beni Periye Çevir

Gumball Su Balonları,Gumball Su Balonları oyunu,Cartoon Network Oyunları,Oyun

Gumball Su Balonları,Gumball Su Balonları oyunu,Cartoon Network Oyunları,Oyun: Gumball Su Balonları,Gumball Su Balonları oyun,Gumball Su Balonları oyna,Gumball Su Balonları oyunu ,Gumball Su Balonları oyunları Oyun Gumball Su Balonları Balon Patlatma,Gumball,Html5,Mobil,Nişan,Patlatma,iPad,Çizgi Film,Çocuk Gumball Su Balonları oyunu oyna Yaz geliyor ve çok sıcak! Gumball ve arkadaşı Darwins e o yazın arkadaşlarınızı etkilemeyecek ve tamamen susuz kalmasına yardım etmeliyiz! Bu kadar sıcaktan acı çekmemek için tüm arkadaşlarınızı su balonlarıyla ıslatacaksınız, onlara iyi bakın! Bu oyunda zorluk arttırıldığı için her seviye hakkında ayrıntılı olarak düşünün, gumball ve arkadaşlarının oyunun hedeflerini tamamlamalarına yardımcı olun. Akıllıca kullanın su balonlarınızı israf etmeyin çünkü su cephaneniz azdır.  puan toplayın ve arkadaşlarınızla paylaşın   oyun skorunuzu yorumlarda paylaşın  oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
Gumball Su Balonları

Mega Şehir Yarışı,Mega Şehir Yarışı oyunu,Araba Oyunları,Oyun

Mega Şehir Yarışı,Mega Şehir Yarışı oyunu,Araba Oyunları,Oyun: Mega Şehir Yarışı,Mega Şehir Yarışı oyun,Mega Şehir Yarışı oyna,Mega Şehir Yarışı oyunu ,Mega Şehir Yarışı oyunları Oyun Mega Şehir Yarışı Drift,Ehliyet,Html5,Mobil,Sürücü,Yarış,iPad Mega City Racing oyunu ile güçlü yarış arabaları, detaylı modifikasyon seçenekleri ve birbirinden zor zorlu yarışlar sizi bekliyor! Oyunda Racing, Challenge ve Free Drive olarak bulabileceğiniz üç oyun modu bulunuyor. Tüm bu oyun modlarını tek oyunculu veya iki oyunculu olarak oynayabilirsiniz. Tekli oynuyorsanız: Taşı: "W, A, S, D" veya "OK TUŞLARI" NOS: "F" Geriye bakın: "T" Aracın konumunu düzeltin: "R" El freni: "SPACE" İki oyuncuyla oynuyorsanız: Oyuncu 1 : Hareket: "W, A, S, D" NOS: "F" Geriye bak: "T" Aracın konumunu sabitle: "R" El freni: "UZAY" Oyuncu 2: Hareket: "OK TUŞLARI" NOS: "K" Bak geri: "L" Aracın konumunu düzelt: "O" El freni: "SAĞ-SHIFT"   puan toplayın ve arkadaşlarınızla paylaşın   oyun skorunuzu yorumlarda paylaşın  oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
Mega Şehir Yarışı

26 Mayıs 2021 Çarşamba

Friday Night Funkin,Friday Night Funkin oyunu,Bilgi ve Beceri Oyunları,Oyun

Friday Night Funkin,Friday Night Funkin oyunu,Bilgi ve Beceri Oyunları,Oyun: Friday Night Funkin,Friday Night Funkin oyun,Friday Night Funkin oyna,Friday Night Funkin oyunu ,Friday Night Funkin oyunları Oyun Friday Night Funkin Html5,Mobil,Müzik,Zeka,iPad Friday Night Funkin oyunu oyna Friday Night Funkin, klasik Dance Dance Revolution ı anımsatan açık kaynaklı ve ücretsiz bir ritim oyunudur.  puan toplayın ve arkadaşlarınızla paylaşın   oyun skorunuzu yorumlarda paylaşın  oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
Friday Night Funkin

Bahar Çiçeği Balosu,Bahar Çiçeği Balosu oyunu,Disney Channel Oyunları,Oyun

Bahar Çiçeği Balosu,Bahar Çiçeği Balosu oyunu,Disney Channel Oyunları,Oyun: Bahar Çiçeği Balosu,Bahar Çiçeği Balosu oyun,Bahar Çiçeği Balosu oyna,Bahar Çiçeği Balosu oyunu ,Bahar Çiçeği Balosu oyunları Oyun Bahar Çiçeği Balosu Disney Prensesleri,Elbise,Giydirme,Html5,Kız,Mobil,Moda,Prenses,iPad Bahar Çiçeği Balosu oyunu oyna Ağaçlar tamamen çiçek açmış durumda ve bunu akılda tutarak, prenseslerimiz yıllık Bahar Çiçeği Balosu için son düzenlemeleri yapıyorlar! Söylemeye gerek yok, bu sezonun en çok beklenen etkinliği! Büyük salonda dokunan narin bahar çiçeklerini, her köşeye yerleştirilmiş güzel kiraz çiçeği ağacı aranjmanlarını ve mekanı renk, stil ve savurganlıkla dolduran zarif önlüklerle dolaşan en büyüleyici prensesleri hayal edin! Prenseslerimizin kesinlikle nefes kesici görünmesini sağlamak için elbiseleri ve takıları özenle seçilmelidir. Bu senin gibi biri için bir iş!  puan toplayın ve arkadaşlarınızla paylaşın   oyun skorunuzu yorumlarda paylaşın  oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
Bahar Çiçeği Balosu

24 Mayıs 2021 Pazartesi

Sihirli Çizim Kurtarma,Sihirli Çizim Kurtarma oyunu,Çocuk Oyunları,Oyun

Sihirli Çizim Kurtarma,Sihirli Çizim Kurtarma oyunu,Çocuk Oyunları,Oyun: Sihirli Çizim Kurtarma,Sihirli Çizim Kurtarma oyun,Sihirli Çizim Kurtarma oyna,Sihirli Çizim Kurtarma oyunu ,Sihirli Çizim Kurtarma oyunları Oyun Sihirli Çizim Kurtarma Bilgi Beceri,Html5,Mobil,iPad,Çizim Sihirli Çizim Kurtarma oyununda, ormandaki sakinlere yardım etmek için animasyon kalemini kullanın. Yardım etmek için sihirli fırçayı kullanın. Göreviniz balonun ana hatlarını çizmektir. Küçük koyun deliğe düştüğü için sihirli balonu çizmeniz gerekiyor. Bunlar Balon kuzuyla birlikte uçacak! Oyunda seçim yapabileceğiniz toplam 20 çeşit fiziksel çizim çizgisi var, gelip çizim dünyasının tadını çıkarmaktan çekinmeyin. Yaratıcılığınıza ve hayal gücünüze tam anlamıyla oyun verin, bu oyun bebeklerin renkleri tanımasına ve boyamayı öğrenmesine olanak tanır!   puan toplayın ve arkadaşlarınızla paylaşın   oyun skorunuzu yorumlarda paylaşın  oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
Sihirli Çizim Kurtarma

23 Mayıs 2021 Pazar

Yastık Partisi,Yastık Partisi oyunu,Kız Oyunları,Oyun

Yastık Partisi,Yastık Partisi oyunu,Kız Oyunları,Oyun: Yastık Partisi,Yastık Partisi oyun,Yastık Partisi oyna,Yastık Partisi oyunu ,Yastık Partisi oyunları Oyun Yastık Partisi Kız,Elbise,Giydirme,Html5,Mobil,Parti,iPad,Çocuk Yastık Partisi oyunu oyna Çılgın Yastık Dövüş Partisi, kardeşlerinizle eğlenirken, onlarla yastık savaşı yaparak onlarla eğlenceli anlar yaşarken çocukluğunuzu hatırlatacak en iyi oyundur. Yastık Dövüşü oyunu, daha eğlenceli oyun seviyelerinin bir çok yeni özelliğine sahiptir. Gerçek bir yastık dövüşü deneyiminin keyfini çıkarmanıza ve çok daha keyifli ve en yeni özelliklere sahip olmanıza olanak tanıyan harika bir uygulamadır. En iyi arkadaşlarınıza yastık fırlatırken eğlenin ve çılgınca eğlenin! Hayallerinizdeki pijama partisini planlayın   puan toplayın ve arkadaşlarınızla paylaşın   oyun skorunuzu yorumlarda paylaşın  oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
Yastık Partisi

Powerpuff Girls Böcek İstilası,Powerpuff Girls Böcek İstilası oyunu,Cartoon Network Oyunları,Oyun

Powerpuff Girls Böcek İstilası,Powerpuff Girls Böcek İstilası oyunu,Cartoon Network Oyunları,Oyun: Powerpuff Girls Böcek İstilası,Powerpuff Girls Böcek İstilası oyun,Powerpuff Girls Böcek İstilası oyna,Powerpuff Girls Böcek İstilası oyunu ,Powerpuff Girls Böcek İstilası oyunları Oyun Powerpuff Girls Böcek İstilası Html5,Kız,Mobil,Powerpuff Girls,Savunma,iPad,Çizgi Film,Çocuk Powerpuff Girls Böcek İstilası oyunu oyna Dev böcekler şehri istila etmeye hazırlanırken bu antik şehrin güvenliğini koruyabilir misiniz? Panic In Townsville oyununda yeteneklerinizi kanıtlayın. Panic in Townsville, Powerpuff Girls animasyon çizgi film dizisine dayanan tek dokunuşlu bir beceri oyunudur. Townsville i koruma görevlerinde kızlara katılın ve onları yok etmek için gökten düşen dev asteroitlere dokunun.  puan toplayın ve arkadaşlarınızla paylaşın   oyun skorunuzu yorumlarda paylaşın  oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
Powerpuff Girls Böcek İstilası

21 Mayıs 2021 Cuma

Çuf Çuf Birleştirme,Çuf Çuf Birleştirme oyunu,Çocuk Oyunları,Oyun

Çuf Çuf Birleştirme,Çuf Çuf Birleştirme oyunu,Çocuk Oyunları,Oyun: Çuf Çuf Birleştirme,Çuf Çuf Birleştirme oyun,Çuf Çuf Birleştirme oyna,Çuf Çuf Birleştirme oyunu ,Çuf Çuf Birleştirme oyunları Oyun Çuf Çuf Birleştirme Eşleştirme,Html5,Labirent,Mobil,Tren,Zeka,iPad Çuf Çuf Birleştirme oyunu oyna, şüphesiz aynı türdeki tüm oyunların en ilginci. Demiryolu yapımı çok önemli bir ulusal temel ulaşım yapısıdır. Demiryolunun iki şehri birbirine bağlayıp bağlayamayacağı, trenin çalışıp çalışamayacağını belirlemek için kilit bir unsurdur. Choo da Choo Connect Oyunda bir demiryolu tasarım mühendisi olarak hareket edecek ve iki farklı şehri demiryolu raylarıyla birbirine bağlayacaksınız. İlk seviyenin nispeten basit olduğunu, ancak sonraki seviyelerin gittikçe zorlaştığını belirtmekte fayda var. Hazır mısın?  puan toplayın ve arkadaşlarınızla paylaşın   oyun skorunuzu yorumlarda paylaşın  oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
Çuf Çuf Birleştirme

Futbol Kafalar 2021,Futbol Kafalar 2021 oyunu,Spor Oyunları,Oyun

Futbol Kafalar 2021,Futbol Kafalar 2021 oyunu,Spor Oyunları,Oyun: Futbol Kafalar 2021,Futbol Kafalar 2021 oyun,Futbol Kafalar 2021 oyna,Futbol Kafalar 2021 oyunu ,Futbol Kafalar 2021 oyunları Oyun Futbol Kafalar 2021 Frikik,Futbol,Html5,Kale,Maç,Mobil,iPad,iki kişilik,Şampiyona Futbol Kafalar 2021 oyunu oyna Favori takımınızı seçin ve şampiyonluk için sadece en iyi dövüşün olduğu bir turnuvaya katılın. Favori oyuncunuzu kontrol edin! AI rakiplerine karşı tek başınıza oynayabilir veya arkadaşınızla veya arkadaşınıza karşı oynayabilirsiniz.  puan toplayın ve arkadaşlarınızla paylaşın   oyun skorunuzu yorumlarda paylaşın  oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
Futbol Kafalar 2021

Koyun Shaun Bilardo,Koyun Shaun Bilardo oyunu,Minika Oyunları,Oyun

Koyun Shaun Bilardo,Koyun Shaun Bilardo oyunu,Minika Oyunları,Oyun: Koyun Shaun Bilardo,Koyun Shaun Bilardo oyun,Koyun Shaun Bilardo oyna,Koyun Shaun Bilardo oyunu ,Koyun Shaun Bilardo oyunları Oyun Koyun Shaun Bilardo Bilardo,Bilgi Beceri,Html5,Koyun Shaun,Mobil,Spor,Zeka,iPad,Çizgi Film,Çocuk Koyun Shaun Bilardo oyunu oyna Shaun, sürüsüyle Mossy Bottom Farm da yaşayan alışılmadık derecede zeki bir koyun. Her bölüm, Shaun un normalde sıkıcı olan hayatlarına heyecan katma girişimlerinin etrafında toplanıyor. Bu genellikle onları çatışmaya ve bazen de çiftçi çoban köpeği Bitzer ile ortaklığa götürürken, hepsi aynı anda Çiftçi tarafından keşfedilmekten kaçınmaya çalışıyor. Shaun The Sheep: Pool oyununda Shaun ile bilardo oynama şansınız olacak. Bu oyunu beğendiyseniz arkadaşlarınızla paylaşmayı unutmayın!  puan toplayın ve arkadaşlarınızla paylaşın   oyun skorunuzu yorumlarda paylaşın  oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
Koyun Shaun Bilardo

20 Mayıs 2021 Perşembe

Buldozer Yarışı,Buldozer Yarışı oyunu,Araba Oyunları,Oyun

Buldozer Yarışı,Buldozer Yarışı oyunu,Araba Oyunları,Oyun: Buldozer Yarışı,Buldozer Yarışı oyun,Buldozer Yarışı oyna,Buldozer Yarışı oyunu ,Buldozer Yarışı oyunları Oyun Buldozer Yarışı Ehliyet,Html5,Kamyon,Mobil,Sürücü,Yarış,iPad,İş Makinası Buldozer Yarışı oyunu oyna Buldozer Crash Race, bağımlılık yaratan oyun ve 3D sanat tarzı ile en ilginç simülasyon gerçek sürüş oyunlarından biri olduğunu kanıtladı. Hepimizin bildiği gibi, buldozerler büyük sürüş ekipmanıdır ve madenlerde mutlak hakimiyete sahiptir. Bu oyunda, yolda bulunan diğer araçları dilediğiniz zaman çarpabilir ve hedefe daha hızlı ulaşmak için hızlanabilirsiniz, hazır mısınız? Biliyorsunuz, nitroyu sokakta diğer araçlara çarparak şarj edebilir ve onu hızlandırmak için kullanabilirsiniz!   puan toplayın ve arkadaşlarınızla paylaşın   oyun skorunuzu yorumlarda paylaşın  oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
Buldozer Yarışı

18 Mayıs 2021 Salı

Berry Bees ,Berry Bees oyunu,Minika Oyunları,Oyun

Berry Bees ,Berry Bees oyunu,Minika Oyunları,Oyun: Berry Bees Oyunu,Berry Bees Oyunu oyun,Berry Bees Oyunu oyna,Berry Bees Oyunu oyunu ,Berry Bees Oyunu oyunları Oyun Berry Bees Oyunu Elbise,Giydirme,Html5,Kız,Mobil,iPad,Çizgi Film Berry Bees oyunu oyna ile hayal edebileceğiniz en eğlenceli ve şaşırtıcı hikayelerin tadını çıkarın. Oynamak için oyunda gösterilen komutları kullanmalısınız. Berry Bees oyunu ile iyi eğlenceler .  puan toplayın ve arkadaşlarınızla paylaşın   oyun skorunuzu yorumlarda paylaşın  oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
Berry Bees Oyunu

Tesisatçı 3 Boru Bağlantısı,Tesisatçı 3 Boru Bağlantısı oyunu,Bilgi ve Beceri Oyunları,Oyun

Tesisatçı 3 Boru Bağlantısı,Tesisatçı 3 Boru Bağlantısı oyunu,Bilgi ve Beceri Oyunları,Oyun: Tesisatçı 3 Boru Bağlantısı,Tesisatçı 3 Boru Bağlantısı oyun,Tesisatçı 3 Boru Bağlantısı oyna,Tesisatçı 3 Boru Bağlantısı oyunu ,Tesisatçı 3 Boru Bağlantısı oyunları Oyun Tesisatçı 3 Boru Bağlantısı Html5,Level,Mobil,Zeka,iPad Tesisatçı 3 Boru Bağlantısı oyunu oyna Tesisatçı oyununun yeni versiyonu burada. 300 yeni seviye ile Tesisatçı 3, sadece boru hatlarını monte etmeniz gereken ünlü bağlantı oyununu oynamanın yeni yoludur. Teknoloji her zamankinden daha gelişmiş gibi görünse de, geleneksel el sanatları, birkaç on yıl önce zevk aldıkları hayranlık ve heyecanı kaybediyor. Çocukken herkes itfaiyeci, polis veya tesisatçı olmak istiyordu. Bugünlerde, en azından Tesisatçı 3 oynamaya başlayana kadar, hayalindeki işin tesisatçılıkla ilgili olmadığına bahse girerim !! Tıpkı gerçek hayatta olduğu gibi, göreviniz boruları birbirine bağlayarak ve boru hattından başarılı bir akışa izin vererek sızıntıları ve su baskınlarını önlemektir. Fiziksel bir çaba yerine, sorunlara boğulmak istemiyorsanız bazı mantık becerilerini göstermeniz gerekecektir. Tesisatçı 3 mantığınızı, iş disiplininizi ve kaynakları yönetme verimliliğini test eder, Çünkü bir bütçeniz var ve bunu akıllıca kullanmanız gerekiyor. Amacınız, enerji kaynağı ile fabrika arasında kullanılabilir bir yol bulmak ve elinizden gelen daha azını harcamaktır. Bir boruyu her hareket ettirdiğinizde banka bakiyenizin azaldığını fark edeceksiniz. Öte yandan, yeni bir meydan okumayı her çözdüğünüzde zorluk artacaktır. Tüm bu kargaşaya sadece büyük bir Tesisatçı galip gelecektir! Tesisatçı 3 te, "haydi yapalım!" Slogan kafanızda birkaç kez yankılanacaktır. Bu motivasyon ruhu, oyunun gerçekliği Plumber ın önceki sürümlerinde sahip olduğu tüm klasik özelliklerle harmanlama biçiminde de mevcuttur. Film müziği de bu destansı başarı hissine hitap ediyor! En iyi tesisatçı olmak için her zaman doğru stratejiyi mevcut kaynaklara bağlamanız gerekir. Para biriktirmek, sonraki seviyelerde daha fazla hareketin keyfine varacaksınız ve kırmızı araç kutunuzda bulunan özel özellikleri kullanabileceksiniz: bir kazma, bir plan ve geri alma düğmesi. Tüm bu araçlar işinizi kolaylaştıracak. Her seviyenin sonunda, performansınızın kalitesine ilişkin bir dizi yıldız alacaksınız. Tesisat dünyasında ilerlemeye devam etmek için bu yıldızlara ihtiyacınız olacak! Boru hattını her tamamladığınızda ve borulardan akan enerjiyi gördüğünüzde memnuniyet verilecektir. Bu, mükemmel bir tesisatçı olduğun anlamına gelir. Seviyeler sürekli olduğundan, şimdiye kadar yapılmış en uzun ardışık düzeni oluşturmak için her zaman kendinize meydan okuyabilirsiniz. Mümkünse bir Guinness Rekoru na gidin! Bu, özellikle trafik veya toplu taşıma gibi stresli durumlarda, ölü zamanlarda oynamak için mükemmel bir oyundur. İki metro durağı arasındaki bir seviyeyi bitirebilir misin? Olası olmayan, Şöyle söylerdim. The Plumber, dünya çapında en beğenilen oyun serilerinden biridir ve Plumber 3, şimdiye kadar piyasaya sürülen en iyi sürümdür! Meydan okumamızı kabul edin ve biraz sıhhi tesisat yapalım! Tesisatçı 3 nasıl oynanır? Tesisatçı 3 çok basit ve sezgiseldir. Birkaç seviyeden sonra, nasıl çalıştığını hemen anlayacaksınız ve ilerledikçe her şey daha net ve netleşecek. Zorluk arttıkça, kendinizi daha zor sorunlara çözüm sunmaya fazlasıyla hazır hissedeceksiniz. Seviyeyi tamamlamak için boruları döndürmeniz ve mükemmel bir boru hattı oluşturmanız gerekir. Yağ akmaya başladığında anladınız! Oyun ilerlememi kaydedebilir miyim? Uygulama, oyun ilerlemenizi kaydeder, böylece önceki oyun oturumunda kaldığınız seviyede kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Bunu oyun haritasında kontrol edebilirsiniz. Bu, ilerlemenizi sürdürmenizi sağlar, her zaman yeni seviyeler ve farklı boru hatları keşfetmek. Tesisatçı 3 oynamak için herhangi bir ödeme yapmam gerekir mi? Tesisatçı 3 tamamen ücretsizdir ve oyunu oynamak için ödeme yapmanıza gerek yoktur. Bununla birlikte, alet kutusu özelliklerini kullanmanıza ve seviyeleri çözmenize yardımcı olacak elmaslar satın alabilirsiniz. Bunun yanı sıra, reklamları sembolik bir fiyata kaldırabilir ve oyunun daha temiz bir versiyonunun keyfini çıkarabilirsiniz.   oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
Tesisatçı 3 Boru Bağlantısı

17 Mayıs 2021 Pazartesi

Kalp Yıldızı,Kalp Yıldızı oyunu,Bilgi ve Beceri Oyunları,Oyun

Kalp Yıldızı,Kalp Yıldızı oyunu,Bilgi ve Beceri Oyunları,Oyun: Kalp Yıldızı,Kalp Yıldızı oyun,Kalp Yıldızı oyna,Kalp Yıldızı oyunu ,Kalp Yıldızı oyunları Oyun Kalp Yıldızı Html5,Level,Mobil,Zeka,Zıpla,iPad Kalp Yıldızı oyunu oyna, şüphesiz bu yılın en ilginç yeni arcade oyunlarından biri. Bağımlılık yaratan bir oyun ve retro piksel sanat stiline sahiptir. İki oyun karakterini kontrol edebileceğinizi ve erkeklerin kızla aynı konuma gelmesini sağlamak için bilgeliğinizi dikkatlice düşünmek için kullanabileceğinizi belirtmekte fayda var, platformda birçok engel var. Bu engelleri aşamadığınızda, zıplamanın yüksekliğini artırmak için başka bir oyun karakteri kullanmayı deneyebilirsiniz. Hazır mısın?     oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
Kalp Yıldızı

Among Us ve Zombiler,Among Us ve Zombiler oyunu,Bilgi ve Beceri Oyunları,Oyun

Among Us ve Zombiler,Among Us ve Zombiler oyunu,Bilgi ve Beceri Oyunları,Oyun: Among Us ve Zombiler,Among Us ve Zombiler oyun,Among Us ve Zombiler oyna,Among Us ve Zombiler oyunu ,Among Us ve Zombiler oyunları Oyun Among Us ve Zombiler Html5,Mobil,Nişan,Savaş,Savunma,Zombi,iPad  Among Us ve Zombiler oyunu oyna  Kaleyi Aralarında As sahtekarlarının istilasına karşı koruyacağınız "Tower Defense" tarzında harika bir oyun. Oynamaya başlamak için ortadaki oka tıklayın. Uzaylı zombi orduları Dünya ya geldi. Tüm Between As leri ve UFO larını öldürmek için okçuluk becerilerinizde ustalaşın. Arasındaki Zombiler, öldürmek için birkaç kez vurulmalıdır. Seviyeye 3 parça ek silah verilir: bombalar ve yanan oklar. Sol üst köşede görüntülenirler. Kullanmak için simgeye dokunun. Ayrıca oyunun turları arasında savaşlarda kazanılan paranın atış hızı olan bomba satın alabiliyorsunuz. Bu, zombilerle savaşmayı kolaylaştıracak. *   puan toplayın ve arkadaşlarınızla paylaşın   oyun skorunuzu yorumlarda paylaşın  oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
Among Us ve Zombiler

Aurora Kuaför,Aurora Kuaför oyunu,Disney Channel Oyunları,Oyun

Aurora Kuaför,Aurora Kuaför oyunu,Disney Channel Oyunları,Oyun: Audrey s Glamorous Real Haircuts,Audrey s Glamorous Real Haircuts oyun,Audrey s Glamorous Real Haircuts oyna,Audrey s Glamorous Real Haircuts oyunu ,Audrey s Glamorous Real Haircuts oyunları Oyun Aurora Kuaför Disney Prensesleri,Html5,Kuaför,Mobil,Prenses,Saç,iPad Aurora Kuaför Güzel kızımız Audrey'nin yeni bir saç kesimi yapmasının zamanı geldi ve sana sadece makas konusunda güvenirdi! Ona şık ve göz alıcı bir makyaj yapın ve ardından makyajını yapın, modaya uygun ışıltılı bir elbise seçin ve ona bazı aksesuarlar da verin! Senin yardımınla partinin öfkesi olacak   puan toplayın ve arkadaşlarınızla paylaşın   oyun skorunuzu yorumlarda paylaşın  oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
Aurora Kuaför

Şimşek Mcqueen Trafik Kontrol,Şimşek Mcqueen Trafik Kontrol oyunu,Disney Channel Oyunları,Oyun

Şimşek Mcqueen Trafik Kontrol,Şimşek Mcqueen Trafik Kontrol oyunu,Disney Channel Oyunları,Oyun: Şimşek Mcqueen Trafik Kontrol,Şimşek Mcqueen Trafik Kontrol oyun,Şimşek Mcqueen Trafik Kontrol oyna,Şimşek Mcqueen Trafik Kontrol oyunu ,Şimşek Mcqueen Trafik Kontrol oyunları Oyun Şimşek Mcqueen Trafik Kontrol Araba,Ehliyet,Html5,Mobil,Sürücü,Trafik,iPad Şimşek Mcqueen Trafik Kontrol oyunu oyna  Hala Arabaların "Şimşek" McQueen ini hatırlıyor musunuz? Bugün McQueen trafik polisinin işini deneyimleyecek, kaos trafiğine hükmetmesi gerekiyor. Bir uzman olarak ona yardım edebilir misin?  oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
Şimşek Mcqueen Trafik Kontrol

15 Mayıs 2021 Cumartesi

Uğur Böceği Gizli Harfler,Uğur Böceği Gizli Harfler oyunu,Disney Channel Oyunları,Oyun

Uğur Böceği Gizli Harfler,Uğur Böceği Gizli Harfler oyunu,Disney Channel Oyunları,Oyun: Uğur Böceği Gizli Harfler,Uğur Böceği Gizli Harfler oyun,Uğur Böceği Gizli Harfler oyna,Uğur Böceği Gizli Harfler oyunu ,Uğur Böceği Gizli Harfler oyunları Oyun Uğur Böceği Gizli Harfler Gizli,Hafıza,Html5,Kara Kedi,Mobil,Süper Kahraman,Uğur Böceği,iPad,Çizgi Film,Çocuk Uğur Böceği Gizli Harfler oyunu oyna 4 farklı resimden birini seç oyuna başla 9 gizli harfi bulmasına yardım edin   puan toplayın ve arkadaşlarınızla paylaşın   oyun skorunuzu yorumlarda paylaşın  oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
Uğur Böceği Gizli Harfler

10 Mayıs 2021 Pazartesi

Uğur Böceği Gizli Harfler,Uğur Böceği Gizli Harfler oyunu,Disney Channel Oyunları,Oyun

Uğur Böceği Gizli Harfler,Uğur Böceği Gizli Harfler oyunu,Disney Channel Oyunları,Oyun: Uğur Böceği Gizli Harfler,Uğur Böceği Gizli Harfler oyun,Uğur Böceği Gizli Harfler oyna,Uğur Böceği Gizli Harfler oyunu ,Uğur Böceği Gizli Harfler oyunları Oyun Uğur Böceği Gizli Harfler Gizli,Hafıza,Html5,Kara Kedi,Mobil,Süper Kahraman,Uğur Böceği,iPad,Çizgi Film,Çocuk Uğur Böceği Gizli Harfler oyunu oyna 4 farklı resimden birini seç oyuna başla 9 gizli harfi bulmasına yardım edin   puan toplayın ve arkadaşlarınızla paylaşın   oyun skorunuzu yorumlarda paylaşın  oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
Uğur Böceği Gizli Harfler

Oddbods Balon,Oddbods Balon oyunu,Cartoon Network Oyunları,Oyun

Oddbods Balon,Oddbods Balon oyunu,Cartoon Network Oyunları,Oyun: Oddbods Balon,Oddbods Balon oyun,Oddbods Balon oyna,Oddbods Balon oyunu ,Oddbods Balon oyunları Oyun Oddbods Balon Balon Patlatma,Html5,Mobil,Patlatma,iPad,Çizgi Film,Çocuk Oddbods Balon oyunu oyna Looney Ballooney, engelleri aşmak ve balonlarıyla güvenli bir yere uçmak için Oddbod olan Fuse a yardım etmeniz gereken bir bulmaca oyunudur.  oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
Oddbods Balon