30 Nisan 2022 Cumartesi

Lipton Akıllı Çay Bardağı,Lipton Akıllı Çay Bardağı oyunu,Komik Oyunlar,Oyun

Lipton Akıllı Çay Bardağı,Lipton Akıllı Çay Bardağı oyunu,Komik Oyunlar,Oyun: Lipton Akıllı Çay Bardağı,Lipton Akıllı Çay Bardağı oyun,Lipton Akıllı Çay Bardağı oyna,Lipton Akıllı Çay Bardağı bedava oyun,Lipton Akıllı Çay Bardağı oyunu,Lipton Akıllı Çay Bardağı yeni oyun,Lipton Akıllı Çay Bardağı flash oyun,Lipton Akıllı Çay Bardağı oyun oyna,Lipton Akıllı Çay Bardağı oyunları Oyun Lipton Akıllı Çay Bardağı Cartoon Network,Disney Channel,Html5,Mobil,TRT Çocuk,Yapay Zeka,Zeka,iPad Lipton Akıllı Çay Bardağı oyunu oyna Lipton, Akıllı Çay Bardağı uygulaması ile aklınızdan geçenleri tahmin etmeye çalışıyor. Sonunda Lipton çocukların bu yakarışlarını duymuş olacak ki aynen Herşeyi Bilen Kadın gibi oynanan tahmin oyunu Lipton Akıllı Çay Bardağı oyunuyla karşımıza geldi. Ama bu oyun sadece facebook üzerinden oynana biliyor. Oyunu Oynamak için Oyunu BEGENi yada facebook dan giriş yapın.Keyifli sohbetler  Oyun nasıl oynanır? Akıllı çay bardağı oyunumuzda aklınızdan bir şey nesne veya eşya gibi şeyler tutuyorsunuz akıllı çay bardağımız bunu biliyor. Tabiki akıllı çay bardağımız aklınızdan tuttuğunuz şeyi o kadar kolay tahmin edemeyeceği için sizlere sorular soracak sizde faremizi kullanarak sorulara cevap vereceksiniz. Ve sorular bittiğinde çok şaşıracaksınız akıllı çay bardağımız aklınızda tuttuğunuz şeyi bilecek   puan toplayın ve arkadaşlarınızla paylaşın   oyun skorunuzu yorumlarda paylaşın  oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
Lipton Akıllı Çay Bardağı

LOL Bahar Günleri,LOL Bahar Günleri oyunu,Kız Oyunları,Oyun

LOL Bahar Günleri,LOL Bahar Günleri oyunu,Kız Oyunları,Oyun: LOL Bahar Günleri,LOL Bahar Günleri oyun,LOL Bahar Günleri oyna,LOL Bahar Günleri oyunu ,LOL Bahar Günleri oyunları Oyun LOL Bahar Günleri Elbise,Giydirme,Html5,Mobil,Moda,Planet Çocuk,Çizgi Film LOL Bahar Günleri oyunu oyna Sıcak bahar günleri geldi. Bu da, hafif ceketler ve havadar etekler için ceketleri ve kuş tüyü ceketleri değiştirme zamanının geldiği anlamına geliyor! Gardırobunuzu tamamen değiştirmek istiyorsanız, o zaman Lol bebekleri arasında en büyük moda tutkunlarına yönelmek daha iyidir! Bu bebekler modaya uygun şeyler hakkında çok şey biliyor ve güzel giyinmeyi biliyor! Her ne kadar kızlar baharı tüm ihtişamıyla karşılamak için gardıroplarını kendileri güncellemek zorunda kalacaklar! "Lol Dolls: Spring Look" oyununda dört güzeli giydirmelisin ve bahar yürüyüşleri için taze, parlak bir yay seçmelerine yardım etmelisin. Makyajla başlayalım. Bebeğin görünüşünün özelliklerine dikkat edin ve her kızın özel güzelliğini vurgulayacak bir makyaj yapın. O zaman en ilginç olana güvenle ilerleyebilirsiniz! Güzellik için bir saç modeli, parlak bir kıyafet ve birkaç havalı aksesuar seçin. Ve işte! İşte en şık Lol güzellikleri!  puan toplayın ve arkadaşlarınızla paylaşın   oyun skorunuzu yorumlarda paylaşın  oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
LOL Bahar Günleri

29 Nisan 2022 Cuma

Piksel Yarış 3D,Piksel Yarış 3D oyunu,TRT Çocuk Oyunları,Oyun

Piksel Yarış 3D,Piksel Yarış 3D oyunu,TRT Çocuk Oyunları,Oyun: Piksel Yarış 3D,Piksel Yarış 3D oyun,Piksel Yarış 3D oyna,Piksel Yarış 3D oyunu ,Piksel Yarış 3D oyunları Oyun Piksel Yarış 3D 3D,Araba,Arabalar,Html5,Lego,Mobil,Yarış,Yarışma,iPad Piksel Yarış 3D oyunu oyna Eğer bir piksel sanatı aşığıysanız, Pixel Crash 3D seveceğiniz bir oyundur! Biraz önce Lego dan bir şehre benzeyen büyük ve güzel bir şehir olacaksınız. Burada büyük şehri dolaşıp çevresini keşfetme fırsatınız var. Bu oyun, birkaç saatinizi öldürmek için harika bir fırsat olacak. Harika yönetim, geniş bir araba filosu ve çeşitli görevler. Bütün bunlar birlikte size harika bir ruh hali verecektir. Hazır? Başlamak! Tüm arabaları satın almak istiyorsanız, sadece yarışlara değil, yarışlara da katılmanız gerekecek. Kazanmak için sürüş becerilerinizi göstermeniz gerekecek. Toplamda oyun üç moddan oluşur: yarış, yıkım ve şehirde serbest sürüş. Oyuna dalmanın etkisini tamamlamak için tüm modları oynamanızı öneririz. Para kazanın, yeni arabalar, karakter görünümleri satın alın veya satın aldığınız arabaları yükseltin. Bu oyunda size iyi eğlenceler dileriz.  puan toplayın ve arkadaşlarınızla paylaşın   oyun skorunuzu yorumlarda paylaşın  oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
Piksel Yarış 3D

Noob ve Pro Challenge,Noob ve Pro Challenge oyunu,Bilgi ve Beceri Oyunları,Oyun

Noob ve Pro Challenge,Noob ve Pro Challenge oyunu,Bilgi ve Beceri Oyunları,Oyun: Noob ve Pro Challenge,Noob ve Pro Challenge oyun,Noob ve Pro Challenge oyna,Noob ve Pro Challenge oyunu ,Noob ve Pro Challenge oyunları Oyun Noob ve Pro Challenge Bulmaca,Html5,Macera,Minecraft,Mobil,iPad Noob vs Pro Challenge, sabah uyandığınız ve etrafınızda bir zombi kıyametinin olduğu ve sizin bir çaylak olduğunuz bir oyun mu? Bu gerçek bir meydan okuma! Neden? Görev, Noob ve Prenses i kurtarmak ve çeşitli tuzakların yardımıyla kötü Herobrine ı trollemek olacak. Labirentten geçmeye ve zindana inmeye ve orada, tüm testleri geçtikten sonra, gizli bir portal bulmaya ve sırtında ıssız bir adaya uçacak olan ejderhayı kurtarmaya ve ardından bir jailbreak düzenlemeye hazır mısınız? Seviyelerde küçük testler yapın. Kahramanın silahlarını ve yeteneklerini kullanarak zombileri öldür. Canavarları öldürürken kahramanınızın seviyesi artar ve yeni yeteneklerin kilidi açılır. Yürümek (joystick veya WASD klavye) ve yeteneği kullanmak (klavyede 1 veya 2 veya 3 e basın veya sadece yetenek simgesine tıklayın)   puan toplayın ve arkadaşlarınızla paylaşın   oyun skorunuzu yorumlarda paylaşın  oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
Noob ve Pro Challenge

28 Nisan 2022 Perşembe

Çiftçi Kargo Traktörü,Çiftçi Kargo Traktörü oyunu,Araba Oyunları,Oyun

Çiftçi Kargo Traktörü,Çiftçi Kargo Traktörü oyunu,Araba Oyunları,Oyun: Çiftçi Kargo Traktörü,Çiftçi Kargo Traktörü oyun,Çiftçi Kargo Traktörü oyna,Çiftçi Kargo Traktörü oyunu ,Çiftçi Kargo Traktörü oyunları Oyun Çiftçi Kargo Traktörü Bilgi Beceri,Ehliyet,Html5,Mobil,Simülatör,Sürücü,Traktör,iPad Çiftçi Kargo Traktörü oyunu oyna Çiftliğe ulaşım amacıyla, traktör römorku kırsal yaşamda çok geleneksel olarak kabul edilir. Köyün engebeli yollarını keşfedin ve eşya yüklü bir traktör sürerken yapmanız gereken beklenmedik dönüşlere dikkat edin. Traktör kullanma deneyiminin tadını çıkarmak ve kaybetmeden mal teslim etmek ve köy yaşamının güzelliğini, aynı zamanda yolların dışındaki ormanın ve güzel dağların ve çayırların kesintisiz patikalarının tadını çıkarmak için en iyi şans.  puan toplayın ve arkadaşlarınızla paylaşın   oyun skorunuzu yorumlarda paylaşın  oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
Çiftçi Kargo Traktörü

26 Nisan 2022 Salı

Anime Manga Boyama Kitabı,Anime Manga Boyama Kitabı oyunu,Çocuk Oyunları,Oyun

Anime Manga Boyama Kitabı,Anime Manga Boyama Kitabı oyunu,Çocuk Oyunları,Oyun: Anime Manga Boyama Kitabı,Anime Manga Boyama Kitabı oyun,Anime Manga Boyama Kitabı oyna,Anime Manga Boyama Kitabı oyunu ,Anime Manga Boyama Kitabı oyunları Oyun Anime Manga Boyama Kitabı Bilgi Beceri,Boyama,Html5,Mobil,iPad Anime Manga Boyama Kitabı oyunu oyna  Anime ve Manga izlemeyi sever misin? Muhteşem Anime ve Manga karakterlerini sever misiniz? Burada bu çevrimiçi Anime Manga Boyama Kitabını yayınladık ve kendi tarzınızdaki karakterlerinizi yaratabilirsiniz. Bu oyunda 8 güzel ve yakışıklı karakter hazırladık. Neşeli müzik eşliğinde bu oyunun keyfine varacaksınız. Yorgun olduğunuzda kendinizi rahatlatmak için çok güzel bir oyun. Ayrıca sanat yeteneğinizi ortaya çıkarmak için çok mükemmel bir şans. Arkadaşlarınızı size katılmaya davet edin ve birlikte en iyi karakterleri yaratın! 111 oyuncunun % 95,68 i mobil oyunu beğeniyor.  puan toplayın ve arkadaşlarınızla paylaşın   oyun skorunuzu yorumlarda paylaşın  oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
Anime Manga Boyama Kitabı

25 Nisan 2022 Pazartesi

Wormate.io,Wormate.io oyunu,Online Oyunlar,Oyun

Wormate.io,Wormate.io oyunu,Online Oyunlar,Oyun: Wormate.io,Wormate.io oyun,Wormate.io oyna,Wormate.io oyunu ,Wormate.io oyunları,io oyunları,yılan oyunu,solucan oyunu,çok oyunculu oyunlar,multiplayer oyunlar, Oyun Wormate.io Html5,Mobil,Multiplayer,Yılan,iPad,io Oyunları,Çok Oyunculu Wormate.io oyunu online bir  io oyunu. Slither.io wormax.io yılan solucan oyunun çocuk versiyonu diyebileceğimiz keyifli bir oyun.Wormate.io oyununda yine amaç kontrol ettiğin solucan yılanı büyütmek olacak.Bu defa yılan solucanı büyütecek yemler birbirinden nefis kek şekerlemeler olacak.Arada size eksta güç verecek sürpriz nesneler olacak.Yine rakip oyunculara çarparsan ölürsün.Ancak kafalarına çarpabilirsen onları öldürüp kendine yem yapabilirsin..Oyunda nerede olduğunu gösteren yuvarlak harita bu defa oyun ekranın üst sol köşesinde olacak.Mouse ile kontroleeri yapacaksınız.mouseye basılı tutarsanız hızınız artar.Wormate.io oyununa kullanıcıı adı yazıyorsunuz.Solucan seçimi yaparak oyuna başlıyorsunuz. oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. -mouse-   tuşları ile oynanır.   tuşları ile oynanır.
Wormate.io

Moda Çiçekleri Kendin Yap,Moda Çiçekleri Kendin Yap oyunu,Çocuk Oyunları,Oyun

Moda Çiçekleri Kendin Yap,Moda Çiçekleri Kendin Yap oyunu,Çocuk Oyunları,Oyun: Moda Çiçekleri Kendin Yap,Moda Çiçekleri Kendin Yap oyun,Moda Çiçekleri Kendin Yap oyna,Moda Çiçekleri Kendin Yap oyunu ,Moda Çiçekleri Kendin Yap oyunları Oyun Moda Çiçekleri Kendin Yap Bilgi Beceri,Hayvan,Html5,Mobil,iPad,Çocuk Moda Çiçekleri Kendin Yap oyunu oyna Çiçeklerin yenilebilir olduğunu biliyor muydunuz? Harika değil mi? Çiçeklerden de pek çok şey yapabilirsiniz. Nasıl olduğunu bilmek ister misin? Bu Moda Çiçekleri Kendin Yap oyununa tıkla ve her lezzetli yemeği ve hassas şeyi yapma sürecini deneyimle. Popüler bir çiçekçi dükkanının sahibi olan küçük panda, Flower Diy adlı yeni bir hizmet başlattı. Çiçekli kekler, çiçekli parfüm poşetleri ve çiçekli rujlar hayvanların en sevdiği seçeneklerdir. Hizmet yeni çıktığı için küçük panda şu anda oldukça meşgul. Gelin ve harika stil anlayışınızı kullanarak bu güzel sanat eserlerini yapmasına yardım edin.   puan toplayın ve arkadaşlarınızla paylaşın   oyun skorunuzu yorumlarda paylaşın  oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
Moda Çiçekleri Kendin Yap

24 Nisan 2022 Pazar

Roblox: Murder Mystery Oyna,Roblox: Murder Mystery Oyna oyunu,Kogama Oyunları,Oyun

Roblox: Murder Mystery Oyna,Roblox: Murder Mystery Oyna oyunu,Kogama Oyunları,Oyun: Roblox: Murder Mystery Oyna,Roblox: Murder Mystery Oyna oyun,Roblox: Murder Mystery Oyna oyna,Roblox: Murder Mystery Oyna oyunu ,Roblox: Murder Mystery Oyna oyunları Oyun Roblox: Murder Mystery Oyna Html5,Kogama,Lego,Mobil,Savaş,Savunma,Silah,iPad Roblox: Murder Mystery Oyna Muhteşem Roblox evrenine hoş geldiniz! Bugün en popüler haritalardan birinde meydana gelen gizemli bir cinayeti araştırmaya gideceksiniz. Cinayeti çözmen gerekmese de, asıl suçlu kendin ol! Artık her şeyi öğreneceğiz! "Roblox: Marder Mystery" oyununda üç ana rolden birini denemelisiniz: Şerif, sivil veya Suikastçı. Cinayet gizeminin kogama versiyonunda kendi rolünü seçebilirsin. Ve şimdi size "Roblox Murder Mystery"nin her bir karakteri hakkında daha detaylı bilgi vereceğiz. Oyunda en basit rolü siviller oynuyor. Katilden saklanmaları ve haritanın farklı yerlerinde görünen paraları toplamaları gerekiyor. Yükseltmeler ve görünümler için harcanabilirler. Ancak Şerif in asıl görevi sivilleri Katilden korumaktır. Ayrıca, kötü adamı çabucak bulmaya ve vurmaya çalışın. Assassin e gelince, amacı tam tersi. Mümkün olduğu kadar çok sivilin işini bitirmeli ve aynı zamanda raundun sonuna kadar Şerif veya kahramandan başıboş bir kurşunla vurulmamalıdır. Kahraman, bir silah almayı ve katili vurmayı başaran barışçıl bir oyuncu olur. Oyunun tadını çıkarın ve iyi şanslar!  puan toplayın ve arkadaşlarınızla paylaşın   oyun skorunuzu yorumlarda paylaşın  oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
Roblox: Murder Mystery Oyna

23 Nisan 2022 Cumartesi

Enchantment ,Enchantment oyunu,Kız Oyunları,Oyun

Enchantment ,Enchantment oyunu,Kız Oyunları,Oyun: Enchantment Oyunu,Enchantment Oyunu oyun,Enchantment Oyunu oyna,Enchantment Oyunu oyunu ,Enchantment Oyunu oyunları Oyun Enchantment Oyunu Kız,Elbise,Giydirme,Html5,Mobil,iPad,Çizgi Film Enchantment Oyunu Mira nın yüzünü düzene koymasına yardım et. Yüzün tonunu ve kaş çizgisini bile gözlerin altındaki koyu halkaları yok edin. Sevimli bir saç modeli ve aksesuarlar seçin. Ardından Mira için parlak geleneksel veya modern bir kıyafet seçin. Şimdi kahramanımız cazibenin kendisi!  puan toplayın ve arkadaşlarınızla paylaşın   oyun skorunuzu yorumlarda paylaşın  oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
Enchantment Oyunu

Uçan Kamyon Simülatörü,Uçan Kamyon Simülatörü oyunu,Araba Oyunları,Oyun

Uçan Kamyon Simülatörü,Uçan Kamyon Simülatörü oyunu,Araba Oyunları,Oyun: Uçan Kamyon Simülatörü,Uçan Kamyon Simülatörü oyun,Uçan Kamyon Simülatörü oyna,Uçan Kamyon Simülatörü oyunu ,Uçan Kamyon Simülatörü oyunları Oyun Uçan Kamyon Simülatörü Aksiyon,Ehliyet,Html5,Kamyon,Macera,Mobil,Sürücü,Uçak,iPad Uçan Kamyon Simülatörü oyunu oyna Bu Gerçek Uçan Kamyon Simülatörü 3D yi oynayın ve fütüristik dünyada uçan arabanın tadını çıkarın. Bu yılın sürüş simülatörü oyununda şehir gökyüzünde arabaları uçuracaksınız. Her zamanki araba oyunundan sıkıldınız mı? Bu oyunu deneyin ve eğlenin! Oyuncu hareketi için W,A,S,D kullanın   puan toplayın ve arkadaşlarınızla paylaşın   oyun skorunuzu yorumlarda paylaşın  oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
Uçan Kamyon Simülatörü

20 Nisan 2022 Çarşamba

Pijamaskeliler,Pijamaskeliler oyunu,Disney Channel Oyunları,Oyun

Pijamaskeliler,Pijamaskeliler oyunu,Disney Channel Oyunları,Oyun: Pijamaskeliler,Pijamaskeliler oyun,Pijamaskeliler oyna,Pijamaskeliler oyunu ,Pijamaskeliler oyunları,disney,çizgi film,Pijamaskeliler izle,Pijamaskeliler 1.bölüm,Pijamaskeliler yeni,boyama,giydirme Oyun Pijamaskeliler Basketbol,Boyama,Elbise,Giydirme,Hafıza,Html5,Kedi,Macera,Mobil,Ninja,Okul Öncesi,Pijamaskeliler,Puzzle,Tasarım,Yapboz,iPad,Çizgi Film,Çocuk Pijamaskeliler,Pijamaskeliler oyunları,Pijamaskeliler oyunu oyna,Fransız yapımı animasyon okul öncesi çocuklar için televizyon dizisidir.Sıradan normal çocuklar olan Connor catboy,Greg gekko,ve Amaya owlette çizgi film kahramanlarıdır.PJ Maskeler takınca gizli süper fantastik güçlere sahip oluyorlar.Muhteşem üçlü birlikte gizemleri çözmek için her gün bir macera yaşar.Disney channel kanalında,oyunları ise oyunoyna.tv.tr de.Pijamalılar Çetesi üyeleri Yoyo, Bibu ve Gulugulu ile tanışmaya hazır mısınız? Onlar Pija Maskeliler.Pijamalarını giyip, maskelerini takıp maceradan maceraya koşuyorlar. Pijamalılar Çetesi Serisi, PijaMaskeliler Hayvanat Bahçesinde, PijaMaskeliler ve dev garu, PijaMaskeliler ve Haylaz Romeo,bizi takip edin. oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. -mouse-   tuşları ile oynanır.  Kedi Çocuk ( Connor )  Kedi Çocuk üçlünün ve en eskisinin de lideri. İnanılmaz derecede hızlı, inanılmaz derecede çevik, inanılmaz mesafelerde en sessiz sesleri duyabiliyor! Ama o da sudan korkuyor! Yine de, macera çağırdığında, İnanılmaz Catboy, kurtarmaya sıçradı! Bu yeteneklerle Kedi Çocuk, kimseyi geride bırakabilir ve Gece Ninja ya inanılmaz sıçramaları ve akrobatik hareketleri ile meydan okuyabilir! Onun aracı Cat-Araba yıldırım hızında A dan B ye kahramanları alır ve hatta yolda bir şey olmalı güve topları vuruyor! Kişilik Özellikleri Connor Olarak Connor, Greg ve Amaya ile ilişkilerde büyük keyif alıyor . Bazen biraz hantal olabilir;  O da güzel, zeki, şefkatli, cana yakın, yardımsever ve eğlenceli. Kedi Çocuka , bazen yoğun bir sahne korkusu olduğu gösterilmiştir . Kedi Çocuk Olarak Kedi Çocuk olarak Connor, PJ Maske yi Romeo , Luna Girl Gece Ninjası gibi kötülükleri yenme adımlarıyla ilerliyor . Kendi yolunu seçmeyi tercih ediyor, ama yine de fikirleriyle meşgul olduklarında Owlette ve Gekko ya saygı duyuyor . Birçok durumda, diğer üyeler gibi, çocuksu olgunlaşma, ve Catwalk Takes Control de başının başına gitmesine izin vermek gibi sorunlara yol açan görevdeki zihniyetini aşma eğilimindedir, ancak bu her zaman gerçekleştirilir ve düzeltildi, misyonun düzgün bir şekilde yapılmasına yol açtı ve kötünün planları kötüye gitti. Takımın lideri olmasına rağmen, her üyenin hala bir önceliği var. Fiziksel Özellikleri Connor Olarak: hafif fakat ten rengi bir ten, kısa sivri kahverengi saçlı ve mavi gözlü. Beyaz tişörtünü kaplayan bir tişört giyer. Ayrıca kireç yeşili ayakkabı bağcıkları ile açık mavi pantolon ve kırmızı spor ayakkabı giyer. Gece boyunca, pijamaları ortadaki imza kedi sembolü olan mavi bir tişörtden oluşuyor. Gömleği ve pantolonu aynı çizgili tasarıma sahiptir. Ayrıca mavi terlik giyer.   Kedi Çocuk Olarak: olarak, kulaklı bir kediyi andıran mavi bir parçalı takım, kuyruk ve birçok açık mavi çizgi giyiyor. Kostüm yüzünün alt kısmı için bir açıklık bırakıyor. Kedi Çocuk Yetenekleri Süper Kedi Kulakları: Uzaktaki sesleri duyabilir. Süper Kedi Atlama: Gerçekten yüksek atlama. Süper Kedi Sıçraması: Hızlı bir zamanda sıçrayabilir. Süper Kedi Hızı: Şimşek hızında gerçekten hızlı koşabilir. Super Cat Stripes:: Rakiplere saldırmak ve işlere tutunmak için parlayan çizgiler kullanabilir  Baykuş Kız(Amaya) Baykuş Kız keskin zihni ve süper planlama becerileriyle harekete geçiyor. Uçabiliyor, süper görme yeteneği var ve güçlü kanatlarını salladığında, kötü adamlar havadan yollanıyor!  Baykuş Gözlerini tut! Baykuş Glider hepsini şehir sokaklarının ötesine taşıyabilir ve pençeleriyle birlikte bir şeyler bile taşıyabilir! Kişilik Özellikleri Amaya Olarak Amaya zaman zaman biraz sabırsız olabilir ve şanslı bir şeye dönüştüğünde, şanslı bir basketbol topu çekmesi gibi bir egoya sahip olabilir . Aynı zamanda bazen biraz bencil olabilir. Buna rağmen, çok tatlı ve Connor ve Greg ve onların güvenliği için umurunda . O da yardımsever, arkadaş canlısı, akıllı ve eğlenceli. Baykuş Kız olarak yetenekleri çok hızlı. Diğer takım arkadaşları gibi, çocuksu olgunlaşmamışlık,  konulara yol açan görev hakkındaki zihniyetini aşma eğilimindedir . ama bu her zaman gerçekleştirilir ve doğru bir şekilde yapılmakta olan misyona götürülür ve kötünün planları engellenir. Fiziksel Özellikleri Amaya Olarak, uzun kahverengi saçlı ve kırmızı gözlüklerle kaplanmış kumral gözleriyle soluk bir cilde sahiptir. O beyaz trim ve pembe omuz kapakları ile kırmızı bir elbise giyer. Elbisenin altında bir çift kısa kırmızı tozluk giyiyor ve pembe ayakkabılar da var. Saçında sağ tarafta bir baykuş kanadına benzeyen pembe saç tokası takıyor. Amaya nın da kahverengi kirpiklere sahip olduğu gösteriliyor, ancak gün içinde geceleri olduğu gibi onlara sahip çıkmıyor. Bu sadece Sezon 2 bölüm  de başlayan bilinmeyen bir faktördür .Gece boyunca, pembe renkli kollar, pembe süslemeli ve PJ Maske durumunu gösteren pembe bir baykuş sembolü olan bir çift kırmızı renkli onesie pijama giyer. Pijamaları, onesi olmasına rağmen, bir çift pembe terlik giydiği için ayakları birbirine bağlı değil. Kedi Kız Olarak olarak kahverengi gözleri yerine kırmızı gözleri var. Kostümü bir kuş kafasını andıran maskeli kırmızı tek parça kıyafetinden oluşuyor. Kostümünün bir kuşun tüylerine benzeyen sırtında pembe bir pelerin var.Kedi Kız Yetenekleri Süper Baykuş Gözleri : Geceleri görebilir. Süper Baykuş Kanatları : Kanatlarıyla onun pelerini ile uçabilir. Baykuş Kanat Rüzgarı : Baykuş kanatlarından bir rüzgar yapabilir. Süper Baykuş Tüyleri :Enerji tüylerini mermi olarak kullanılabilen baykuş kanatlarından çekebilir.
Pijamaskeliler

Süperstar Kuaför Salonu,Süperstar Kuaför Salonu oyunu,Kız Oyunları,Oyun

Süperstar Kuaför Salonu,Süperstar Kuaför Salonu oyunu,Kız Oyunları,Oyun: Süperstar Kuaför Salonu,Süperstar Kuaför Salonu oyun,Süperstar Kuaför Salonu oyna,Süperstar Kuaför Salonu oyunu ,Süperstar Kuaför Salonu oyunları Oyun Süperstar Kuaför Salonu Bakım,Html5,Kuaför,Kız,Makyaj,Mobil,Saç,iPad Süperstar Kuaför Salonu oyunu oyna Yıllık Grammy Ödül Töreni başlamak üzere. Bu ödül törenine katılabilenlerin hepsi en iyi yıldızlardır. Görünümlerine ve kıyafetlerine çok dikkat ederler. Herkesin kendi özel stil tasarımcısı ve haute couture u vardır. Elbiseler, mükemmel bir saç stilisti olarak, bu gece etkinliğe katılan tüm kadın yıldızlar için benzersiz saç modelleri tasarlamanız gerekiyor. Hepsi saçlarının bakımına büyük önem verirler. Kuaför iseniz lütfen bu oyunu kaçırmayın, bu oyunu beğendiyseniz arkadaşlarınızla paylaşmayı unutmayın   puan toplayın ve arkadaşlarınızla paylaşın   oyun skorunuzu yorumlarda paylaşın  oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
Süperstar Kuaför Salonu

19 Nisan 2022 Salı

Paskalya Komik Makyaj,Paskalya Komik Makyaj oyunu,Disney Channel Oyunları,Oyun

Paskalya Komik Makyaj,Paskalya Komik Makyaj oyunu,Disney Channel Oyunları,Oyun: Paskalya Komik Makyaj,Paskalya Komik Makyaj oyun,Paskalya Komik Makyaj oyna,Paskalya Komik Makyaj oyunu ,Paskalya Komik Makyaj oyunlarıOyun Paskalya Komik Makyaj Disney Channel,Giydirme,Html5,Komik,Kız,Makyaj,Mobil,iPad,Çizgi Film Paskalya Komik Makyaj Eliza ve yeğeni Paskalya da biraz eğlenmeye karar verdiler. Kendin yap yüz boyamaktan daha eğlenceli ne olabilir? Paskalya ve baharın en ünlü sembollerini kullanın - Paskalya yumurtaları, sevimli tavşanlar, çiçekler, kelebekler ve gökkuşakları. Benzersiz bir parlak görüntü oluşturun. Ayrıca hazır makyaj, saç modeli ve aksesuarları da değiştirebilirsiniz.   puan toplayın ve arkadaşlarınızla paylaşın   oyun skorunuzu yorumlarda paylaşın  oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
Paskalya Komik Makyaj

Canavar Arabalar Sualtı Macerası,Canavar Arabalar Sualtı Macerası oyunu,Araba Oyunları,Oyun

Canavar Arabalar Sualtı Macerası,Canavar Arabalar Sualtı Macerası oyunu,Araba Oyunları,Oyun: Canavar Arabalar Sualtı Macerası,Canavar Arabalar Sualtı Macerası oyun,Canavar Arabalar Sualtı Macerası oyna,Canavar Arabalar Sualtı Macerası oyunu ,Canavar Arabalar Sualtı Macerası oyunları Oyun Canavar Arabalar Sualtı Macerası Aksiyon,Bilgi Beceri,Canavar,Html5,Level,Macera,Mobil,iPad Canavar Arabalar Sualtı Macerası oyunu oyna Otoyolda dinamik bir yarışta rakiplerinize karşı savaşmaya hazır mısınız? Car Eats Car: Underwater Adventure da düşmanları sollayın ve kuluçka makinesinde kendi arabanızı yaratın! Arkadaşlarınız hapse atıldı - kötü arabaları serbest bırakmak için elinizden gelen her şeyi yapın! Bu çılgın sürüş simülatöründe ve bir polis kovalamaca oyununda iyi sürüş becerileri ve turbo hızı işe yarar. Bir araba kralı olun, arabaları yükseltin ve polislere karşı canavar arabalar için oynayın! Bu nihai çılgın yarışlarda hayatta kalmak için patronla savaşın   puan toplayın ve arkadaşlarınızla paylaşın   oyun skorunuzu yorumlarda paylaşın  oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
Canavar Arabalar Sualtı Macerası

17 Nisan 2022 Pazar

Uğur Böceği ile Kara Kedi,Uğur Böceği ile Kara Kedi oyunu,Disney Channel Oyunları,Oyun

Uğur Böceği ile Kara Kedi,Uğur Böceği ile Kara Kedi oyunu,Disney Channel Oyunları,Oyun: Uğur Böceği ile Kara Kedi,Uğur Böceği ile Kara Kedi oyun,Uğur Böceği ile Kara Kedi oyna,Uğur Böceği ile Kara Kedi oyunu ,Uğur Böceği ile Kara Kedi oyunları Oyun Uğur Böceği ile Kara Kedi Aksiyon,Html5,Kara Kedi,Macera,Mobil,Uğur Böceği,Zıpla,Moda,iPad   UĞUR BÖCEĞİ ile KARA KEDİ BU İKİLİYE BAYILACAKSINIZ!.... Uğur Böceği ile Kara Kedi,Uğur Böceği ile Kara Kedi oyunu oyna,Uğur Böceği ile Kara Kedi oyunları,Fransız yapımı aksiyon macera animasyon çizgi film çok yakında disney channel kanalında sizlerle.Mucizevi: Uğur Böceği ve Siyah Kedi nin Hikayeleri ismiyle dünya ülkelerinde yayımlanan çizgi diziyi çok seveceksiniz.Uğur Böceği ile Kara Kedi hikayesi modern pariste ortaokul öğrencisi Marinette Dupain Cheng ve sınıf arkadaşı,aynı zamanda platonik aşkı Adrien Agreste üzerine kuruludur.Kötü güçler ortaya çıktığında Marinette gizli süper kahraman kişiliği Ladybug a dönüşür.Adrien ise kendi süper kahraman kişiliği Chat Noir ya dönüşür.İkisi de birbirinin süper güçlerinden habersizdir.Ladybug ve Chat Noir süper güçlerini ele geçirmeye çalışan Hawk Moth tan korumaya çalışırlar.İkisi de normal insanları kötü güçlerden korumaya çalışıyor. Oyunda uğur böceğini en doğru yere yerleştirip tahtaları alıp,lambaları açığa çıkarın.Daha sonra lambaların üzerine tıklayın ateş böcekleri gelip lambaları yerine yyerleştirecekler.oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler.-yon- tuşları ile oynanır.Sağ tuş ile saldır,üst tuş ile zıpla  MARİNETTE DUPAİN-CHENG  Marinette Dupain-Cheng:Fransız ve Çin karışımı bir ailenin kızdır.Masmavi iri gözleri ile parlak bir bakışa sahiptir.Siyah saçlarını iki kuyruk yapıp arkadan bağlar.Kıyafetlerini kendi tasarlamıştır.Dışı kahverengi içi beyaz zemine açık pembe puanlı blaze ceket giyer.Blaze ceket içine kendi tasarımı beyaz çiçekli tişört giyer . .Çiçekler açık pembe siyah yapraklıdır.Pantolonu dar hafif pembe beyaz,altına kırmızı tabanlı beyaz toz pembe bale ayakkabısı vardır.Mutlu,neşeli vr cömerttir.Favorisi moda,tasarım ve aklından hiç çıkmayan Adrien dir.Onu görünce ne yapacağını şaşırır.  MUCİZEVİ UĞUR BÖCEĞİ Uğur Böceği:Marinette süper kahraman mucize uğur böceğine dönüştüğünde kırmızı daracık giyer,kıyafetini siyah yaka ve siyah noktalar süsler.Kalçası üzerinde uğurlu tılsmı yo-yo takar.Yüzünne beş siyah noktadan oluşan kırmızı maske takar.Marinette haline göre çok güçlü kendine güvenen zeki ve cesur bir kişilik sahibidir.İnsanları kurtarırken hızlı düşünüp,zeksı ile becerilerini birleştirerek sorunları çözer.Herkes onu çok sever onun görevi ise etrafa kötülük saçan Akumaları yakalyıp iyileştirmektir.Tabi onu bu zor görevleri sırasında hiç yalnız bırakmayan biri vardır,Tanıdınız mı?Evet Kedi Noir.   ADRİEN AGRESTE Adrien uzun boylu,yakışıklı,sarı saçlı ve yeşil gözlüdür.Yakası kalkık beyaz bir ceket içine ytay çizgili siyah gömlek giyer.Sol elinin yüzük parmağında kedi Noir dönüşmek için gümüş renkli yüzük takar.Mavi kot pantolon altına iki tarafı kelebek logolu spor ayakkabı giyer.Etkileyici biraz da çekingendir.Duygusal,samimi ve cesaret vericidir.   ADRİEN AGRESTE Adrien uzun boylu,yakışıklı,sarı saçlı ve yeşil gözlüdür.Yakası kalkık beyaz bir ceket içine ytay çizgili siyah gömlek giyer.Sol elinin yüzük parmağında kedi Noir dönüşmek için gümüş renkli yüzük takar.Mavi kot pantolon altına iki tarafı kelebek logolu spor ayakkabı giyer.Etkileyici biraz da çekingendir.Duygusal,samimi ve cesaret vericidir. KEDİ NOİRKedi Noir dar siyah deri kostüm giyer.Üzerinde metal detaylar ile altın çan takar.Çan kostüm önündeki fermuar ile bağlıdır.Beline sarıp arkadan kuyruk gibi uzanan kemer takr.Ayak parmak pençerinin üzerine eldiven takar,bot giyer,gizli bir kama taşır.Siyah kulaları olan maske takar.Adrien in aksine espirili aklına geleni yapan dışa dönüktür.Çok çılgın ukala aynı zamanda iyimserdir.Akumalara karşı savaşırken işini ciddiye alır.Kalbindeki kişi bulduzmu?Evet mucize uğur Böceği TİKKİTikki küçük bedeni,kocaman kafası ve koyu mavi gözleri olan kırmızı küçük bir yaratıktır.Alnında büyük bir siyah nokta,iki anteni vardır.Sırtının ortasında üç tane küçük kanat,küçük bir kuyruğu vardır.Dış görünüşü uğur böceğine benzer.Tikki iyimser,sakin bilge bir uğur böceğidir.Zor durumda kalan Marinette süper kahraman mucizevi uğur böceğine sık sık akıl verir.Marineteye süper güçlerini verir,gücü bittiğinde yiyecek verilirse gücü yerine gelir.    PLAGGBüyük başlı,küçük gövdeli,küçük siyah bir yaratıktır.İki kedi kulağı,bir kuyruğu,iki kedi dişi,yeşil kedi gözleri,alnında bir kıl ile kediye benzer.Neşeli,tembel,aşırı sorumsuz bir yartıktır.Olayları genelde ciddiye almaz,kedi noir den sık sık rüşvet olarak peynir alır.Adrien in Mucizevi Kedi Noire dönüşmesini sağlar.Kedi Noir Gücü bittiğinde ona yemek vererek gücünün yerine gelmesini sağlar.Tkki ile sloganları Birbirimizi çok iyi biliyoruz.
Uğur Böceği ile Kara Kedi

Lipton Akıllı Çay Bardağı,Lipton Akıllı Çay Bardağı oyunu,Komik Oyunlar,Oyun

Lipton Akıllı Çay Bardağı,Lipton Akıllı Çay Bardağı oyunu,Komik Oyunlar,Oyun: Lipton Akıllı Çay Bardağı,Lipton Akıllı Çay Bardağı oyun,Lipton Akıllı Çay Bardağı oyna,Lipton Akıllı Çay Bardağı bedava oyun,Lipton Akıllı Çay Bardağı oyunu,Lipton Akıllı Çay Bardağı yeni oyun,Lipton Akıllı Çay Bardağı flash oyun,Lipton Akıllı Çay Bardağı oyun oyna,Lipton Akıllı Çay Bardağı oyunları Oyun Lipton Akıllı Çay Bardağı Cartoon Network,Disney Channel,Html5,Mobil,TRT Çocuk,Yapay Zeka,Zeka,iPad Lipton Akıllı Çay Bardağı oyunu oyna Lipton, Akıllı Çay Bardağı uygulaması ile aklınızdan geçenleri tahmin etmeye çalışıyor. Sonunda Lipton çocukların bu yakarışlarını duymuş olacak ki aynen Herşeyi Bilen Kadın gibi oynanan tahmin oyunu Lipton Akıllı Çay Bardağı oyunuyla karşımıza geldi. Ama bu oyun sadece facebook üzerinden oynana biliyor. Oyunu Oynamak için Oyunu BEGENi yada facebook dan giriş yapın.Keyifli sohbetler  Oyun nasıl oynanır? Akıllı çay bardağı oyunumuzda aklınızdan bir şey nesne veya eşya gibi şeyler tutuyorsunuz akıllı çay bardağımız bunu biliyor. Tabiki akıllı çay bardağımız aklınızdan tuttuğunuz şeyi o kadar kolay tahmin edemeyeceği için sizlere sorular soracak sizde faremizi kullanarak sorulara cevap vereceksiniz. Ve sorular bittiğinde çok şaşıracaksınız akıllı çay bardağımız aklınızda tuttuğunuz şeyi bilecek   puan toplayın ve arkadaşlarınızla paylaşın   oyun skorunuzu yorumlarda paylaşın  oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
Lipton Akıllı Çay Bardağı

Recep ivedik e Sor,Recep ivedik e Sor oyunu,Komik Oyunlar,Oyun

Recep ivedik e Sor,Recep ivedik e Sor oyunu,Komik Oyunlar,Oyun: Recep ivedik e Sor,Recep ivedik e Sor oyun,Recep ivedik e Sor oyna,Recep ivedik e Sor bedava oyun,Recep ivedik e Sor oyunu,Recep ivedik e Sor yeni oyun,Recep ivedik e Sor flash oyun,Recep ivedik e Sor oyun oyna,Recep ivedik e Sor oyunları Oyun Recep ivedik e Sor Html5,Kelime,Mobil,Yapay Zeka,Zeka,iPad Recep İvedik e Sor RECEPE Soru TIKLA   oyun başlasın.Aklından geçen soruyu yaz Recep İvedik cevaplasın.Oyunoyna.tv.tr  size Lipton Akıllı Çay Bardağı Oyunu oyunuda oynamanızı önerir. Oyun Nasıl Oynanır ? Tamam yazısına tıklıyoruz. Daha sonra Recep İvedik'in resminin üzerine veya Recep yazısına tıklayıp devam edelim. Açılan sayfada cevapların Recebi'nin oyunun nasıl oynandığı hakkında bilgi veren videosunu izleyeceğiz. İzlemeden geçmek için videoyu geç yazısına basabilirsiniz. Videodan sonra oyun başlayacak. Oyunda Recep İvedik herşeyi bilen adam olarak karşımıza çıkıyor. Oyunun soru cevap şeklinde geçen bir oynanışı var. Recep İvediğe soru sor o cevaplasın. Recebe soru sormak için Alt taraftaki içinde sorunuzu buraya yazın yazısı bulunan yere faremizle tıkladıktan sonra sorumuzu klavyeden yazıyoruz. Soru eki ile biten cümleler yazmalıyız; örnek sorular yazan butona basarak yardım alabilirsiniz. Sorumuzu yazdıktan sonra sor yazılı butona basıyoruz oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
Recep ivedik e Sor

Transformers Koşusu,Transformers Koşusu oyunu,Bilgi ve Beceri Oyunları,Oyun

Transformers Koşusu,Transformers Koşusu oyunu,Bilgi ve Beceri Oyunları,Oyun: Transformers Koşusu,Transformers Koşusu oyun,Transformers Koşusu oyna,Transformers Koşusu oyunu ,Transformers Koşusu oyunları Oyun Transformers Koşusu Aksiyon,Araba,Html5,Macera,Mobil,Robocar,Robot,iPad Transformers Koşusu oyunuoyna kendinizi, transformatörünüzün savaş gücünü artırmak ve devasa mekanize bir dinozorla düelloyu kazanmak için tüm energon parçacıklarını toplamanız gereken uzay üssünün topraklarında bulacaksınız! Seçiminiz, rakiplerle savaşlarda kullanabileceğiniz 6 benzersiz yakın dövüş silahı ile sunulacak. Yolda birçok sinsi tuzaklar ve tehlikeli engeller olacak, çarpışmalar sizi yenilgiye uğratabilir. Güç bariyerini geçtikten sonra zırhınızın rengi değişecektir, bu nedenle istediğiniz renkteki taşları toplamaya devam etmek için kendinizi hızlı bir şekilde yönlendirmeniz gerekir. Aksi takdirde, biriken enerjinin bir kısmını kaybedersiniz ve boyut olarak önemli ölçüde azalırsınız. Önünüzde zorluğu giderek artacak birçok heyecan verici seviye var! Her aşamanın sonunda, patrona karşı savaşmanız gerekiyor. Skor çarpanını artırmak için ona ezici bir darbe verin ve onu maksimum mesafeye itin. Karakterinizin istatistiklerini geliştirmek için kazandığınız paraları kullanın. Sınırlı görünümlere sahip hediye sandıkları açın, çarkıfelek çevirin ve giriş yaptığınız için günlük bonuslar kazanın   puan toplayın ve arkadaşlarınızla paylaşın   oyun skorunuzu yorumlarda paylaşın  oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
Transformers Koşusu

16 Nisan 2022 Cumartesi

Kafa Topu 2 Online,Kafa Topu 2 Online oyunu,Online Oyunlar,Oyun

Kafa Topu 2 Online,Kafa Topu 2 Online oyunu,Online Oyunlar,Oyun: Kafa Topu 2 Online,Kafa Topu 2 Online oyun,Kafa Topu 2 Online oyna,Kafa Topu 2 Online oyunu ,Kafa Topu 2 Online oyunları Oyun Kafa Topu 2 Online Futbol,Html5,Kale,Lig,Mobil,Penaltı,Spor,Strateji,iPad,Şampiyona Kafa Topu 2 Online oyunu oyna Kafa Topu 2 ile online futbol heyecanı başlıyor! Milyonlarca gerçek oyuncuya karşı futbol oynamaya, şampiyonluğa uzanan basamakları tırmanıp efsane olarak anılmaya hazır mısın?  Karakterinizi ve yeteneklerinizi geliştirin Hayalindeki futbolcuyu oluşturmak için onlarca farklı karakter ve aksesuar seçeneği seni bekliyor! Kafa Topu 2’de yer alan her karakter farklı özelliklere sahip. Karakterleri ise aksesuarlar ile güçlendirebilir ve diğer oyuncularla kıyasıya rekabet edebilirsin. Farklı karakterleri ve aksesuarları bir araya getirerek daha güçlü bir oyuncu oluştur ve sahada rakiplerini alt et Süper güçleri kullan Rakiplerini mağlup etmek için defansif ve ofansif olmak üzere ikiye ayrılan 18 farklı süper güçten yararlan. Futbol maçlarında kritik zamanlarda kullanacağın süper güçler, rakibinle mücadele ederken büyük avantaj sağlayacak. Süper güçleri yükselterek daha etkili hale getirebileceğini unutma! Büyük ödüller kazan Karakterleri ve aksesuarları toplamak için kart paketleri açmayı ihmal etme. Rüya karakterinizi oluşturmak için paketleri açmaya ve birbirinden değerli aksesuarlarla karakter becerilerini geliştirmeye devam et. Sosyalleş Facebook hesabını oyuna bağlayarak arkadaşlarınla futbol oyunu oynamanın keyfini doyasıya yaşa. Takımını Oluştur Arkadaşlarına bir araya gelerek kendi takımını kur! Takım arkadaşlarınla birlikte görevleri tamamlayarak büyük ödüllere ulaş Özellikler Dünyanın her yerinden gerçek oyunculara karşı online futbol maçlarına katılabilirsin Oyuncunu geliştirmek için çeşitli karakter ve aksesuar kombinasyonları toplama şansın var Sahada stratejini geliştirmene yardımcı olacak 18 süper güç seçeneğin var.  Facebook desteği sayesinde arkadaşlarını ekleyebilir ve birlikte maç yapabilirsiniz Göz alıcı grafikler eşliğinde dinamik bir çevrimiçi futbol oyunu deneyimi seni bekliyor oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler.
Kafa Topu 2 Online

Brutes.io,Brutes.io oyunu,Online Oyunlar,Oyun

Brutes.io,Brutes.io oyunu,Online Oyunlar,Oyun: Brutes.io,Brutes.io oyun,Brutes.io oyna,Brutes.io oyunu ,Brutes.io oyunları Oyun Brutes.io Html5,Mobil,Multiplayer,Savaş,Savunma,Taşıma,iPad,io Oyunları,Çok Oyunculu Brutes.io, senden küçük savaşçıları kontrol altına alıp kendinizi güçlendirin.Brutes.io'da hayatınızın kavga etmeye hazır olun  Smash, pound, stop, yumruk ve senden küçük olanları yok ederek zafere giden yola tekme atın. 3D bir ortamda birçok diğer oyuncuya karşı savaşırsınızdır.Taşımak için farenin sağ tuşuna veya WASD veya ok tuşlarını kullanın,Delmek için farenizin sol tuşuna veya boşluk çubuğunu kullanın veya enter tuşuna basın.Şaka yapmak için yumruk düğmesini basılı tutun. oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler.
Brutes.io

Akinatör Oyna,Akinatör Oyna oyunu,Online Oyunlar,Oyun

Akinatör Oyna,Akinatör Oyna oyunu,Online Oyunlar,Oyun: Akinatör Oyunu Oyna,Akinatör Oyunu Oyna oyun,Akinatör Oyunu Oyna oyna,Akinatör Oyunu Oyna oyunu ,Akinatör Oyunu Oyna oyunları Oyun Akinatör Oyunu Oyna Html5,Mobil,Yapay Zeka,Zeka,iPad Akinator,Akinator’ın tutkusu soru sorarak aklınızdaki karakterleri bilmektir. Onunla oynamak için, aklınızdan gerçek ya da kurgu bir karakter tutun ve oyna sonrada karakterler yazısına tıklayın. Akinator size dürüstçe yanıtlamanız gereken bir dizi soru soracak. Sorulardan sonra aklınızdaki karakteri size söyleyecek. Akinator, Web Genie, ilk aşaması yirmi soru üzerine kurulu olan ve oyuncunun hangi karakteri düşündüğünü belirlemek için onlara bir dizi soru soran bir internet oyunu ve mobil uygulamasıdır. Oyuncuya sorduğu karakteri bulabilmek için en iyi soruları bulabilen ve öğrenebilen bir yapay zeka programıdır. Google Trends'e göre, 2007'de Redstone Special tarafından yönetilen üç Fransız programcı tarafından oluşturuldu ve Kasım 2008'de dünya çapında popüler oldu. Avrupa'da popülarite zirve noktasına 2009'da ulaşıldı ve 2010'da Fransız mobil şirket SCIMOB tarafından Japonya'da mobil uygulaması başlatıldı. uygulama mağazasında en üst sıralara ulaştı. "Akinator" oyununu oynanırken bir cin tarafından sorular soruluyor. Akinatör Nasıl Oynanır : Oyuna başlamak için kullanıcının oyuna başla butonuna basması ve popüler bir karakter düşünmesi gerekiyor. Müzisyen, sporcu, siyasi kişilik, aktör, kurgusal film / TV karakteri, YouTube, Viner vb.. Daha sonra olasılığı daraltmak cevabı "Evet", "Hayır", "Muhtemelen", "Muhtemelen değil" ve "Bilmiyorum" olan sorular sormaya başlar bulana kadar .Eğer cevap 25 soru sorulmadan önce tek olası bir seçeneğe indirilirse, program seçtiği karakterin doğru olup olmadığını otomatik olarak soracaktır. Eğer program karakteri üç kez üst üste yanlış tahmin ettiyse, program kullanıcıların karakter veritabanını genişletmek için karakterin adını girmesini isteyecektir.  
Akinatör Oyunu Oyna

Lisedeki İlk Randevum,Lisedeki İlk Randevum oyunu,Kız Oyunları,Oyun

Lisedeki İlk Randevum,Lisedeki İlk Randevum oyunu,Kız Oyunları,Oyun: Lisedeki İlk Randevum,Lisedeki İlk Randevum oyun,Lisedeki İlk Randevum oyna,Lisedeki İlk Randevum oyunu ,Lisedeki İlk Randevum oyunları Oyun Lisedeki İlk Randevum Elbise,Giydirme,Html5,Makyaj,Mobil,iPad Lisedeki İlk Randevum oyunu oyna Bir hayal edin, her şeyin zaten büyüdüğü bir lisedesiniz. Okuldaki en tatlı çocukla tanışmaya ve ona aşık olmaya hazırlanın! Yaşasın - sana çıkma teklif etti! Bir randevudan önce makyajınızı yapın. Daha iyi bir randevunun zamanı geldi! Hatta ilk öpücüğünüzü bile alabilirsiniz! Birinin sana aşık olduğunu tahmin ettin mi? Aman Tanrım, okuldaki birinin senden gerçekten hoşlandığını düşünüyoruz! Belki bu senin gizli aşkındır? Bu ondan bir aşk mektubu mu? Evet, sana çıkma teklif etti! Lise randevunuz için güzel kıyafetlerle etkilemek için giyin. Yıldızların altında romantik bir pikniğe hazır olun! Oyunda tarihe yaklaşmanız için geçmeniz gereken birçok aşama olacak! Hadi başlayalım! Önce dolabını dekore et ve yeni ateşli aşkınla tanış! Kiminle çıkmanız gerektiğini öğrenmek için arkadaşlarınıza e-posta gönderin. Ve şimdi öğle yemeği zamanı! Okul kafeteryasında en lezzetli yemekleri hazırlayın. Şimdi sevgiline git! Oh hayır! Sevgilin basketbol oynarken yaralandı! Yarasını iyileştirmesine ve oyuncu kadrosunu imzalamasına yardım edin. Sonra birlikte güneşte dondurma keyfi yapın ve yıldızların altında piknik yapın!  puan toplayın ve arkadaşlarınızla paylaşın   oyun skorunuzu yorumlarda paylaşın  oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
Lisedeki İlk Randevum

15 Nisan 2022 Cuma

Archer Hunter King,Archer Hunter King oyunu,Bilgi ve Beceri Oyunları,Oyun

Archer Hunter King,Archer Hunter King oyunu,Bilgi ve Beceri Oyunları,Oyun: Archer Hunter King,Archer Hunter King oyun,Archer Hunter King oyna,Archer Hunter King oyunu ,Archer Hunter King oyunları Oyun Archer Hunter King Aksiyon,Html5,Macera,Minecraft,Mobil,iPad Archer Hunter King oyunu oyna, eğlenceli bir yüzleşme arcade oyunudur. Aralarından seçim yapabileceğiniz iki mod vardır, parkur avı modunu veya sonsuz koparma modunu seçebilirsiniz. Parkour avı modunda, zaman sınırı içinde becerilerinizle sonuna kadar hayatta kalmanız gerekiyor. Sonsuz modda şahı korumanız gerekiyor, eğer kral ölürse siz de başarısız olursunuz. Yeni karakterlerin ve becerilerin kilidini açmak için geçme ödülünü kullanabilirsiniz. Hazır olduğunuzda başlayın   puan toplayın ve arkadaşlarınızla paylaşın   oyun skorunuzu yorumlarda paylaşın  oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler.   
Archer Hunter King

14 Nisan 2022 Perşembe

Uğur Böceği ile Kara Kedi,Uğur Böceği ile Kara Kedi oyunu,Disney Channel Oyunları,Oyun

Uğur Böceği ile Kara Kedi,Uğur Böceği ile Kara Kedi oyunu,Disney Channel Oyunları,Oyun: Uğur Böceği ile Kara Kedi,Uğur Böceği ile Kara Kedi oyun,Uğur Böceği ile Kara Kedi oyna,Uğur Böceği ile Kara Kedi oyunu ,Uğur Böceği ile Kara Kedi oyunları Oyun Uğur Böceği ile Kara Kedi Aksiyon,Html5,Kara Kedi,Macera,Mobil,Uğur Böceği,Zıpla,Moda,iPad   UĞUR BÖCEĞİ ile KARA KEDİ BU İKİLİYE BAYILACAKSINIZ!.... Uğur Böceği ile Kara Kedi,Uğur Böceği ile Kara Kedi oyunu oyna,Uğur Böceği ile Kara Kedi oyunları,Fransız yapımı aksiyon macera animasyon çizgi film çok yakında disney channel kanalında sizlerle.Mucizevi: Uğur Böceği ve Siyah Kedi nin Hikayeleri ismiyle dünya ülkelerinde yayımlanan çizgi diziyi çok seveceksiniz.Uğur Böceği ile Kara Kedi hikayesi modern pariste ortaokul öğrencisi Marinette Dupain Cheng ve sınıf arkadaşı,aynı zamanda platonik aşkı Adrien Agreste üzerine kuruludur.Kötü güçler ortaya çıktığında Marinette gizli süper kahraman kişiliği Ladybug a dönüşür.Adrien ise kendi süper kahraman kişiliği Chat Noir ya dönüşür.İkisi de birbirinin süper güçlerinden habersizdir.Ladybug ve Chat Noir süper güçlerini ele geçirmeye çalışan Hawk Moth tan korumaya çalışırlar.İkisi de normal insanları kötü güçlerden korumaya çalışıyor. Oyunda uğur böceğini en doğru yere yerleştirip tahtaları alıp,lambaları açığa çıkarın.Daha sonra lambaların üzerine tıklayın ateş böcekleri gelip lambaları yerine yyerleştirecekler.oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler.-yon- tuşları ile oynanır.Sağ tuş ile saldır,üst tuş ile zıpla  MARİNETTE DUPAİN-CHENG  Marinette Dupain-Cheng:Fransız ve Çin karışımı bir ailenin kızdır.Masmavi iri gözleri ile parlak bir bakışa sahiptir.Siyah saçlarını iki kuyruk yapıp arkadan bağlar.Kıyafetlerini kendi tasarlamıştır.Dışı kahverengi içi beyaz zemine açık pembe puanlı blaze ceket giyer.Blaze ceket içine kendi tasarımı beyaz çiçekli tişört giyer . .Çiçekler açık pembe siyah yapraklıdır.Pantolonu dar hafif pembe beyaz,altına kırmızı tabanlı beyaz toz pembe bale ayakkabısı vardır.Mutlu,neşeli vr cömerttir.Favorisi moda,tasarım ve aklından hiç çıkmayan Adrien dir.Onu görünce ne yapacağını şaşırır.  MUCİZEVİ UĞUR BÖCEĞİ Uğur Böceği:Marinette süper kahraman mucize uğur böceğine dönüştüğünde kırmızı daracık giyer,kıyafetini siyah yaka ve siyah noktalar süsler.Kalçası üzerinde uğurlu tılsmı yo-yo takar.Yüzünne beş siyah noktadan oluşan kırmızı maske takar.Marinette haline göre çok güçlü kendine güvenen zeki ve cesur bir kişilik sahibidir.İnsanları kurtarırken hızlı düşünüp,zeksı ile becerilerini birleştirerek sorunları çözer.Herkes onu çok sever onun görevi ise etrafa kötülük saçan Akumaları yakalyıp iyileştirmektir.Tabi onu bu zor görevleri sırasında hiç yalnız bırakmayan biri vardır,Tanıdınız mı?Evet Kedi Noir.   ADRİEN AGRESTE Adrien uzun boylu,yakışıklı,sarı saçlı ve yeşil gözlüdür.Yakası kalkık beyaz bir ceket içine ytay çizgili siyah gömlek giyer.Sol elinin yüzük parmağında kedi Noir dönüşmek için gümüş renkli yüzük takar.Mavi kot pantolon altına iki tarafı kelebek logolu spor ayakkabı giyer.Etkileyici biraz da çekingendir.Duygusal,samimi ve cesaret vericidir.   ADRİEN AGRESTE Adrien uzun boylu,yakışıklı,sarı saçlı ve yeşil gözlüdür.Yakası kalkık beyaz bir ceket içine ytay çizgili siyah gömlek giyer.Sol elinin yüzük parmağında kedi Noir dönüşmek için gümüş renkli yüzük takar.Mavi kot pantolon altına iki tarafı kelebek logolu spor ayakkabı giyer.Etkileyici biraz da çekingendir.Duygusal,samimi ve cesaret vericidir. KEDİ NOİRKedi Noir dar siyah deri kostüm giyer.Üzerinde metal detaylar ile altın çan takar.Çan kostüm önündeki fermuar ile bağlıdır.Beline sarıp arkadan kuyruk gibi uzanan kemer takr.Ayak parmak pençerinin üzerine eldiven takar,bot giyer,gizli bir kama taşır.Siyah kulaları olan maske takar.Adrien in aksine espirili aklına geleni yapan dışa dönüktür.Çok çılgın ukala aynı zamanda iyimserdir.Akumalara karşı savaşırken işini ciddiye alır.Kalbindeki kişi bulduzmu?Evet mucize uğur Böceği TİKKİTikki küçük bedeni,kocaman kafası ve koyu mavi gözleri olan kırmızı küçük bir yaratıktır.Alnında büyük bir siyah nokta,iki anteni vardır.Sırtının ortasında üç tane küçük kanat,küçük bir kuyruğu vardır.Dış görünüşü uğur böceğine benzer.Tikki iyimser,sakin bilge bir uğur böceğidir.Zor durumda kalan Marinette süper kahraman mucizevi uğur böceğine sık sık akıl verir.Marineteye süper güçlerini verir,gücü bittiğinde yiyecek verilirse gücü yerine gelir.    PLAGGBüyük başlı,küçük gövdeli,küçük siyah bir yaratıktır.İki kedi kulağı,bir kuyruğu,iki kedi dişi,yeşil kedi gözleri,alnında bir kıl ile kediye benzer.Neşeli,tembel,aşırı sorumsuz bir yartıktır.Olayları genelde ciddiye almaz,kedi noir den sık sık rüşvet olarak peynir alır.Adrien in Mucizevi Kedi Noire dönüşmesini sağlar.Kedi Noir Gücü bittiğinde ona yemek vererek gücünün yerine gelmesini sağlar.Tkki ile sloganları Birbirimizi çok iyi biliyoruz.
Uğur Böceği ile Kara Kedi

Speed Racing Pro 2,Speed Racing Pro 2 oyunu,Araba Oyunları,Oyun

Speed Racing Pro 2,Speed Racing Pro 2 oyunu,Araba Oyunları,Oyun: Speed Racing Pro 2,Speed Racing Pro 2 oyun,Speed Racing Pro 2 oyna,Speed Racing Pro 2 oyunu ,Speed Racing Pro 2 oyunları Oyun Speed Racing Pro 2 Drift,Html5,Mobil,Sürücü,Unity WebGL,Yarış,Yarışma,iPad Speed Racing Pro 2  oyunu oyna En sevdiğiniz yarış otomobilini, belki bir LaFerrari yi seçin ya da başka bir süper hızlı otomobil toplayın ve rakiplerinizi kullanmaya hazır olun. Doğrudan düzenli bir yarışta veya eleme yarışında olsun. Zaman Saldırısı modunu da seçebilirsiniz.   puan toplayın ve arkadaşlarınızla paylaşın   oyun skorunuzu yorumlarda paylaşın  oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
Speed Racing Pro 2

13 Nisan 2022 Çarşamba

LOLShot.io Oyna,LOLShot.io Oyna oyunu,Online Oyunlar,Oyun

LOLShot.io Oyna,LOLShot.io Oyna oyunu,Online Oyunlar,Oyun: LOLShot.io Oyna,LOLShot.io Oyna oyun,LOLShot.io Oyna oyna,LOLShot.io Oyna oyunu ,LOLShot.io Oyna oyunları Oyun LOLShot.io Oyna Html5,Mobil,Multiplayer,iPad,io Oyunları,Çok Oyunculu LOLShot.io oyunu oyna ücretsiz bir çevrimiçi çok oyunculu .io FPS oyunudur - indirmeye gerek yoktur. Hava aksiyonu ile dolu bu rekabetçi, beceri tabanlı birinci şahıs nişancı oyununda arkadaşlarınızla oynamak için bir davet bağlantısı paylaşın. Muhteşem kombinasyonlar için puan toplayın: diğer oyuncuları arenadan çıkarın, havada öldürün ve rakipleri pusuya düşürmek için portallar aracılığıyla ışınlayın. Eğlenceli ve renkli arenalarda ustalaşmak, koşmak ve uçmak için 8 çılgın silahtan oluşan bir cephanelik ile ölüm maçı modunda 16 oyuncuya kadar rakipleri avlayın. Kazanmak için basit öldürmeler yeterli değil, en muhteşem ve yaratıcı olanları gerçekleştirerek bonus puanlar kazanın ve maç sonunda en yüksek skora ulaşın. Telaşlı bir oyun, özgürce roket zıplama, ışınlanma kullanma, bir alev makinesiyle kendinizi yükseklere fırlatma, yukarıdan yağmur imha etme ve güçlü zıplama yastıkları kullanarak imkansız sıçramalar gerçekleştirme yeteneğiniz ile güçlendirilir. Haritaları ve silahları ve bonusları nereden alacağınızı öğrenin, birçoğunun özel işlevleri vardır: Lifegun ışını rakibinizi vampirleştirir ve sağlığını geri kazanmanın tek yoludur, alev makinesi ayrıca taşınabilir bir iticidir ve Magic Milk size 3 kat hasar bonusu verir. kısa bir süre.  puan toplayın ve arkadaşlarınızla paylaşın   oyun skorunuzu yorumlarda paylaşın  oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
LOLShot.io Oyna

12 Nisan 2022 Salı

Kim Milyoner Olmak İster,Kim Milyoner Olmak İster oyunu,Bilgi ve Beceri Oyunları,Oyun

Kim Milyoner Olmak İster,Kim Milyoner Olmak İster oyunu,Bilgi ve Beceri Oyunları,Oyun: Kim Milyoner Olmak İster,Kim Milyoner Olmak İster oyun,Kim Milyoner Olmak İster oyna,Kim Milyoner Olmak İster oyunu ,Kim Milyoner Olmak İster oyunları Oyun Kim Milyoner Olmak İster Html5,Mobil,Yarışma,Zeka,iPad Kim Milyoner Olmak İster oyunu Kim Milyoner Olmak İster oyna Kim Milyoner Olmak İster bilgi yarışması oyununda sizlere sorulan sorulara 4 şıkdan doğru olanı seçerek doğru cevabı buluyoruz.Oyunda size verilen Joker’leri kullanarak bilmediğiniz sorularda yardım alabiliyorsunuz.oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler.
Kim Milyoner Olmak İster

Lipton Akıllı Çay Bardağı,Lipton Akıllı Çay Bardağı oyunu,Komik Oyunlar,Oyun

Lipton Akıllı Çay Bardağı,Lipton Akıllı Çay Bardağı oyunu,Komik Oyunlar,Oyun: Lipton Akıllı Çay Bardağı,Lipton Akıllı Çay Bardağı oyun,Lipton Akıllı Çay Bardağı oyna,Lipton Akıllı Çay Bardağı bedava oyun,Lipton Akıllı Çay Bardağı oyunu,Lipton Akıllı Çay Bardağı yeni oyun,Lipton Akıllı Çay Bardağı flash oyun,Lipton Akıllı Çay Bardağı oyun oyna,Lipton Akıllı Çay Bardağı oyunları Oyun Lipton Akıllı Çay Bardağı Cartoon Network,Disney Channel,Html5,Mobil,TRT Çocuk,Yapay Zeka,Zeka,iPad Lipton Akıllı Çay Bardağı oyunu oyna Lipton, Akıllı Çay Bardağı uygulaması ile aklınızdan geçenleri tahmin etmeye çalışıyor. Sonunda Lipton çocukların bu yakarışlarını duymuş olacak ki aynen Herşeyi Bilen Kadın gibi oynanan tahmin oyunu Lipton Akıllı Çay Bardağı oyunuyla karşımıza geldi. Ama bu oyun sadece facebook üzerinden oynana biliyor. Oyunu Oynamak için Oyunu BEGENi yada facebook dan giriş yapın.Keyifli sohbetler  Oyun nasıl oynanır? Akıllı çay bardağı oyunumuzda aklınızdan bir şey nesne veya eşya gibi şeyler tutuyorsunuz akıllı çay bardağımız bunu biliyor. Tabiki akıllı çay bardağımız aklınızdan tuttuğunuz şeyi o kadar kolay tahmin edemeyeceği için sizlere sorular soracak sizde faremizi kullanarak sorulara cevap vereceksiniz. Ve sorular bittiğinde çok şaşıracaksınız akıllı çay bardağımız aklınızda tuttuğunuz şeyi bilecek   puan toplayın ve arkadaşlarınızla paylaşın   oyun skorunuzu yorumlarda paylaşın  oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
Lipton Akıllı Çay Bardağı

Recep ivedik e Sor,Recep ivedik e Sor oyunu,Komik Oyunlar,Oyun

Recep ivedik e Sor,Recep ivedik e Sor oyunu,Komik Oyunlar,Oyun: Recep ivedik e Sor,Recep ivedik e Sor oyun,Recep ivedik e Sor oyna,Recep ivedik e Sor bedava oyun,Recep ivedik e Sor oyunu,Recep ivedik e Sor yeni oyun,Recep ivedik e Sor flash oyun,Recep ivedik e Sor oyun oyna,Recep ivedik e Sor oyunları Oyun Recep ivedik e Sor Html5,Kelime,Mobil,Yapay Zeka,Zeka,iPad Recep İvedik e Sor RECEPE Soru TIKLA   oyun başlasın.Aklından geçen soruyu yaz Recep İvedik cevaplasın.Oyunoyna.tv.tr  size Lipton Akıllı Çay Bardağı Oyunu oyunuda oynamanızı önerir. Oyun Nasıl Oynanır ? Tamam yazısına tıklıyoruz. Daha sonra Recep İvedik'in resminin üzerine veya Recep yazısına tıklayıp devam edelim. Açılan sayfada cevapların Recebi'nin oyunun nasıl oynandığı hakkında bilgi veren videosunu izleyeceğiz. İzlemeden geçmek için videoyu geç yazısına basabilirsiniz. Videodan sonra oyun başlayacak. Oyunda Recep İvedik herşeyi bilen adam olarak karşımıza çıkıyor. Oyunun soru cevap şeklinde geçen bir oynanışı var. Recep İvediğe soru sor o cevaplasın. Recebe soru sormak için Alt taraftaki içinde sorunuzu buraya yazın yazısı bulunan yere faremizle tıkladıktan sonra sorumuzu klavyeden yazıyoruz. Soru eki ile biten cümleler yazmalıyız; örnek sorular yazan butona basarak yardım alabilirsiniz. Sorumuzu yazdıktan sonra sor yazılı butona basıyoruz oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
Recep ivedik e Sor

Craft Island,Craft Island oyunu,Bilgi ve Beceri Oyunları,Oyun

Craft Island,Craft Island oyunu,Bilgi ve Beceri Oyunları,Oyun: Craft Island,Craft Island oyun,Craft Island oyna,Craft Island oyunu ,Craft Island oyunları Oyun Craft Island Aksiyon,Html5,Level,Macera,Minecraft,Mobil,Zeka,iPad Craft Island  oyunu oyna Küçük bir ıssız adada kendi şehrinizi inşa etme fırsatına sahip olacağınız "El Sanatları Adası" oyununa hoş geldiniz! Bir kereste fabrikası, bir demirci, bir pazar, bir hastane ve diğer birçok endüstriyel bina inşa etmek için yeterli odun elde etmek için ağaçları kesmek için ormana gidin! Ardından, mümkün olduğu kadar çok altın para kazanmak için sizi tüm düşmanları yok etmeniz gereken arenaya ışınlayan büyülü bir portal oluşturun. Okçulardan veya topçulardan oluşan savunma kuleleri inşa edin, bu sayede düşman saldırılarını daha başarılı bir şekilde püskürtebilirsiniz. Yönetim, fare ile veya akıllı telefonunuzun ekranına dokunarak gerçekleştirilir. Yakındaki herhangi bir ağaca yaklaşın ve kahramanınız hemen işe koyulsun. Ardından yakacak odunu inşaat alanına götürün. Savaş sırasında artırılmış saldırı hızı, çılgın mod ve çifte hasar dahil olmak üzere çeşitli bonus becerilerden birini etkinleştirebilirsiniz. Gerekirse, sağlık çubuğunu geri yüklemek için bir iyileştirme iksiri kullanın. Altyapı geliştirin ve mütevazı kulübenizi lüks bir saraya dönüştürün! Kendiniz için bir isim yapmaya ve düşman ordusuna karşı amansız savaşlarda kazanmaya hazır mısınız? O zaman devam et   puan toplayın ve arkadaşlarınızla paylaşın   oyun skorunuzu yorumlarda paylaşın  oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
Craft Island

Penaltı Hedefi,Penaltı Hedefi oyunu,Spor Oyunları,Oyun

Penaltı Hedefi,Penaltı Hedefi oyunu,Spor Oyunları,Oyun: Penaltı Hedefi,Penaltı Hedefi oyun,Penaltı Hedefi oyna,Penaltı Hedefi oyunu ,Penaltı Hedefi oyunları Oyun Penaltı Hedefi Futbol,Html5,Kale,Lig,Mobil,Penaltı,Şampiyona Penaltı Hedefi oyunu oyna Penaltı zamanı! Yeteneklerinize güveniyor musunuz? Hedefi vur ve en iyisi olmayı kaçırma! Daha fazla puan almak için hedefi kaçırmayın ve bonusunuzu ikiye katlamak için tekrar vurmak için acele edin!   puan toplayın ve arkadaşlarınızla paylaşın   oyun skorunuzu yorumlarda paylaşın  oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
Penaltı Hedefi

11 Nisan 2022 Pazartesi

Kafa Topu 2 Online,Kafa Topu 2 Online oyunu,Online Oyunlar,Oyun

Kafa Topu 2 Online,Kafa Topu 2 Online oyunu,Online Oyunlar,Oyun: Kafa Topu 2 Online,Kafa Topu 2 Online oyun,Kafa Topu 2 Online oyna,Kafa Topu 2 Online oyunu ,Kafa Topu 2 Online oyunlarıOyun Kafa Topu 2 Online Futbol,Html5,Kale,Lig,Mobil,Penaltı,Spor,Strateji,iPad,Şampiyona Kafa Topu 2 Online oyunu oyna Kafa Topu 2 ile online futbol heyecanı başlıyor! Milyonlarca gerçek oyuncuya karşı futbol oynamaya, şampiyonluğa uzanan basamakları tırmanıp efsane olarak anılmaya hazır mısın?  Karakterinizi ve yeteneklerinizi geliştirin Hayalindeki futbolcuyu oluşturmak için onlarca farklı karakter ve aksesuar seçeneği seni bekliyor! Kafa Topu 2’de yer alan her karakter farklı özelliklere sahip. Karakterleri ise aksesuarlar ile güçlendirebilir ve diğer oyuncularla kıyasıya rekabet edebilirsin. Farklı karakterleri ve aksesuarları bir araya getirerek daha güçlü bir oyuncu oluştur ve sahada rakiplerini alt et Süper güçleri kullan Rakiplerini mağlup etmek için defansif ve ofansif olmak üzere ikiye ayrılan 18 farklı süper güçten yararlan. Futbol maçlarında kritik zamanlarda kullanacağın süper güçler, rakibinle mücadele ederken büyük avantaj sağlayacak. Süper güçleri yükselterek daha etkili hale getirebileceğini unutma! Büyük ödüller kazan Karakterleri ve aksesuarları toplamak için kart paketleri açmayı ihmal etme. Rüya karakterinizi oluşturmak için paketleri açmaya ve birbirinden değerli aksesuarlarla karakter becerilerini geliştirmeye devam et. Sosyalleş Facebook hesabını oyuna bağlayarak arkadaşlarınla futbol oyunu oynamanın keyfini doyasıya yaşa. Takımını Oluştur Arkadaşlarına bir araya gelerek kendi takımını kur! Takım arkadaşlarınla birlikte görevleri tamamlayarak büyük ödüllere ulaş Özellikler Dünyanın her yerinden gerçek oyunculara karşı online futbol maçlarına katılabilirsin Oyuncunu geliştirmek için çeşitli karakter ve aksesuar kombinasyonları toplama şansın var Sahada stratejini geliştirmene yardımcı olacak 18 süper güç seçeneğin var.  Facebook desteği sayesinde arkadaşlarını ekleyebilir ve birlikte maç yapabilirsiniz Göz alıcı grafikler eşliğinde dinamik bir çevrimiçi futbol oyunu deneyimi seni bekliyor oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler.
Kafa Topu 2 Online

Akinatör Oyna,Akinatör Oyna oyunu,Online Oyunlar,Oyun

Akinatör Oyna,Akinatör Oyna oyunu,Online Oyunlar,Oyun: Akinatör Oyunu Oyna,Akinatör Oyunu Oyna oyun,Akinatör Oyunu Oyna oyna,Akinatör Oyunu Oyna oyunu ,Akinatör Oyunu Oyna oyunları Oyun Akinatör Oyunu Oyna Html5,Mobil,Yapay Zeka,Zeka,iPad Akinator,Akinator’ın tutkusu soru sorarak aklınızdaki karakterleri bilmektir. Onunla oynamak için, aklınızdan gerçek ya da kurgu bir karakter tutun ve oyna sonrada karakterler yazısına tıklayın. Akinator size dürüstçe yanıtlamanız gereken bir dizi soru soracak. Sorulardan sonra aklınızdaki karakteri size söyleyecek. Akinator, Web Genie, ilk aşaması yirmi soru üzerine kurulu olan ve oyuncunun hangi karakteri düşündüğünü belirlemek için onlara bir dizi soru soran bir internet oyunu ve mobil uygulamasıdır. Oyuncuya sorduğu karakteri bulabilmek için en iyi soruları bulabilen ve öğrenebilen bir yapay zeka programıdır. Google Trends'e göre, 2007'de Redstone Special tarafından yönetilen üç Fransız programcı tarafından oluşturuldu ve Kasım 2008'de dünya çapında popüler oldu. Avrupa'da popülarite zirve noktasına 2009'da ulaşıldı ve 2010'da Fransız mobil şirket SCIMOB tarafından Japonya'da mobil uygulaması başlatıldı. uygulama mağazasında en üst sıralara ulaştı. "Akinator" oyununu oynanırken bir cin tarafından sorular soruluyor. Akinatör Nasıl Oynanır : Oyuna başlamak için kullanıcının oyuna başla butonuna basması ve popüler bir karakter düşünmesi gerekiyor. Müzisyen, sporcu, siyasi kişilik, aktör, kurgusal film / TV karakteri, YouTube, Viner vb.. Daha sonra olasılığı daraltmak cevabı "Evet", "Hayır", "Muhtemelen", "Muhtemelen değil" ve "Bilmiyorum" olan sorular sormaya başlar bulana kadar .Eğer cevap 25 soru sorulmadan önce tek olası bir seçeneğe indirilirse, program seçtiği karakterin doğru olup olmadığını otomatik olarak soracaktır. Eğer program karakteri üç kez üst üste yanlış tahmin ettiyse, program kullanıcıların karakter veritabanını genişletmek için karakterin adını girmesini isteyecektir.  
Akinatör Oyunu Oyna

10 Nisan 2022 Pazar

Elsanın Kostüm Dükkanı,Elsanın Kostüm Dükkanı oyunu,Disney Channel Oyunları,Oyun

Elsanın Kostüm Dükkanı,Elsanın Kostüm Dükkanı oyunu,Disney Channel Oyunları,Oyun: Elsanın Kostüm Dükkanı,Elsanın Kostüm Dükkanı oyun,Elsanın Kostüm Dükkanı oyna,Elsanın Kostüm Dükkanı oyunu ,Elsanın Kostüm Dükkanı oyunları Oyun Elsanın Kostüm Dükkanı Anna,Disney Prensesleri,Elbise,Elsa,Giydirme,Html5,Mobil,Prenses,iPad Elsanın Kostüm Dükkanı oyunu oyna Elsa nın vintage mağazasına hoş geldiniz! Özel butiğini yeni açtı ve şimdiden ilk müşterisine sahip oldu - sevgili kız kardeşi Anna. Elsa nın en muhteşem dekor öğelerini düzenlemesine yardım edin ve mağazanın harika görünmesini sağlayın. Ardından müşteriniz için olağanüstü bir kıyafet ve aksesuarlar seçin ve barok zamanlara yolculuğunuza başlayın. Başlayalım! İlk olarak, gerekli tüm dekoru düzenleyin. Mağazanın eski ve güzel görünmesi için her şeyi uyumlu hale getirmeye çalışın. Ve işte Anna, kendisi için çok havalı bir temalı partiye katılacağı şık bir vintage kıyafet sipariş etmeye hazır. Görünüme uygun güzel bir elbise, boyun takıları ve güzel ayakkabılar seçin. Prenses Anna hazır, artık işine dönebilir ve Elsa yeni müşteriler bekleyebilir.   puan toplayın ve arkadaşlarınızla paylaşın   oyun skorunuzu yorumlarda paylaşın  oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
Elsanın Kostüm Dükkanı

Kırmızı ve Mavi Çöp Adam Tekmele,Kırmızı ve Mavi Çöp Adam Tekmele oyunu,Bilgi ve Beceri Oyunları,Oyun

Kırmızı ve Mavi Çöp Adam Tekmele,Kırmızı ve Mavi Çöp Adam Tekmele oyunu,Bilgi ve Beceri Oyunları,Oyun: Kırmızı ve Mavi Çöp Adam Tekmele,Kırmızı ve Mavi Çöp Adam Tekmele oyun,Kırmızı ve Mavi Çöp Adam Tekmele oyna,Kırmızı ve Mavi Çöp Adam Tekmele oyunu ,Kırmızı ve Mavi Çöp Adam Tekmele oyunları Oyun Kırmızı ve Mavi Çöp Adam Tekmele Html5,Mobil,Savaş,Silah,iPad Kırmızı ve Mavi Çöp Adam Tekmele oyunu oyna Karşılaşabileceğiniz en sinir bozucu canavarları yenmeye hazır olun. Bez bebek fiziği  tonlarca silah İnsanlar onu dövmeye karşı koyamıyor, siz de direnemeyeceksiniz. Bez bebek fiziği ve aralarından seçim yapabileceğiniz bir sürü silahla tamamlayın. Küçük canavarınızı tekmelemek için yeni silahların ve modların kilidini açmak için para toplayın. Tabanca, el bombası, mayın, alev makinesi, bıçak ve diğer birçok silah olarak birçok silah seçin.   puan toplayın ve arkadaşlarınızla paylaşın   oyun skorunuzu yorumlarda paylaşın  oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
Kırmızı ve Mavi Çöp Adam Tekmele

7 Nisan 2022 Perşembe

Renkli Yarış,Renkli Yarış oyunu,Araba Oyunları,Oyun

Renkli Yarış,Renkli Yarış oyunu,Araba Oyunları,Oyun: Renkli Yarış,Renkli Yarış oyun,Renkli Yarış oyna,Renkli Yarış oyunu ,Renkli Yarış oyunları Oyun Renkli Yarış Aksiyon,Ehliyet,Html5,Macera,Mobil,Sürücü,Yarış,Yarışma,Yarışçı Renkli Yarış oyunu oyna , Smith Coupe Theft, Mercedes-Benz 500 K, Lassiter Series 69, Ascot Bailey, Walker Rocket gibi arabalarla yarışabileceğiniz ve sürebileceğiniz havalı, acayip, harika, şaşırtıcı bir oyundur. Bu çok sayıda araç, iyi bilinen Mafia 2 oyununda bulunabilir.   puan toplayın ve arkadaşlarınızla paylaşın   oyun skorunuzu yorumlarda paylaşın  oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
Renkli Yarış

Kafadar Ayıcıklar Sebze Köy Macerası,Kafadar Ayıcıklar Sebze Köy Macerası oyunu,Cartoon Network Oyunları,Oyun

Kafadar Ayıcıklar Sebze Köy Macerası,Kafadar Ayıcıklar Sebze Köy Macerası oyunu,Cartoon Network Oyunları,Oyun: Kafadar Ayıcıklar Sebze Köy Macerası,Kafadar Ayıcıklar Sebze Köy Macerası oyun,Kafadar Ayıcıklar Sebze Köy Macerası oyna,Kafadar Ayıcıklar Sebze Köy Macerası oyunu ,Kafadar Ayıcıklar Sebze Köy Macerası oyunları Oyun Kafadar Ayıcıklar Sebze Köy Macerası Html5,Kafadar Ayılar,Mobil,iPad,Çizgi Film,Çocuk Kafadar Ayıcıklar Sebze Köy Macerası oyunu oyna   puan toplayın ve arkadaşlarınızla paylaşın   oyun skorunuzu yorumlarda paylaşın  oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
Kafadar Ayıcıklar Sebze Köy Macerası

6 Nisan 2022 Çarşamba

Craigin Krallığı İzci Savunması,Craigin Krallığı İzci Savunması oyunu,Cartoon Network Oyunları,Oyun

Craigin Krallığı İzci Savunması,Craigin Krallığı İzci Savunması oyunu,Cartoon Network Oyunları,Oyun: Craigin Krallığı İzci Savunması,Craigin Krallığı İzci Savunması oyun,Craigin Krallığı İzci Savunması oyna,Craigin Krallığı İzci Savunması oyunu ,Craigin Krallığı İzci Savunması oyunları Oyun Craigin Krallığı İzci Savunması Aksiyon,Html5,Macera,Mobil,iPad,Çizgi Film,Çocuk Craigin Krallığı İzci Savunması oyunu oyna   puan toplayın ve arkadaşlarınızla paylaşın   oyun skorunuzu yorumlarda paylaşın  oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
Craigin Krallığı İzci Savunması

Akinatör Oyna,Akinatör Oyna oyunu,Online Oyunlar,Oyun

Akinatör Oyna,Akinatör Oyna oyunu,Online Oyunlar,Oyun: Akinatör Oyunu Oyna,Akinatör Oyunu Oyna oyun,Akinatör Oyunu Oyna oyna,Akinatör Oyunu Oyna oyunu ,Akinatör Oyunu Oyna oyunları Oyun Akinatör Oyunu Oyna Html5,Mobil,Yapay Zeka,Zeka,iPad Akinator,Akinator’ın tutkusu soru sorarak aklınızdaki karakterleri bilmektir. Onunla oynamak için, aklınızdan gerçek ya da kurgu bir karakter tutun ve oyna sonrada karakterler yazısına tıklayın. Akinator size dürüstçe yanıtlamanız gereken bir dizi soru soracak. Sorulardan sonra aklınızdaki karakteri size söyleyecek. Akinator, Web Genie, ilk aşaması yirmi soru üzerine kurulu olan ve oyuncunun hangi karakteri düşündüğünü belirlemek için onlara bir dizi soru soran bir internet oyunu ve mobil uygulamasıdır. Oyuncuya sorduğu karakteri bulabilmek için en iyi soruları bulabilen ve öğrenebilen bir yapay zeka programıdır. Google Trends'e göre, 2007'de Redstone Special tarafından yönetilen üç Fransız programcı tarafından oluşturuldu ve Kasım 2008'de dünya çapında popüler oldu. Avrupa'da popülarite zirve noktasına 2009'da ulaşıldı ve 2010'da Fransız mobil şirket SCIMOB tarafından Japonya'da mobil uygulaması başlatıldı. uygulama mağazasında en üst sıralara ulaştı. "Akinator" oyununu oynanırken bir cin tarafından sorular soruluyor. Akinatör Nasıl Oynanır : Oyuna başlamak için kullanıcının oyuna başla butonuna basması ve popüler bir karakter düşünmesi gerekiyor. Müzisyen, sporcu, siyasi kişilik, aktör, kurgusal film / TV karakteri, YouTube, Viner vb.. Daha sonra olasılığı daraltmak cevabı "Evet", "Hayır", "Muhtemelen", "Muhtemelen değil" ve "Bilmiyorum" olan sorular sormaya başlar bulana kadar .Eğer cevap 25 soru sorulmadan önce tek olası bir seçeneğe indirilirse, program seçtiği karakterin doğru olup olmadığını otomatik olarak soracaktır. Eğer program karakteri üç kez üst üste yanlış tahmin ettiyse, program kullanıcıların karakter veritabanını genişletmek için karakterin adını girmesini isteyecektir.  
Akinatör Oyunu Oyna

5 Nisan 2022 Salı

Özel Güç Elementleri,Özel Güç Elementleri oyunu,Bilgi ve Beceri Oyunları,Oyun

Özel Güç Elementleri,Özel Güç Elementleri oyunu,Bilgi ve Beceri Oyunları,Oyun: Özel Güç Elementleri,Özel Güç Elementleri oyun,Özel Güç Elementleri oyna,Özel Güç Elementleri oyunu ,Özel Güç Elementleri oyunları Oyun Özel Güç Elementleri Html5,Level,Mobil,Zeka,iPad,Çocuk Özel Güç Elementleri oyunu oyna Özel güçleri olan elemental karakterler kafeslendi, ekibin geri kalanını serbest bırakmak ve güçlerini birleştirmek için su elementini kullanın, anahtarlar ve kilitler alarak seviyeleri geçin, birçok komik kostümün kilidini açın, elemental kartlar kazanın, görevleri yenin ve kupalar kazanın. Başarılarınız. HAZIR MISIN?   puan toplayın ve arkadaşlarınızla paylaşın   oyun skorunuzu yorumlarda paylaşın  oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
Özel Güç Elementleri

Kırmızı ve Mavi Çöp Adam Huggy 2,Kırmızı ve Mavi Çöp Adam Huggy 2 oyunu,Bilgi ve Beceri Oyunları,Oyun

Kırmızı ve Mavi Çöp Adam Huggy 2,Kırmızı ve Mavi Çöp Adam Huggy 2 oyunu,Bilgi ve Beceri Oyunları,Oyun: Kırmızı ve Mavi Çöp Adam Huggy 2,Kırmızı ve Mavi Çöp Adam Huggy 2 oyun,Kırmızı ve Mavi Çöp Adam Huggy 2 oyna,Kırmızı ve Mavi Çöp Adam Huggy 2 oyunu ,Kırmızı ve Mavi Çöp Adam Huggy 2 oyunları Oyun Kırmızı ve Mavi Çöp Adam Huggy 2 Aksiyon,Html5,Level,Macera,Mobil,Zeka,iPad,iki kişilik,Çocuk Kırmızı ve Mavi Çöp Adam Huggy 2 oyunu oyna Kırmızı ve mavi kucaklamalı ikiz kardeşlerin tehlikeli macerasına hazır mısınız? İkinci seride, karanlığın tapınağından çıkmak, onlara yardım etmek istiyorlar. Unutma, her şey su altında ve yüzme bilmiyorlar. Onları iki arkadaşınla birlikte tapınaktan çıkar. Anahtarı almak için elmasları toplamayı unutmayın   puan toplayın ve arkadaşlarınızla paylaşın   oyun skorunuzu yorumlarda paylaşın  oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
Kırmızı ve Mavi Çöp Adam Huggy 2

4 Nisan 2022 Pazartesi

Minecaves Noob Macerası,Minecaves Noob Macerası oyunu,Bilgi ve Beceri Oyunları,Oyun

Minecaves Noob Macerası,Minecaves Noob Macerası oyunu,Bilgi ve Beceri Oyunları,Oyun: Minecaves Noob Macerası,Minecaves Noob Macerası oyun,Minecaves Noob Macerası oyna,Minecaves Noob Macerası oyunu ,Minecaves Noob Macerası oyunları Oyun Minecaves Noob Macerası Html5,Lego,Level,Macera,Mobil,iPad Minecaves Noob Macerası oyunu oyna Noob dünyasında Steve e katılın ve tüm mücevherleri toplamaya ve tehlikeli düşmanlardan kaçınmaya yardım edin. Karanlık mağaralardan kaçın ve yolunuza çıkan düşmanlar, tuzaklar, nehirler ve sivri uçlarla dolu bulmacaları çözün. Kapıların kilidini açmak ve fantastik bulmacaları çözmek için silahları ve anahtarları toplayın.  puan toplayın ve arkadaşlarınızla paylaşın   oyun skorunuzu yorumlarda paylaşın  oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler.   
Minecaves Noob Macerası

2 Nisan 2022 Cumartesi

Piksel Sanat Yarışması,Piksel Sanat Yarışması oyunu,TRT Çocuk Oyunları,Oyun

Piksel Sanat Yarışması,Piksel Sanat Yarışması oyunu,TRT Çocuk Oyunları,Oyun: Piksel Sanat Yarışması,Piksel Sanat Yarışması oyun,Piksel Sanat Yarışması oyna,Piksel Sanat Yarışması oyunu ,Piksel Sanat Yarışması oyunları Oyun Piksel Sanat Yarışması Bilgi Beceri,Boyama,Html5,Mobil,Yarış,Yarışma,iPad,Çocuk Piksel Sanat Yarışması oyunu oyna , 3 zorluk seviyesi, 6 mozaik stili ve ücretsiz bir düzenleyici ile bir çizim oyunudur. Resmin farklı kısımlarını yandaki resme göre renklendirin. Orta boylarda güzel ve ünlü sanatlar. Çocuklar için otomatik renk değişimi ve 15 dilde animasyonlu sesler   puan toplayın ve arkadaşlarınızla paylaşın   oyun skorunuzu yorumlarda paylaşın  oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
Piksel Sanat Yarışması

Bebek Ejderhalar,Bebek Ejderhalar oyunu,Çocuk Oyunları,Oyun

Bebek Ejderhalar,Bebek Ejderhalar oyunu,Çocuk Oyunları,Oyun: Bebek Ejderhalar,Bebek Ejderhalar oyun,Bebek Ejderhalar oyna,Bebek Ejderhalar oyunu ,Bebek Ejderhalar oyunları Oyun Bebek Ejderhalar Bebek,Eğlence,Hayvan,Html5,Mobil,Tasarım,iPad Bebek Ejderhalar oyunu oyna  2 bebek ejderhayı özelleştirebileceğiniz çocuklar için eğlenceli bir oyundur! Baby Dragons, Baby Dragons oyunu için harika grafikler ve özelleştirmeler içeren eğlenceli bir makyajdır   puan toplayın ve arkadaşlarınızla paylaşın   oyun skorunuzu yorumlarda paylaşın  oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
Bebek Ejderhalar

MineWarfire Kara Savunma,MineWarfire Kara Savunma oyunu,Bilgi ve Beceri Oyunları,Oyun

MineWarfire Kara Savunma,MineWarfire Kara Savunma oyunu,Bilgi ve Beceri Oyunları,Oyun: MineWarfire Kara Savunma,MineWarfire Kara Savunma oyun,MineWarfire Kara Savunma oyna,MineWarfire Kara Savunma oyunu ,MineWarfire Kara Savunma oyunları Oyun MineWarfire Kara Savunma Bilgi Beceri,Html5,Lego,Macera,Minecraft,Mobil,iPad MineWarfire Kara Savunma oyunu oyna Ücretsiz oynayın ve bir savaş, aksiyon ve atış oyunu MineWarfire Land Defense de eğlenin! Topraklarınızı fethetmek isteyen ürkütücü mayın zombi istilasından bölgenizi koruyun !!! Bunu ve diğer birçok oyunu Kukogames.com da ücretsiz oynayın   puan toplayın ve arkadaşlarınızla paylaşın   oyun skorunuzu yorumlarda paylaşın  oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
MineWarfire Kara Savunma