27 Haziran 2022 Pazartesi

Lipton Akıllı Çay Bardağı,Lipton Akıllı Çay Bardağı oyunu,Komik Oyunlar,Oyun

Lipton Akıllı Çay Bardağı,Lipton Akıllı Çay Bardağı oyunu,Komik Oyunlar,Oyun: Lipton Akıllı Çay Bardağı,Lipton Akıllı Çay Bardağı oyun,Lipton Akıllı Çay Bardağı oyna,Lipton Akıllı Çay Bardağı bedava oyun,Lipton Akıllı Çay Bardağı oyunu,Lipton Akıllı Çay Bardağı yeni oyun,Lipton Akıllı Çay Bardağı flash oyun,Lipton Akıllı Çay Bardağı oyun oyna,Lipton Akıllı Çay Bardağı oyunları Oyun Lipton Akıllı Çay Bardağı Cartoon Network,Disney Channel,Html5,Mobil,TRT Çocuk,Yapay Zeka,Zeka,iPad Lipton Akıllı Çay Bardağı oyunu oyna Lipton, Akıllı Çay Bardağı uygulaması ile aklınızdan geçenleri tahmin etmeye çalışıyor. Sonunda Lipton çocukların bu yakarışlarını duymuş olacak ki aynen Herşeyi Bilen Kadın gibi oynanan tahmin oyunu Lipton Akıllı Çay Bardağı oyunuyla karşımıza geldi. Ama bu oyun sadece facebook üzerinden oynana biliyor. Oyunu Oynamak için Oyunu BEGENi yada facebook dan giriş yapın.Keyifli sohbetler  Oyun nasıl oynanır? Akıllı çay bardağı oyunumuzda aklınızdan bir şey nesne veya eşya gibi şeyler tutuyorsunuz akıllı çay bardağımız bunu biliyor. Tabiki akıllı çay bardağımız aklınızdan tuttuğunuz şeyi o kadar kolay tahmin edemeyeceği için sizlere sorular soracak sizde faremizi kullanarak sorulara cevap vereceksiniz. Ve sorular bittiğinde çok şaşıracaksınız akıllı çay bardağımız aklınızda tuttuğunuz şeyi bilecek   puan toplayın ve arkadaşlarınızla paylaşın   oyun skorunuzu yorumlarda paylaşın  oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
Lipton Akıllı Çay Bardağı

Drift Car Extreme Simulator,Drift Car Extreme Simulator oyunu,Araba Oyunları,Oyun

Drift Car Extreme Simulator,Drift Car Extreme Simulator oyunu,Araba Oyunları,Oyun: Drift Car Extreme Simulator,Drift Car Extreme Simulator oyun,Drift Car Extreme Simulator oyna,Drift Car Extreme Simulator oyunu ,Drift Car Extreme Simulator oyunları Oyun Drift Car Extreme Simulator Html5,Mobil,iPad Game Tap tarafından Drift Car Extreme Simulator\'da drift arabanızı sürmeye ve sürmeye hazır olun. Gerçek drift simülatöründe en çok aranan drift oyunu 2020\'yi oynayın. Drift yarışı, zayıf kalplilere göre değil! En gerçekçi mobil yarış oyununda adrenalinin size çarpmasına izin verin. Aşırı araba simülatöründe en üst düzey drift araba yarışı deneyimini elde etmek için CarX sürün. Bu harika araba oyununda yüksek performanslı arabalarla yeni yüksek hızlara ulaşın. Drift yarış oyunu oynayarak spor arabaların sürüş becerilerini geliştirebilirsin. Drift araba hayranları için bu, kolay drift için ayrı el freni düğmesine sahip en bağımlılık yapan araba oyunudur. Aşırı arabanızın lastiklerini yakarak bir serseri olun ve çörekler boyayın. Sürüklenirken derin duman efektleri için gerçekçi 3D animasyonun keyfini çıkarın. Sürüklenme becerilerinizi gösterin ve daha fazla para kazanmak için yan duvarlara çarpmaktan kaçının.   puan toplayın ve arkadaşlarınızla paylaşın   oyun skorunuzu yorumlarda paylaşın  oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
Drift Car Extreme Simulator

26 Haziran 2022 Pazar

Kafa Topu 2 Online,Kafa Topu 2 Online oyunu,Online Oyunlar,Oyun

Kafa Topu 2 Online,Kafa Topu 2 Online oyunu,Online Oyunlar,Oyun: Kafa Topu 2 Online,Kafa Topu 2 Online oyun,Kafa Topu 2 Online oyna,Kafa Topu 2 Online oyunu ,Kafa Topu 2 Online oyunları Oyun Kafa Topu 2 Online Futbol,Html5,Kale,Lig,Mobil,Penaltı,Spor,Strateji,iPad,Şampiyona Kafa Topu 2 Online oyunu oyna Kafa Topu 2 ile online futbol heyecanı başlıyor! Milyonlarca gerçek oyuncuya karşı futbol oynamaya, şampiyonluğa uzanan basamakları tırmanıp efsane olarak anılmaya hazır mısın?  Karakterinizi ve yeteneklerinizi geliştirin Hayalindeki futbolcuyu oluşturmak için onlarca farklı karakter ve aksesuar seçeneği seni bekliyor! Kafa Topu 2’de yer alan her karakter farklı özelliklere sahip. Karakterleri ise aksesuarlar ile güçlendirebilir ve diğer oyuncularla kıyasıya rekabet edebilirsin. Farklı karakterleri ve aksesuarları bir araya getirerek daha güçlü bir oyuncu oluştur ve sahada rakiplerini alt et Süper güçleri kullan Rakiplerini mağlup etmek için defansif ve ofansif olmak üzere ikiye ayrılan 18 farklı süper güçten yararlan. Futbol maçlarında kritik zamanlarda kullanacağın süper güçler, rakibinle mücadele ederken büyük avantaj sağlayacak. Süper güçleri yükselterek daha etkili hale getirebileceğini unutma! Büyük ödüller kazan Karakterleri ve aksesuarları toplamak için kart paketleri açmayı ihmal etme. Rüya karakterinizi oluşturmak için paketleri açmaya ve birbirinden değerli aksesuarlarla karakter becerilerini geliştirmeye devam et. Sosyalleş Facebook hesabını oyuna bağlayarak arkadaşlarınla futbol oyunu oynamanın keyfini doyasıya yaşa. Takımını Oluştur Arkadaşlarına bir araya gelerek kendi takımını kur! Takım arkadaşlarınla birlikte görevleri tamamlayarak büyük ödüllere ulaş Özellikler Dünyanın her yerinden gerçek oyunculara karşı online futbol maçlarına katılabilirsin Oyuncunu geliştirmek için çeşitli karakter ve aksesuar kombinasyonları toplama şansın var Sahada stratejini geliştirmene yardımcı olacak 18 süper güç seçeneğin var.  Facebook desteği sayesinde arkadaşlarını ekleyebilir ve birlikte maç yapabilirsiniz Göz alıcı grafikler eşliğinde dinamik bir çevrimiçi futbol oyunu deneyimi seni bekliyor oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler.
Kafa Topu 2 Online

Recep ivedik e Sor,Recep ivedik e Sor oyunu,Komik Oyunlar,Oyun

Recep ivedik e Sor,Recep ivedik e Sor oyunu,Komik Oyunlar,Oyun: Recep ivedik e Sor,Recep ivedik e Sor oyun,Recep ivedik e Sor oyna,Recep ivedik e Sor bedava oyun,Recep ivedik e Sor oyunu,Recep ivedik e Sor yeni oyun,Recep ivedik e Sor flash oyun,Recep ivedik e Sor oyun oyna,Recep ivedik e Sor oyunları Oyun Recep ivedik e Sor Html5,Kelime,Mobil,Yapay Zeka,Zeka,iPad Recep İvedik e Sor RECEPE Soru TIKLA   oyun başlasın.Aklından geçen soruyu yaz Recep İvedik cevaplasın.Oyunoyna.tv.tr  size Lipton Akıllı Çay Bardağı Oyunu oyunuda oynamanızı önerir. Oyun Nasıl Oynanır ? Tamam yazısına tıklıyoruz. Daha sonra Recep İvedik'in resminin üzerine veya Recep yazısına tıklayıp devam edelim. Açılan sayfada cevapların Recebi'nin oyunun nasıl oynandığı hakkında bilgi veren videosunu izleyeceğiz. İzlemeden geçmek için videoyu geç yazısına basabilirsiniz. Videodan sonra oyun başlayacak. Oyunda Recep İvedik herşeyi bilen adam olarak karşımıza çıkıyor. Oyunun soru cevap şeklinde geçen bir oynanışı var. Recep İvediğe soru sor o cevaplasın. Recebe soru sormak için Alt taraftaki içinde sorunuzu buraya yazın yazısı bulunan yere faremizle tıkladıktan sonra sorumuzu klavyeden yazıyoruz. Soru eki ile biten cümleler yazmalıyız; örnek sorular yazan butona basarak yardım alabilirsiniz. Sorumuzu yazdıktan sonra sor yazılı butona basıyoruz oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
Recep ivedik e Sor

Om Nom Bounce ,Om Nom Bounce oyunu,Bilgi ve Beceri Oyunları,Oyun

Om Nom Bounce ,Om Nom Bounce oyunu,Bilgi ve Beceri Oyunları,Oyun: Om Nom Bounce Oyunu,Om Nom Bounce Oyunu oyun,Om Nom Bounce Oyunu oyna,Om Nom Bounce Oyunu oyunu ,Om Nom Bounce Oyunu oyunları Oyun Om Nom Bounce Oyunu Canavar,Html5,Komik,Macera,Mobil,Nişan,Patlatma,iPad,Çocuk Om Nom Bounce Oyunu Oyna Çocuklar, Om Nom ile yeni maceralara hazır mısınız? O zaman küçük dostumuz sizi bekliyor! Bugün, tatlı düşkünü en sevdiği tatlıları aramaya hazırdır. Ancak beklenmedik bir şekilde, tatlı yemeyi de umursamayan canavarlar ortaya çıktı. Ama Om Nom ve şeker arasında kimse duramaz! Bu da tatlı bir savaş zamanı demektir! \"Om Nom Jumper\" oyununda, pençelerini tatlı dişimizin zavallı tatlılarına doğrultmuş aç canavar ordularıyla savaşacaksınız. Bir jumper ile donanmış Om Nom, düşmanlarıyla savaşmaya ve meşru tatlıları için savaşmaya hazır. Önce kareler halinde dizilmiş oyun alanı olacaksın. Bazılarının düşmanları olacak. Topu maksimum sayıda canavarı vuracak şekilde atmalısınız. Her atıştan sonra hareket edecekler. Om Nom\'a ulaşmalarına izin vermemelisiniz, aksi takdirde hasar alır. Ayrıca, atış sırasında sadece düşmanı değil, aynı zamanda ek bir topu da yakalamaya çalışın. Bu, atışınızı rakipler için daha etkili ve öldürücü hale getirecektir. Her zaferden sonra, kahramanımızı geliştirip onu yenilmez kılabileceğiniz şekerler ve çörekler kazanacaksınız!  puan toplayın ve arkadaşlarınızla paylaşın   oyun skorunuzu yorumlarda paylaşın  oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
Om Nom Bounce Oyunu

25 Haziran 2022 Cumartesi

Çocuk Taşımacılığı,Çocuk Taşımacılığı oyunu,Araba Oyunları,Oyun

Çocuk Taşımacılığı,Çocuk Taşımacılığı oyunu,Araba Oyunları,Oyun: Çocuk Taşımacılığı,Çocuk Taşımacılığı oyun,Çocuk Taşımacılığı oyna,Çocuk Taşımacılığı oyunu ,Çocuk Taşımacılığı oyunları Oyun Çocuk Taşımacılığı Html5,Mobil,iPad,Çocuk Küçük çocuklar için ulaşım ve araçlar hakkında eğitici bir oyun, etrafımızdaki arabaları öğrenmede mükemmel bir yardımcıdır. Bu oyun anaokulundaki çocuklar ve okul öncesi çocuklar için harika. Bizimle Oynayın ve Öğrenin!  
Çocuk Taşımacılığı

Winx Club Aşk,Winx Club Aşk oyunu,Kız Oyunları,Oyun

Winx Club Aşk,Winx Club Aşk oyunu,Kız Oyunları,Oyun: Winx Club Aşk,Winx Club Aşk oyun,Winx Club Aşk oyna,Winx Club Aşk oyunu ,Winx Club Aşk oyunları Oyun Winx Club Aşk Html5,Mobil,iPad Bu bulmaca maçı maceralarında Winx Club kızlarını takip edin! Her seviye en şirin küçük hayvanlarla doludur. Onları eşleştirmek ve seviyeyi hamle sayısı içinde bitirmek size kalmış. Tüm puanları toplayıp her seviyede 3 yıldıza ulaşabilecek misin? Bütün bir sırayı temizleyebilecek hayvanları bağladığınızdan emin olun!  
Winx Club Aşk

20 Haziran 2022 Pazartesi

Lipton Akıllı Çay Bardağı,Lipton Akıllı Çay Bardağı oyunu,Komik Oyunlar,Oyun

Lipton Akıllı Çay Bardağı,Lipton Akıllı Çay Bardağı oyunu,Komik Oyunlar,Oyun: Lipton Akıllı Çay Bardağı,Lipton Akıllı Çay Bardağı oyun,Lipton Akıllı Çay Bardağı oyna,Lipton Akıllı Çay Bardağı bedava oyun,Lipton Akıllı Çay Bardağı oyunu,Lipton Akıllı Çay Bardağı yeni oyun,Lipton Akıllı Çay Bardağı flash oyun,Lipton Akıllı Çay Bardağı oyun oyna,Lipton Akıllı Çay Bardağı oyunları Oyun Lipton Akıllı Çay Bardağı Cartoon Network,Disney Channel,Html5,Mobil,TRT Çocuk,Yapay Zeka,Zeka,iPad Lipton Akıllı Çay Bardağı oyunu oyna Lipton, Akıllı Çay Bardağı uygulaması ile aklınızdan geçenleri tahmin etmeye çalışıyor. Sonunda Lipton çocukların bu yakarışlarını duymuş olacak ki aynen Herşeyi Bilen Kadın gibi oynanan tahmin oyunu Lipton Akıllı Çay Bardağı oyunuyla karşımıza geldi. Ama bu oyun sadece facebook üzerinden oynana biliyor. Oyunu Oynamak için Oyunu BEGENi yada facebook dan giriş yapın.Keyifli sohbetler  Oyun nasıl oynanır? Akıllı çay bardağı oyunumuzda aklınızdan bir şey nesne veya eşya gibi şeyler tutuyorsunuz akıllı çay bardağımız bunu biliyor. Tabiki akıllı çay bardağımız aklınızdan tuttuğunuz şeyi o kadar kolay tahmin edemeyeceği için sizlere sorular soracak sizde faremizi kullanarak sorulara cevap vereceksiniz. Ve sorular bittiğinde çok şaşıracaksınız akıllı çay bardağımız aklınızda tuttuğunuz şeyi bilecek   puan toplayın ve arkadaşlarınızla paylaşın   oyun skorunuzu yorumlarda paylaşın  oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
Lipton Akıllı Çay Bardağı

Akinatör Oyna,Akinatör Oyna oyunu,Online Oyunlar,Oyun

Akinatör Oyna,Akinatör Oyna oyunu,Online Oyunlar,Oyun: Akinatör Oyunu Oyna,Akinatör Oyunu Oyna oyun,Akinatör Oyunu Oyna oyna,Akinatör Oyunu Oyna oyunu ,Akinatör Oyunu Oyna oyunları Oyun Akinatör Oyunu Oyna Html5,Mobil,Yapay Zeka,Zeka,iPad Akinator,Akinator’ın tutkusu soru sorarak aklınızdaki karakterleri bilmektir. Onunla oynamak için, aklınızdan gerçek ya da kurgu bir karakter tutun ve oyna sonrada karakterler yazısına tıklayın. Akinator size dürüstçe yanıtlamanız gereken bir dizi soru soracak. Sorulardan sonra aklınızdaki karakteri size söyleyecek. Akinator, Web Genie, ilk aşaması yirmi soru üzerine kurulu olan ve oyuncunun hangi karakteri düşündüğünü belirlemek için onlara bir dizi soru soran bir internet oyunu ve mobil uygulamasıdır. Oyuncuya sorduğu karakteri bulabilmek için en iyi soruları bulabilen ve öğrenebilen bir yapay zeka programıdır. Google Trends'e göre, 2007'de Redstone Special tarafından yönetilen üç Fransız programcı tarafından oluşturuldu ve Kasım 2008'de dünya çapında popüler oldu. Avrupa'da popülarite zirve noktasına 2009'da ulaşıldı ve 2010'da Fransız mobil şirket SCIMOB tarafından Japonya'da mobil uygulaması başlatıldı. uygulama mağazasında en üst sıralara ulaştı. "Akinator" oyununu oynanırken bir cin tarafından sorular soruluyor. Akinatör Nasıl Oynanır : Oyuna başlamak için kullanıcının oyuna başla butonuna basması ve popüler bir karakter düşünmesi gerekiyor. Müzisyen, sporcu, siyasi kişilik, aktör, kurgusal film / TV karakteri, YouTube, Viner vb.. Daha sonra olasılığı daraltmak cevabı "Evet", "Hayır", "Muhtemelen", "Muhtemelen değil" ve "Bilmiyorum" olan sorular sormaya başlar bulana kadar .Eğer cevap 25 soru sorulmadan önce tek olası bir seçeneğe indirilirse, program seçtiği karakterin doğru olup olmadığını otomatik olarak soracaktır. Eğer program karakteri üç kez üst üste yanlış tahmin ettiyse, program kullanıcıların karakter veritabanını genişletmek için karakterin adını girmesini isteyecektir.  
Akinatör Oyunu Oyna

Rapunzel'in Düğün Günü,Rapunzel'in Düğün Günü oyunu,Disney Channel Oyunları,Oyun

Rapunzel'in Düğün Günü,Rapunzel'in Düğün Günü oyunu,Disney Channel Oyunları,Oyun: Rapunzel'in Düğün Günü,Rapunzel'in Düğün Günü oyun,Rapunzel'in Düğün Günü oyna,Rapunzel'in Düğün Günü oyunu ,Rapunzel'in Düğün Günü oyunları Oyun Rapunzel'in Düğün Günü Disney Prensesleri,Düğün,Gelinlik,Giydirme,Html5,Kız,Mobil,Planet Çocuk,Prenses,Rapunzel,iPad Rapunzel in Düğün Günü ndeki drama kızlar için bir oyundur. Oyunun hikayesi Rapunzel in düğün gününde gerçekleşti ... Rapunzel çok heyecanlıydı çünkü bugün dünyanın en mutlu gelini olmak üzere! Sabah bir makyajla başlar, sonra en güzel gelin elbisesini seçer. Ancak, kaza oldu! Elsa, aynı zamanda damat ile aşık olmuş ve düğüne gelmişti! Sevgilinin kalbini kim kazanabilir?   puan toplayın ve arkadaşlarınızla paylaşın   oyun skorunuzu yorumlarda paylaşın  oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
Rapunzel'in Düğün Günü

19 Haziran 2022 Pazar

Sonic Tuvalet Koşusu,Sonic Tuvalet Koşusu oyunu,Çizgi Film Oyunları,Oyun

Sonic Tuvalet Koşusu,Sonic Tuvalet Koşusu oyunu,Çizgi Film Oyunları,Oyun: Sonic Tuvalet Koşusu,Sonic Tuvalet Koşusu oyun,Sonic Tuvalet Koşusu oyna,Sonic Tuvalet Koşusu oyunu ,Sonic Tuvalet Koşusu oyunları Oyun Sonic Tuvalet Koşusu Bilgi Beceri,Html5,Kaçış,Minika,Minika Go,Minika Tv,Mobil,iPad,Çizgi Film,Çocuk Sonic Tuvalet Koşusu oyunu oyna, kazanmadan önce küçük Zonic i doğruca banyoya götürürken iyi eğlenceler! Küçük Zonic in zamanında gelmesine yardım edebilir misin?  Küçük kirpi, felaket gelmeden önce tuvalete gitmek için can atıyor. Bu yeni oyunda, banyoyu bulmak için küçük sonik e gitmeniz gerekecek, ancak dikkatli olun, her seviyede farklı bulmacaları çözmek için fazla zamanınız yok, oyunu tamamlayabileceksiniz!  puan toplayın ve arkadaşlarınızla paylaşın   oyun skorunuzu yorumlarda paylaşın  oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
Sonic Tuvalet Koşusu

Scooby'yi Bırak,Scooby'yi Bırak oyunu,Cartoon Network Oyunları,Oyun

Scooby'yi Bırak,Scooby'yi Bırak oyunu,Cartoon Network Oyunları,Oyun: Scooby'yi Bırak,Scooby'yi Bırak oyun,Scooby'yi Bırak oyna,Scooby'yi Bırak oyunu ,Scooby'yi Bırak oyunları Oyun Scooby'yi Bırak Balon Patlatma,Html5,Mobil,Nişan,Scooby Do,iPad,Çizgi Film,Çocuk Scooby yi Bırak oyunu oyna Gökten düşen istenmeyen misafirlerimiz var! Hızlı! Onlar Scooby nin konak partide hasara yol açmaya başlamadan balonlarını hedeflemesine yardım et! puan toplayın ve arkadaşlarınızla paylaşın   oyun skorunuzu yorumlarda paylaşın  oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
Scooby'yi Bırak

18 Haziran 2022 Cumartesi

Barbie'nin Yeni Evi,Barbie'nin Yeni Evi oyunu,Kız Oyunları,Oyun

Barbie'nin Yeni Evi,Barbie'nin Yeni Evi oyunu,Kız Oyunları,Oyun: Barbie'nin Yeni Evi,Barbie'nin Yeni Evi oyun,Barbie'nin Yeni Evi oyna,Barbie'nin Yeni Evi oyunu ,Barbie'nin Yeni Evi oyunları Oyun Barbie'nin Yeni Evi Barbi,Dekorasyon,Ev,Giydirme,Html5,Mobil,Oda,Planet Çocuk,iPad,Çizgi Film Barbie nin Yeni Evini tasarlamak ve tasarım becerilerinizi kullanarak bir ev haline getirmek için bu eğlenceli dekorasyonu ve dressup oyununu oynayın! En büyük hayallerinden biri geldi, kendi evini satın almak istediği her şeydi ve Barbie hayallerindeki evi bulması çok mutluydu, isteyebileceği her şeye, büyük bir mutfağa, cam duvarlara sahip rahat bir yatak odasına ve Geniş bir oturma odası.  puan toplayın ve arkadaşlarınızla paylaşın   oyun skorunuzu yorumlarda paylaşın  oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler.   
Barbie'nin Yeni Evi

17 Haziran 2022 Cuma

Oylar Gumballa,Oylar Gumballa oyunu,Cartoon Network Oyunları,Oyun

Oylar Gumballa,Oylar Gumballa oyunu,Cartoon Network Oyunları,Oyun: Oylar Gumballa,Oylar Gumballa oyun,Oylar Gumballa oyna,Oylar Gumballa oyunu ,Oylar Gumballa oyunları Oyun Oylar Gumballa Bilgi Beceri,Gumball,Html5,Komik,Macera,Mobil,Çizgi Film,Çocuk Oylar Gumballa oyunu oyna Bu platform macera oyununda, aynı adlı çizgi filmdeki Cartoon Network karakteri Gumball, başarılı bir kampanya yürütmesine ve okul başkanı olmasına yardım etmen için sana ihtiyacı var. Tek yapman gereken Gumball a bir oy vermek ve onun okul başkanı olmasına yardım etmek! Burada Gumball ile altı seviyede maceraya atılacak ve tek aday olana ve okul başkanı unvanını kazanana kadar tüm rakiplerini yenmesine yardım edeceksiniz.   Oyunu oynamak için yön tuşlarını kullanacaksınız ve uygun şekilde giyinerek koridorlarda dolaşacak ve öğrencilerle arkadaşlık kurarak oylarını alacaksınız. Gumball ın arkadaşı Darwin yanında ve rakiplerinizi flaşlarla korkutmak için fotoğraflarınızı çekiyor.   Karakterler arasında geçiş yapmak için Z tuşunu kullanın. Z tuşunu kullanarak Gumball ve Darwin arasında geçiş yapabilirsiniz.   Boşluk tuşunu kullanarak yolu açacak, eşyaları taşıyacak, tünellere girecek veya önünüzdeki engelleri kıracaksınız.  puan toplayın ve arkadaşlarınızla paylaşın   oyun skorunuzu yorumlarda paylaşın  oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
Oylar Gumballa

13 Haziran 2022 Pazartesi

Sürüş Testi Simülatörü,Sürüş Testi Simülatörü oyunu,Araba Oyunları,Oyun

Sürüş Testi Simülatörü,Sürüş Testi Simülatörü oyunu,Araba Oyunları,Oyun: Sürüş Testi Simülatörü,Sürüş Testi Simülatörü oyun,Sürüş Testi Simülatörü oyna,Sürüş Testi Simülatörü oyunu ,Sürüş Testi Simülatörü oyunları Oyun Sürüş Testi Simülatörü Bilgi Beceri,Ehliyet,Html5,Mobil,Simülatör,Sürücü,iPad Sürüş Testi Simülatörü oyunu oyna , 3 boyutlu özel bir otoparkta araba sürme simülasyon oyunudur. Sağlanan arabayı herhangi bir çarpışma kazası olmadan işaretli konuma park etmenizi bekleyen birçok seviye vardır. Dürüst olmak gerekirse, arabaların hızlanması yavaş ve dikkatli sürmenizi gerektirir, yoksa engel direklerine veya aktif tuzaklara çarpmak kolaydır!   puan toplayın ve arkadaşlarınızla paylaşın   oyun skorunuzu yorumlarda paylaşın  oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
Sürüş Testi Simülatörü

Giysi Gecesi,Giysi Gecesi oyunu,Kız Oyunları,Oyun

Giysi Gecesi,Giysi Gecesi oyunu,Kız Oyunları,Oyun: Giysi Gecesi,Giysi Gecesi oyun,Giysi Gecesi oyna,Giysi Gecesi oyunu ,Giysi Gecesi oyunları Oyun Giysi Gecesi Elbise,Giydirme,Html5,Kız,Mobil,iPad Giysi Gecesi oyunu oyna Bu kız bu akşam dışarı çıkmak istiyor, ancak henüz nereye gideceğine karar vermiyor. Ona bir yer seçmesine ve geceleme tarzında giyinmesine yardımcı olabilir misiniz? Ona kıyafet için ihtiyaç duyduğunuz çok şey vardır, bu kızla gece keyfinize varın!   puan toplayın ve arkadaşlarınızla paylaşın   oyun skorunuzu yorumlarda paylaşın  oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
Giysi Gecesi

12 Haziran 2022 Pazar

Uğur Böceği ile Kara Kedi,Uğur Böceği ile Kara Kedi oyunu,Disney Channel Oyunları,Oyun

Uğur Böceği ile Kara Kedi,Uğur Böceği ile Kara Kedi oyunu,Disney Channel Oyunları,Oyun: Uğur Böceği ile Kara Kedi,Uğur Böceği ile Kara Kedi oyun,Uğur Böceği ile Kara Kedi oyna,Uğur Böceği ile Kara Kedi oyunu ,Uğur Böceği ile Kara Kedi oyunları Oyun Uğur Böceği ile Kara Kedi Aksiyon,Html5,Kara Kedi,Macera,Mobil,Uğur Böceği,Zıpla,Moda,iPad   UĞUR BÖCEĞİ ile KARA KEDİ BU İKİLİYE BAYILACAKSINIZ!.... Uğur Böceği ile Kara Kedi,Uğur Böceği ile Kara Kedi oyunu oyna,Uğur Böceği ile Kara Kedi oyunları,Fransız yapımı aksiyon macera animasyon çizgi film çok yakında disney channel kanalında sizlerle.Mucizevi: Uğur Böceği ve Siyah Kedi nin Hikayeleri ismiyle dünya ülkelerinde yayımlanan çizgi diziyi çok seveceksiniz.Uğur Böceği ile Kara Kedi hikayesi modern pariste ortaokul öğrencisi Marinette Dupain Cheng ve sınıf arkadaşı,aynı zamanda platonik aşkı Adrien Agreste üzerine kuruludur.Kötü güçler ortaya çıktığında Marinette gizli süper kahraman kişiliği Ladybug a dönüşür.Adrien ise kendi süper kahraman kişiliği Chat Noir ya dönüşür.İkisi de birbirinin süper güçlerinden habersizdir.Ladybug ve Chat Noir süper güçlerini ele geçirmeye çalışan Hawk Moth tan korumaya çalışırlar.İkisi de normal insanları kötü güçlerden korumaya çalışıyor. Oyunda uğur böceğini en doğru yere yerleştirip tahtaları alıp,lambaları açığa çıkarın.Daha sonra lambaların üzerine tıklayın ateş böcekleri gelip lambaları yerine yyerleştirecekler.oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler.-yon- tuşları ile oynanır.Sağ tuş ile saldır,üst tuş ile zıpla  MARİNETTE DUPAİN-CHENG  Marinette Dupain-Cheng:Fransız ve Çin karışımı bir ailenin kızdır.Masmavi iri gözleri ile parlak bir bakışa sahiptir.Siyah saçlarını iki kuyruk yapıp arkadan bağlar.Kıyafetlerini kendi tasarlamıştır.Dışı kahverengi içi beyaz zemine açık pembe puanlı blaze ceket giyer.Blaze ceket içine kendi tasarımı beyaz çiçekli tişört giyer . .Çiçekler açık pembe siyah yapraklıdır.Pantolonu dar hafif pembe beyaz,altına kırmızı tabanlı beyaz toz pembe bale ayakkabısı vardır.Mutlu,neşeli vr cömerttir.Favorisi moda,tasarım ve aklından hiç çıkmayan Adrien dir.Onu görünce ne yapacağını şaşırır.  MUCİZEVİ UĞUR BÖCEĞİ Uğur Böceği:Marinette süper kahraman mucize uğur böceğine dönüştüğünde kırmızı daracık giyer,kıyafetini siyah yaka ve siyah noktalar süsler.Kalçası üzerinde uğurlu tılsmı yo-yo takar.Yüzünne beş siyah noktadan oluşan kırmızı maske takar.Marinette haline göre çok güçlü kendine güvenen zeki ve cesur bir kişilik sahibidir.İnsanları kurtarırken hızlı düşünüp,zeksı ile becerilerini birleştirerek sorunları çözer.Herkes onu çok sever onun görevi ise etrafa kötülük saçan Akumaları yakalyıp iyileştirmektir.Tabi onu bu zor görevleri sırasında hiç yalnız bırakmayan biri vardır,Tanıdınız mı?Evet Kedi Noir.   ADRİEN AGRESTE Adrien uzun boylu,yakışıklı,sarı saçlı ve yeşil gözlüdür.Yakası kalkık beyaz bir ceket içine ytay çizgili siyah gömlek giyer.Sol elinin yüzük parmağında kedi Noir dönüşmek için gümüş renkli yüzük takar.Mavi kot pantolon altına iki tarafı kelebek logolu spor ayakkabı giyer.Etkileyici biraz da çekingendir.Duygusal,samimi ve cesaret vericidir.   ADRİEN AGRESTE Adrien uzun boylu,yakışıklı,sarı saçlı ve yeşil gözlüdür.Yakası kalkık beyaz bir ceket içine ytay çizgili siyah gömlek giyer.Sol elinin yüzük parmağında kedi Noir dönüşmek için gümüş renkli yüzük takar.Mavi kot pantolon altına iki tarafı kelebek logolu spor ayakkabı giyer.Etkileyici biraz da çekingendir.Duygusal,samimi ve cesaret vericidir. KEDİ NOİRKedi Noir dar siyah deri kostüm giyer.Üzerinde metal detaylar ile altın çan takar.Çan kostüm önündeki fermuar ile bağlıdır.Beline sarıp arkadan kuyruk gibi uzanan kemer takr.Ayak parmak pençerinin üzerine eldiven takar,bot giyer,gizli bir kama taşır.Siyah kulaları olan maske takar.Adrien in aksine espirili aklına geleni yapan dışa dönüktür.Çok çılgın ukala aynı zamanda iyimserdir.Akumalara karşı savaşırken işini ciddiye alır.Kalbindeki kişi bulduzmu?Evet mucize uğur Böceği TİKKİTikki küçük bedeni,kocaman kafası ve koyu mavi gözleri olan kırmızı küçük bir yaratıktır.Alnında büyük bir siyah nokta,iki anteni vardır.Sırtının ortasında üç tane küçük kanat,küçük bir kuyruğu vardır.Dış görünüşü uğur böceğine benzer.Tikki iyimser,sakin bilge bir uğur böceğidir.Zor durumda kalan Marinette süper kahraman mucizevi uğur böceğine sık sık akıl verir.Marineteye süper güçlerini verir,gücü bittiğinde yiyecek verilirse gücü yerine gelir.    PLAGGBüyük başlı,küçük gövdeli,küçük siyah bir yaratıktır.İki kedi kulağı,bir kuyruğu,iki kedi dişi,yeşil kedi gözleri,alnında bir kıl ile kediye benzer.Neşeli,tembel,aşırı sorumsuz bir yartıktır.Olayları genelde ciddiye almaz,kedi noir den sık sık rüşvet olarak peynir alır.Adrien in Mucizevi Kedi Noire dönüşmesini sağlar.Kedi Noir Gücü bittiğinde ona yemek vererek gücünün yerine gelmesini sağlar.Tkki ile sloganları Birbirimizi çok iyi biliyoruz.
Uğur Böceği ile Kara Kedi

Kafa Topu 2 Online,Kafa Topu 2 Online oyunu,Online Oyunlar,Oyun

Kafa Topu 2 Online,Kafa Topu 2 Online oyunu,Online Oyunlar,Oyun: Kafa Topu 2 Online,Kafa Topu 2 Online oyun,Kafa Topu 2 Online oyna,Kafa Topu 2 Online oyunu ,Kafa Topu 2 Online oyunları Oyun Kafa Topu 2 Online Futbol,Html5,Kale,Lig,Mobil,Penaltı,Spor,Strateji,iPad,Şampiyona Kafa Topu 2 Online oyunu oyna Kafa Topu 2 ile online futbol heyecanı başlıyor! Milyonlarca gerçek oyuncuya karşı futbol oynamaya, şampiyonluğa uzanan basamakları tırmanıp efsane olarak anılmaya hazır mısın?  Karakterinizi ve yeteneklerinizi geliştirin Hayalindeki futbolcuyu oluşturmak için onlarca farklı karakter ve aksesuar seçeneği seni bekliyor! Kafa Topu 2’de yer alan her karakter farklı özelliklere sahip. Karakterleri ise aksesuarlar ile güçlendirebilir ve diğer oyuncularla kıyasıya rekabet edebilirsin. Farklı karakterleri ve aksesuarları bir araya getirerek daha güçlü bir oyuncu oluştur ve sahada rakiplerini alt et Süper güçleri kullan Rakiplerini mağlup etmek için defansif ve ofansif olmak üzere ikiye ayrılan 18 farklı süper güçten yararlan. Futbol maçlarında kritik zamanlarda kullanacağın süper güçler, rakibinle mücadele ederken büyük avantaj sağlayacak. Süper güçleri yükselterek daha etkili hale getirebileceğini unutma! Büyük ödüller kazan Karakterleri ve aksesuarları toplamak için kart paketleri açmayı ihmal etme. Rüya karakterinizi oluşturmak için paketleri açmaya ve birbirinden değerli aksesuarlarla karakter becerilerini geliştirmeye devam et. Sosyalleş Facebook hesabını oyuna bağlayarak arkadaşlarınla futbol oyunu oynamanın keyfini doyasıya yaşa. Takımını Oluştur Arkadaşlarına bir araya gelerek kendi takımını kur! Takım arkadaşlarınla birlikte görevleri tamamlayarak büyük ödüllere ulaş Özellikler Dünyanın her yerinden gerçek oyunculara karşı online futbol maçlarına katılabilirsin Oyuncunu geliştirmek için çeşitli karakter ve aksesuar kombinasyonları toplama şansın var Sahada stratejini geliştirmene yardımcı olacak 18 süper güç seçeneğin var.  Facebook desteği sayesinde arkadaşlarını ekleyebilir ve birlikte maç yapabilirsiniz Göz alıcı grafikler eşliğinde dinamik bir çevrimiçi futbol oyunu deneyimi seni bekliyor oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler.
Kafa Topu 2 Online

Lipton Akıllı Çay Bardağı,Lipton Akıllı Çay Bardağı oyunu,Komik Oyunlar,Oyun

Lipton Akıllı Çay Bardağı,Lipton Akıllı Çay Bardağı oyunu,Komik Oyunlar,Oyun: Lipton Akıllı Çay Bardağı,Lipton Akıllı Çay Bardağı oyun,Lipton Akıllı Çay Bardağı oyna,Lipton Akıllı Çay Bardağı bedava oyun,Lipton Akıllı Çay Bardağı oyunu,Lipton Akıllı Çay Bardağı yeni oyun,Lipton Akıllı Çay Bardağı flash oyun,Lipton Akıllı Çay Bardağı oyun oyna,Lipton Akıllı Çay Bardağı oyunları Oyun Lipton Akıllı Çay Bardağı Cartoon Network,Disney Channel,Html5,Mobil,TRT Çocuk,Yapay Zeka,Zeka,iPad Lipton Akıllı Çay Bardağı oyunu oyna Lipton, Akıllı Çay Bardağı uygulaması ile aklınızdan geçenleri tahmin etmeye çalışıyor. Sonunda Lipton çocukların bu yakarışlarını duymuş olacak ki aynen Herşeyi Bilen Kadın gibi oynanan tahmin oyunu Lipton Akıllı Çay Bardağı oyunuyla karşımıza geldi. Ama bu oyun sadece facebook üzerinden oynana biliyor. Oyunu Oynamak için Oyunu BEGENi yada facebook dan giriş yapın.Keyifli sohbetler  Oyun nasıl oynanır? Akıllı çay bardağı oyunumuzda aklınızdan bir şey nesne veya eşya gibi şeyler tutuyorsunuz akıllı çay bardağımız bunu biliyor. Tabiki akıllı çay bardağımız aklınızdan tuttuğunuz şeyi o kadar kolay tahmin edemeyeceği için sizlere sorular soracak sizde faremizi kullanarak sorulara cevap vereceksiniz. Ve sorular bittiğinde çok şaşıracaksınız akıllı çay bardağımız aklınızda tuttuğunuz şeyi bilecek   puan toplayın ve arkadaşlarınızla paylaşın   oyun skorunuzu yorumlarda paylaşın  oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
Lipton Akıllı Çay Bardağı

11 Haziran 2022 Cumartesi

LCW Maymun Macerada,LCW Maymun Macerada oyunu,Çocuk Oyunları,Oyun

LCW Maymun Macerada,LCW Maymun Macerada oyunu,Çocuk Oyunları,Oyun: LCW Maymun Macerada,LCW Maymun Macerada oyun,LCW Maymun Macerada oyna,LCW Maymun Macerada oyunu ,LCW Maymun Macerada oyunları Oyun LCW Maymun Macerada Çocuk,Html5,Macera,Mobil,iPad LCW Maymun Macerada oyunu oyna  WAİKİKİLAND’e hoş geldiniz. 90’ların popüler karakteri LC Waikiki maymunu WAİKİKİLAND’de heyecanla sizleri bekliyor. Çocuğunuz için keşfederken çocukluğunuza dönmeye, alışverişinize eğlence katmaya hazır mısınız? WAİKİKİLAND’de gezinmek oldukça kolay. Maymunumuzun sizi gezdirmesini istediğiniz bölüm üzerine fare imlecinizi getirerek, başlıkları okuyabilir ve detaylı bilgi almak için üzerine tıklayabilirsiniz. Mobil görünümde gezinebilmek için ise sola ve sağa haraket ettirmeyi unutmayın. Maymun heykelimizin üzerine tıkladığınızda ise, sizleri sürpriz bir oyun bekliyor olacak.  puan toplayın ve arkadaşlarınızla paylaşın   oyun skorunuzu yorumlarda paylaşın  oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
LCW Maymun Macerada

Tatlı Ev Temizliği,Tatlı Ev Temizliği oyunu,Çocuk Oyunları,Oyun

Tatlı Ev Temizliği,Tatlı Ev Temizliği oyunu,Çocuk Oyunları,Oyun: Tatlı Ev Temizliği,Tatlı Ev Temizliği oyun,Tatlı Ev Temizliği oyna,Tatlı Ev Temizliği oyunu ,Tatlı Ev Temizliği oyunları Oyun Tatlı Ev Temizliği Bilgi Beceri,Ev,Html5,Mobil,Oda,Temizlik Tatlı Ev Temizliği oyunu oyna Evinizi temiz tutmak için tatlı ev temizliğine hoş geldiniz. Yatak odası, banyo, mutfak, oturma odası vb. Şunlara bakın! Hadi güzel evi temizleyelim! Bu temizleme oyununu birçok farklı temizleme etkinliğiyle oynayın. Şimdi aile temizlik gezinize başlayın.   puan toplayın ve arkadaşlarınızla paylaşın   oyun skorunuzu yorumlarda paylaşın  oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
Tatlı Ev Temizliği

10 Haziran 2022 Cuma

Recep ivedik e Sor,Recep ivedik e Sor oyunu,Komik Oyunlar,Oyun

Recep ivedik e Sor,Recep ivedik e Sor oyunu,Komik Oyunlar,Oyun: Recep ivedik e Sor,Recep ivedik e Sor oyun,Recep ivedik e Sor oyna,Recep ivedik e Sor bedava oyun,Recep ivedik e Sor oyunu,Recep ivedik e Sor yeni oyun,Recep ivedik e Sor flash oyun,Recep ivedik e Sor oyun oyna,Recep ivedik e Sor oyunları Oyun Recep ivedik e Sor Html5,Kelime,Mobil,Yapay Zeka,Zeka,iPad Recep İvedik e Sor RECEPE Soru TIKLA   oyun başlasın.Aklından geçen soruyu yaz Recep İvedik cevaplasın.Oyunoyna.tv.tr  size Lipton Akıllı Çay Bardağı Oyunu oyunuda oynamanızı önerir. Oyun Nasıl Oynanır ? Tamam yazısına tıklıyoruz. Daha sonra Recep İvedik'in resminin üzerine veya Recep yazısına tıklayıp devam edelim. Açılan sayfada cevapların Recebi'nin oyunun nasıl oynandığı hakkında bilgi veren videosunu izleyeceğiz. İzlemeden geçmek için videoyu geç yazısına basabilirsiniz. Videodan sonra oyun başlayacak. Oyunda Recep İvedik herşeyi bilen adam olarak karşımıza çıkıyor. Oyunun soru cevap şeklinde geçen bir oynanışı var. Recep İvediğe soru sor o cevaplasın. Recebe soru sormak için Alt taraftaki içinde sorunuzu buraya yazın yazısı bulunan yere faremizle tıkladıktan sonra sorumuzu klavyeden yazıyoruz. Soru eki ile biten cümleler yazmalıyız; örnek sorular yazan butona basarak yardım alabilirsiniz. Sorumuzu yazdıktan sonra sor yazılı butona basıyoruz oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
Recep ivedik e Sor

Minions Tatil Zamanı,Minions Tatil Zamanı oyunu,Çocuk Oyunları,Oyun

Minions Tatil Zamanı,Minions Tatil Zamanı oyunu,Çocuk Oyunları,Oyun: Minions Tatil Zamanı,Minions Tatil Zamanı oyun,Minions Tatil Zamanı oyna,Minions Tatil Zamanı oyunu ,Minions Tatil Zamanı oyunları Oyun Minions Tatil Zamanı Çocuk,Html5,Kız,Mobil,Parti,iPad,Çizgi Film Minions Tatil Zamanı oyunu oyna  Bu üç arkadaş kumsalda mükemmel bir bronzluk elde etmek için can atıyorlar ama çok çabuk sıkılıyorlar! Mini arkadaşlarınızı plaja hazırlayacağınız ve ardından eğlenceli aktiviteler yaparak onlarla vakit geçireceğiniz harika ve eğlenceli bir macerada onlara katılın. Yeterince sıvı içtiklerinden, güneş kremi kullandıklarından ve bol meyve yediklerinden emin olun. Sıkılmalarına izin vermeyin, yoksa ayrılırlar! Su sıçratarak ve selfie çekerek iyi eğlenceler, bu plaj günü herkes için çok eğlenceli olacak   puan toplayın ve arkadaşlarınızla paylaşın   oyun skorunuzu yorumlarda paylaşın  oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
Minions Tatil Zamanı

8 Haziran 2022 Çarşamba

2 Oyunculu Araba Yarışı,2 Oyunculu Araba Yarışı oyunu,Araba Oyunları,Oyun

2 Oyunculu Araba Yarışı,2 Oyunculu Araba Yarışı oyunu,Araba Oyunları,Oyun: 2 Oyunculu Araba Yarışı,2 Oyunculu Araba Yarışı oyun,2 Oyunculu Araba Yarışı oyna,2 Oyunculu Araba Yarışı oyunu ,2 Oyunculu Araba Yarışı oyunları Oyun 2 Oyunculu Araba Yarışı Html5,Mobil,Unity WebGL,Yarış,Yarışma,iPad,iki kişilik,Çok Oyunculu 2 Oyunculu Araba Yarışı oyunu oyna 2 Kişilik Battle Car Racing, yüksek hızın ve yolda toplayabileceğiniz geliştiricilerin yarış sırasında önemli bir rol oynadığı bir araba oyunudur. Toplayabileceğiniz geliştiriciler Bomb, Canon, Flash, NITRO, Oil, Rocket ve Shield dir. Zevk almak! Araçları sürmek için W, A, S, D veya Ok Tuşlarınızı kullanın. Nitro için Sol SHIFT ve araç sıfırlama için R Tuşu.   puan toplayın ve arkadaşlarınızla paylaşın   oyun skorunuzu yorumlarda paylaşın  oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
2 Oyunculu Araba Yarışı

7 Haziran 2022 Salı

Pony Yarışı,Pony Yarışı oyunu,Cartoon Network Oyunları,Oyun

Pony Yarışı,Pony Yarışı oyunu,Cartoon Network Oyunları,Oyun: Pony Yarışı,Pony Yarışı oyun,Pony Yarışı oyna,Pony Yarışı oyunu ,Pony Yarışı oyunları Oyun Pony Yarışı Html5,Minika,Minika Go,Minika Tv,Mobil,My Little Pony,Yarış,Yarışma,iPad,Çizgi Film,Çocuk Pony Yarışı oyunu oyna Bu oyunda bir midilli yarışına katılacaksınız. Zorluklar ve maceralarla dolu en heyecan verici yarışlara katılın. Midillinin kontrolünü elinize alın, göreviniz bitiş çizgisine doğru koşmak. Elmaları ve diğer faydalı eşyaları toplamayı unutmayın. Bitiş çizgisine mümkün olan en kısa sürede ulaşmaya çalışın. Koşmak ve zıplamak için yön tuşlarını kullanın   puan toplayın ve arkadaşlarınızla paylaşın   oyun skorunuzu yorumlarda paylaşın  oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
Pony Yarışı

6 Haziran 2022 Pazartesi

Prenses Aurora Moda,Prenses Aurora Moda oyunu,Disney Channel Oyunları,Oyun

Prenses Aurora Moda,Prenses Aurora Moda oyunu,Disney Channel Oyunları,Oyun: Prenses Aurora Moda,Prenses Aurora Moda oyun,Prenses Aurora Moda oyna,Prenses Aurora Moda oyunu ,Prenses Aurora Moda oyunları Oyun Prenses Aurora Moda Aurora,Disney Prensesleri,Elbise,Giydirme,Html5,Kız,Makyaj,Mobil,Prenses,iPad Prenses Aurora Moda oyunu oyna Nasıl ve neden ortadan kaybolduğu ve çok daha moda döndüğü hakkında uzun bir hikaye. Disney prensesinin söyleyeceği çok şey var ve arkadaşları şaşırtıcı seyahat hikayeleriyle şaşkınlık içinde görünmesini değiştirmeye çalışacak yeni kıyafetler. Nasıl ve neden ortadan kaybolduğu ve çok daha moda döndüğü hakkında uzun bir hikaye. Disney prensesinin söyleyeceği çok şey var ve arkadaşları şaşırtıcı seyahat hikayeleriyle şaşkınlık içinde görünmesini değiştirmeye çalışacak yeni kıyafetler.   puan toplayın ve arkadaşlarınızla paylaşın   oyun skorunuzu yorumlarda paylaşın  oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
Prenses Aurora Moda

5 Haziran 2022 Pazar

Lipton Akıllı Çay Bardağı,Lipton Akıllı Çay Bardağı oyunu,Komik Oyunlar,Oyun

Lipton Akıllı Çay Bardağı,Lipton Akıllı Çay Bardağı oyunu,Komik Oyunlar,Oyun: Lipton Akıllı Çay Bardağı,Lipton Akıllı Çay Bardağı oyun,Lipton Akıllı Çay Bardağı oyna,Lipton Akıllı Çay Bardağı bedava oyun,Lipton Akıllı Çay Bardağı oyunu,Lipton Akıllı Çay Bardağı yeni oyun,Lipton Akıllı Çay Bardağı flash oyun,Lipton Akıllı Çay Bardağı oyun oyna,Lipton Akıllı Çay Bardağı oyunları Oyun Lipton Akıllı Çay Bardağı Cartoon Network,Disney Channel,Html5,Mobil,TRT Çocuk,Yapay Zeka,Zeka,iPad Lipton Akıllı Çay Bardağı oyunu oyna Lipton, Akıllı Çay Bardağı uygulaması ile aklınızdan geçenleri tahmin etmeye çalışıyor. Sonunda Lipton çocukların bu yakarışlarını duymuş olacak ki aynen Herşeyi Bilen Kadın gibi oynanan tahmin oyunu Lipton Akıllı Çay Bardağı oyunuyla karşımıza geldi. Ama bu oyun sadece facebook üzerinden oynana biliyor. Oyunu Oynamak için Oyunu BEGENi yada facebook dan giriş yapın.Keyifli sohbetler  Oyun nasıl oynanır? Akıllı çay bardağı oyunumuzda aklınızdan bir şey nesne veya eşya gibi şeyler tutuyorsunuz akıllı çay bardağımız bunu biliyor. Tabiki akıllı çay bardağımız aklınızdan tuttuğunuz şeyi o kadar kolay tahmin edemeyeceği için sizlere sorular soracak sizde faremizi kullanarak sorulara cevap vereceksiniz. Ve sorular bittiğinde çok şaşıracaksınız akıllı çay bardağımız aklınızda tuttuğunuz şeyi bilecek   puan toplayın ve arkadaşlarınızla paylaşın   oyun skorunuzu yorumlarda paylaşın  oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
Lipton Akıllı Çay Bardağı

Akinatör Oyna,Akinatör Oyna oyunu,Online Oyunlar,Oyun

Akinatör Oyna,Akinatör Oyna oyunu,Online Oyunlar,Oyun: Akinatör Oyunu Oyna,Akinatör Oyunu Oyna oyun,Akinatör Oyunu Oyna oyna,Akinatör Oyunu Oyna oyunu ,Akinatör Oyunu Oyna oyunları Oyun Akinatör Oyunu Oyna Html5,Mobil,Yapay Zeka,Zeka,iPad Akinator,Akinator’ın tutkusu soru sorarak aklınızdaki karakterleri bilmektir. Onunla oynamak için, aklınızdan gerçek ya da kurgu bir karakter tutun ve oyna sonrada karakterler yazısına tıklayın. Akinator size dürüstçe yanıtlamanız gereken bir dizi soru soracak. Sorulardan sonra aklınızdaki karakteri size söyleyecek. Akinator, Web Genie, ilk aşaması yirmi soru üzerine kurulu olan ve oyuncunun hangi karakteri düşündüğünü belirlemek için onlara bir dizi soru soran bir internet oyunu ve mobil uygulamasıdır. Oyuncuya sorduğu karakteri bulabilmek için en iyi soruları bulabilen ve öğrenebilen bir yapay zeka programıdır. Google Trends'e göre, 2007'de Redstone Special tarafından yönetilen üç Fransız programcı tarafından oluşturuldu ve Kasım 2008'de dünya çapında popüler oldu. Avrupa'da popülarite zirve noktasına 2009'da ulaşıldı ve 2010'da Fransız mobil şirket SCIMOB tarafından Japonya'da mobil uygulaması başlatıldı. uygulama mağazasında en üst sıralara ulaştı. "Akinator" oyununu oynanırken bir cin tarafından sorular soruluyor. Akinatör Nasıl Oynanır : Oyuna başlamak için kullanıcının oyuna başla butonuna basması ve popüler bir karakter düşünmesi gerekiyor. Müzisyen, sporcu, siyasi kişilik, aktör, kurgusal film / TV karakteri, YouTube, Viner vb.. Daha sonra olasılığı daraltmak cevabı "Evet", "Hayır", "Muhtemelen", "Muhtemelen değil" ve "Bilmiyorum" olan sorular sormaya başlar bulana kadar .Eğer cevap 25 soru sorulmadan önce tek olası bir seçeneğe indirilirse, program seçtiği karakterin doğru olup olmadığını otomatik olarak soracaktır. Eğer program karakteri üç kez üst üste yanlış tahmin ettiyse, program kullanıcıların karakter veritabanını genişletmek için karakterin adını girmesini isteyecektir.  
Akinatör Oyunu Oyna

Recep ivedik e Sor,Recep ivedik e Sor oyunu,Komik Oyunlar,Oyun

Recep ivedik e Sor,Recep ivedik e Sor oyunu,Komik Oyunlar,Oyun: Recep ivedik e Sor,Recep ivedik e Sor oyun,Recep ivedik e Sor oyna,Recep ivedik e Sor bedava oyun,Recep ivedik e Sor oyunu,Recep ivedik e Sor yeni oyun,Recep ivedik e Sor flash oyun,Recep ivedik e Sor oyun oyna,Recep ivedik e Sor oyunları Oyun Recep ivedik e Sor Html5,Kelime,Mobil,Yapay Zeka,Zeka,iPad Recep İvedik e Sor RECEPE Soru TIKLA   oyun başlasın.Aklından geçen soruyu yaz Recep İvedik cevaplasın.Oyunoyna.tv.tr  size Lipton Akıllı Çay Bardağı Oyunu oyunuda oynamanızı önerir. Oyun Nasıl Oynanır ? Tamam yazısına tıklıyoruz. Daha sonra Recep İvedik'in resminin üzerine veya Recep yazısına tıklayıp devam edelim. Açılan sayfada cevapların Recebi'nin oyunun nasıl oynandığı hakkında bilgi veren videosunu izleyeceğiz. İzlemeden geçmek için videoyu geç yazısına basabilirsiniz. Videodan sonra oyun başlayacak. Oyunda Recep İvedik herşeyi bilen adam olarak karşımıza çıkıyor. Oyunun soru cevap şeklinde geçen bir oynanışı var. Recep İvediğe soru sor o cevaplasın. Recebe soru sormak için Alt taraftaki içinde sorunuzu buraya yazın yazısı bulunan yere faremizle tıkladıktan sonra sorumuzu klavyeden yazıyoruz. Soru eki ile biten cümleler yazmalıyız; örnek sorular yazan butona basarak yardım alabilirsiniz. Sorumuzu yazdıktan sonra sor yazılı butona basıyoruz oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
Recep ivedik e Sor

Şirinler Köyü ,Şirinler Köyü oyunu,Çocuk Oyunları,Oyun

Şirinler Köyü ,Şirinler Köyü oyunu,Çocuk Oyunları,Oyun: Şirinler Köyü Oyunu,Şirinler Köyü Oyunu oyun,Şirinler Köyü Oyunu oyna,Şirinler Köyü Oyunu oyunu ,Şirinler Köyü Oyunu oyunları Oyun Şirinler Köyü Oyunu Html5,Mobil,iPad,Çizgi Film,Çocuk Şirinler Köyü Oyunu oyna Evi dediği tropik adayı çevreleyen okyanusu temizlerken Şirinlerden birine katılın. Gargamel ve Azrael tarafından tamamen çöpe atıldı! Sudan çıkardığınız her eşya için jeton kazanacaksınız. Bu paraları, Şirin i daha güçlü yapacak veya ona daha fazla çöp toplamasına yardımcı olacak daha uzun bir misina verecek harika yükseltmeler için takas edebilirsiniz. Ayrıca toplaman için etrafta dolaşan değerli hazineler ve havalı çıkartmalar da var   puan toplayın ve arkadaşlarınızla paylaşın   oyun skorunuzu yorumlarda paylaşın  oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
Şirinler Köyü Oyunu

3 Haziran 2022 Cuma

Maymunkuş Tapınağı,Maymunkuş Tapınağı oyunu,Cartoon Network Oyunları,Oyun

Maymunkuş Tapınağı,Maymunkuş Tapınağı oyunu,Cartoon Network Oyunları,Oyun: Maymunkuş Tapınağı,Maymunkuş Tapınağı oyun,Maymunkuş Tapınağı oyna,Maymunkuş Tapınağı oyunu ,Maymunkuş Tapınağı oyunları Oyun Maymunkuş Tapınağı Aksiyon,Bilgi Beceri,Html5,Macera,Mobil,iPad,Çizgi Film,Çocuk Maymunkuş Tapınağı oyunu oyna Temple run Daffy Duck ve Porky Pig Monkeybird, neşeli Looney Tunes grubundan iki çılgın arkadaşla birlikte gizemli maceralar dünyasına atılacağın heyecan verici bir platform oyunudur! Daffy Duck ve Porky Pig, Machu Picchu da tehlikeli bir yolculuğa çıkıyor. Büyük sırlar tutan antik İnkaların tapınakları var. Ve böylece arkadaşlarımız eski hazinelerin cazibesine kapıldılar ve harika bir yolculuğa çıktılar! Onlara katılmaya ve çılgın maceralarla günlük hayatınızı çeşitlendirmeye hazır mısınız? O zaman devam et! Sırayla iki karakter oynayacaksınız. Bu, tapınağın her yerine yerleştirilmiş kurnaz tuzaklarla başa çıkmaya yardımcı olacaktır. Ayrıca amforaların yanından geçmeyin.Onları kırın ve altınları toplayın. Her seviyenin sonunda, Porky veya Daffy Duck, kartın saklandığı sandığı bulmalı ve açmalıdır. Seviyenin kilidini açmanın ve hazinenin yerini bilen gizemli bir maymun kuşu olan Maymunkuşu nun gizemini çözmeye bir adım daha yaklaşmanın tek yolu budur.   puan toplayın ve arkadaşlarınızla paylaşın   oyun skorunuzu yorumlarda paylaşın  oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
Maymunkuş Tapınağı

Anna ile Ariel Müzik Balosu,Anna ile Ariel Müzik Balosu oyunu,Disney Channel Oyunları,Oyun

Anna ile Ariel Müzik Balosu,Anna ile Ariel Müzik Balosu oyunu,Disney Channel Oyunları,Oyun: Anna ile Ariel Müzik Balosu,Anna ile Ariel Müzik Balosu oyun,Anna ile Ariel Müzik Balosu oyna,Anna ile Ariel Müzik Balosu oyunu ,Anna ile Ariel Müzik Balosu oyunları Oyun Anna ile Ariel Müzik Balosu Anna,Ariel,Disney Prensesleri,Elbise,Elsa,Giydirme,Html5,Kız,Mobil,Parti,Prenses,iPad Anna ile Ariel Müzik Balosu oyunu oyna Anna ve Ariel, sarayda güzel bir müzik gecesi için en güzel giysileri seçip yaratmanız gerekir. Farklı saç stilleri, elbiseler, ayakkabılar ve evcil hayvanlar için her türlü aksesuar arasından seçim yapın.  puan toplayın ve arkadaşlarınızla paylaşın   oyun skorunuzu yorumlarda paylaşın  oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
Anna ile Ariel Müzik Balosu

2 Haziran 2022 Perşembe

Orman Hayvanı Yaz Makyajı,Orman Hayvanı Yaz Makyajı oyunu,Kız Oyunları,Oyun

Orman Hayvanı Yaz Makyajı,Orman Hayvanı Yaz Makyajı oyunu,Kız Oyunları,Oyun: Orman Hayvanı Yaz Makyajı,Orman Hayvanı Yaz Makyajı oyun,Orman Hayvanı Yaz Makyajı oyna,Orman Hayvanı Yaz Makyajı oyunu ,Orman Hayvanı Yaz Makyajı oyunları Oyun Orman Hayvanı Yaz Makyajı Bilgi Beceri,Hayvan,Html5,Kız,Makyaj,Mobil,iPad,Çocuk Orman Hayvanı Yaz Makyajı  oyunu oyna Jungle Animal Summer Makeover oyunundaki her orman hayvanının kendine özgü bir görünümü ve favori spası vardır, ancak hepsinin yaz modası ipuçlarına ihtiyacı vardır. Leoparlar yeni makyaj ve şık kıyafetlerle sevimli bir görünüm elde etmek istiyor. Filler sahildeki jakuzileri severler ve sahilde harika bir tatil için giyinmek isterler. Zebra, yeni saç stillerini ve havalı kıyafetleri denemek için sabırsızlanıyor. Saç şekillendirme aletlerinizi alın ve biraz eğlenmek için sahile gidin!  puan toplayın ve arkadaşlarınızla paylaşın   oyun skorunuzu yorumlarda paylaşın  oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. 
Orman Hayvanı Yaz Makyajı