17 Ekim 2016 Pazartesi

Yarışçı 3D,Yarışçı 3D oyunu,TRT Çocuk Oyunları,Oyun

Yarışçı 3D,Yarışçı 3D oyunu,TRT Çocuk Oyunları,Oyun: Yarışçı 3D,Yarışçı 3D oyun,Yarışçı 3D oyna,Yarışçı 3D oyunu ,Yarışçı 3D oyunları,araba oyunu,araba yarış oyunu,trt çocuk oyunları,yarışçı arazi,3d oyunlarOyun Yarışçı 3D Yarışçı 3D,Yarışçı 3D oyun,Yarışçı 3D oyna,Yarışçı 3D oyunu ,Yarışçı 3D oyunları,araba oyunu,araba yarış oyunu,trt çocuk oyunları,yarışçı arazi,3d oyunlar

Yarışçı 3D oyunu. Yarışçı arazi oyununun 3D bir versiyonu. Bu oyunumuzla istediğiniz kadar denem yaparak Yarışçı Arazi oyununa hazırlanın. Bu yeni 3D yarışçı arazi oyunu işte tamda size göre.Üç boyutlu görsel efektlerle hazırlanmış olan mükemmel bir araba yarışı oyunu oynamaya hazır olun. Heyecan ve aksiyon dolu bu mükemmel oyunumuzda mükemmel anlar geçirebilirsiniz.  Yön tuşları ile arabanızı kontrol edebilirsiniz. Nitronuzu kullanmak için ileri yön tuşuna iki kez ard arda basmanız yeterli olacaktır. Dilerseniz kamera açınızı değiştirerek farklı iki açıdan arabınızı kullanabilirsiniz. Bunu sağlamak için C tuşuna basabilirsiniz. Yarış boyunca rakiplerinize karşı mücadele ederek onları geçin ve pisti en önde tamamlayarak rakiplerinizi yenmeye çalışın.oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler. -yon-   tuşları ile oynanır.


Yarışçı 3D

1 yorum:

  1. ız,aksiyon,heyecan ne ararsan bu yarışmada.Yarışma öncesi pratik yapıp yarışmayı kazanmak istşyorsan seni oyunoyna.tv.tr ye bekliyoruz.Birbirinden güzel heyecan dolu yarışma oyunlarını senin için bir araya topladık.Hem eğlenmek hem de kazanmak isteyenlerin adresi oyunoyna.tv.tr.Hadi sen de bize katıl bu heyecana ortak ol.

    YanıtlaSil