13 Temmuz 2017 Perşembe

Agma.io,Agma.io oyunu,Online Oyunlar,Oyun

Agma.io,Agma.io oyunu,Online Oyunlar,Oyun: Agma.io,Agma.io oyun,Agma.io oyna,Agma.io oyunu ,Agma.io oyunlarıOyun Agma.io Agma.io,Agma.io oyun,Agma.io oyna,Agma.io oyunu ,Agma.io oyunları,Bilgi Beceri,Html5,Mobil,Multiplayer,Zeka,iPad,io Oyunları,Çok Oyunculu, Agma.io, agar.io'ya benzer bir oyun. Alpha ve Slowsplit olmak üzere iki sunucu var. Alpha'da, Vanishpop ve Popsplit için daha kolaydır. Slowsplit'te, yalnızca en az 16 parça bulacaksınız. Ona ateş etmek için bir kez kütleler çıkarmalısınız küçük virüsleri var.Serbest deriler vardır ve madeni paralar alıp seviyenizi yükseltebilirsiniz. Güç yükseltmeleri ve botlar alabilirsiniz. Tavsiyeler almak için agma.io paylaşabilirsiniz. Bağlantınızla kim oturum açarsa, sizden bir tavsiye alırsınız.oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler.

Agma.io

3 yorum:

  1. alnızca en az 16 parça bulacaksınız. Ona ateş etmek için bir kez kütleler çıkarmalısınız küçük virüsleri var.Serbest deriler vardır ve madeni paralar alıp seviyenizi yükseltebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  2. Acımasız, sınırsız bir sanal dünyaya küçük bir yuvarlak hücre atılır. Ölmesine izin vermeyin, aksine onları renkli bezelye ile besleyin. Büyümesine ve daha güçlü olmasına izin verin.

    YanıtlaSil
  3. Bu oyun eşsizdir, çünkü oyun sırasında birbirinizi yememek için ittifaklar kurabilir, ancak ters yönde birlikte avabilirsiniz

    YanıtlaSil