22 Eylül 2017 Cuma

Hayri Uzay ,Hayri Uzay oyunu,TRT Çocuk Oyunları,Oyun

Hayri Uzay ,Hayri Uzay oyunu,TRT Çocuk Oyunları,Oyun: Hayri Uzay Oyunu,Hayri Uzay Oyunu oyun,Hayri Uzay Oyunu oyna,Hayri Uzay Oyunu oyunu ,Hayri Uzay Oyunu oyunlarıOyun Hayri Uzay Oyunu ,Macera,Rafadan Tayfa,Uzay,Çizgi Film,Çocuk, Hayri Uzay Oyunu oyna,uzayın bilinmeyen sırlarını çözmek için sen de uzaylı hayri oyununa katıl.Rafadan Tayfa Hayri ile birlikte astronot olup uzaya çıkacaksın.Yıldızlar.gökcisimleri, gezegenler daha neler neler.Hepsi macera dolu hayri uzayda oyunun da seni bekliyor.oyunoyna.tv.tr iyi eğlenceler diler.

Hayri Uzay Oyunu

4 yorum:

  1. Hayri Uzayda' oyunu; Güneş Sistemi ve Samanyolu Gök Adası hakkında birbirinden ilginç bilgiler öğrenmelerine imkân sunuyor.

    YanıtlaSil
  2. Hayri Uzayda oyununda Hayri Astronot olup uzaya gidecek.Uzayda gezegenler ,yıldızlr,uydular ve gökcisimlerini inceleyecek.Macera dolu bu yolculuga çıkarken sen de davetlisin.Hadi Hayri ile beraber bu heyecen dolu macera oyunu Hayri Uzayda oyununu oyna ve eğlen

    YanıtlaSil
  3. Hayri Uzayda ile çocuklar, uzayı ve gök cisimlerini öğreniyor.
    Çocuk psikologları ve öğretmenler ile birlikte geliştirildi.
    Araştırmayı, sorgulamayı ve merak duygusunu geliştirir.
    Kolay oynanabilir ve çocuklara uygun olarak tasarlandı.
    Çocuklar için güvenli ve reklam barındırmayan içerikler.

    AİLELER İÇİN HAYRİ UZAYDA
    Çocukların aileleri ile birlikte kaliteli, eğlenceli ve eğitici zaman geçirebilmeleri için tasarlanmıştır. Bu sebeple çocuğunuzla birlikte oynamanız tavsiye edilir. Bu şekilde çocuğunuzun Hayri Uzayda'dan azami derecede fayda sağlamasını ve eğlenmesini sağlamış olacaksınız

    YanıtlaSil
  4. Uzay uzay olalı böyle astronot görmedi! Bizim Rafadan Tayfa'nın Hayri'si bu sefer yepyeni bir maceranın içinde. Türkiye'nin gururu Hayri, bayrağımızı uzayın derinliklerinde dalgalandırıyor. Hayri ile gezegendeki komşularımızı, yıldızları, güneş sistemini ve daha birçok gök cismini tanıyoruz. Uzayın derinliklerine doğru yapacağımız bu yolculukta gök cisimlerinden uzay araçlarına, birbirinden ilginç bilgiler öğreneceğiz.

    YanıtlaSil