3 Ekim 2017 Salı

Lipton Akıllı Çay Bardağı,Lipton Akıllı Çay Bardağı oyunu,Komik Oyunlar,Oyun

Lipton Akıllı Çay Bardağı,Lipton Akıllı Çay Bardağı oyunu,Komik Oyunlar,Oyun: Lipton Akıllı Çay Bardağı,Lipton Akıllı Çay Bardağı oyun,Lipton Akıllı Çay Bardağı oyna,Lipton Akıllı Çay Bardağı bedava oyun,Lipton Akıllı Çay Bardağı oyunu,Lipton Akıllı Çay Bardağı yeni oyun,Lipton Akıllı Çay Bardağı flash oyun,Lipton Akıllı Çay Bardağı oyun oyna,Lipton Akıllı Çay Bardağı oyunlarıOyun Lipton Akıllı Çay Bardağı Lipton Akıllı Çay Bardağı,Lipton Akıllı Çay Bardağı oyun,Lipton Akıllı Çay Bardağı oyna,Lipton Akıllı Çay Bardağı bedava oyun,Lipton Akıllı Çay Bardağı oyunu,Lipton Akıllı Çay Bardağı yeni oyun,Lipton Akıllı Çay Bardağı flash oyun,Lipton Akıllı Çay Bardağı oyun oyna,Lipton Akıllı Çay Bardağı oyunları,Herşeyi Bileyruz Lipton Lipton Akıllı Çay Bardağı oyunu oyna Lipton, Akıllı Çay Bardağı uygulaması ile aklınızdan geçenleri tahmin etmeye çalışıyor. Sonunda Lipton çocukların bu yakarışlarını duymuş olacak ki aynen Herşeyi Bilen Kadın gibi oynanan tahmin oyunu Lipton Akıllı Çay Bardağı oyunuyla karşımıza geldi. Ama bu oyun sadece facebook üzerinden oynana biliyor. Oyunu Oynamak için Oyunu BEGENi yada facebook dan giriş yapın.Keyifli sohbetler Oyun nasıl oynanır?

Lipton Akıllı Çay Bardağı

10 yorum:

  1. Akıllı Çay Bardağı oyunu oyna. Aklımızdan bir kelime tutup Türkçe konuşan Lipton akıllı çay bardağının sorduğu sorulara cevap veriyoruz.

    YanıtlaSil
  2. Akıllı Çay Bardağı birer birer bizlere soruları yöneltirken kafamızı karıştırmadan sorulara net bir şekilde cevap vermeye çalışıyoruz. 20 soru sonra oyun tamamlanmış oluyor ve Akıllı Çay Bardağı aklımızdaki nesneyi biliyor! Yalnız dikkat, sorular sizi "Çay" olarak düşünmeye zorlayabilir o yüzden farklı bir nesne düşünün ve onu tahmin etmesini sağlayın.

    YanıtlaSil
  3. Akıllı Çay Bardağı oyun oyna,Lipton Akıllı Çay Bardağı oyunları,Herşeyi Bileyruz Lipton Lipton Akıllı Çay Bardağı oyunu oyna Lipton, Akıllı Çay Bardağı uygulaması ile aklınızdan geçenleri tahmin etmeye çalışıyor

    YanıtlaSil
  4. Son zamanların en popüler oyunlarından birisi olan Lipton Akıllı Çay Bardağı oyunu oldukça eğlenceli vakit geçirmek için iyi bir oyun olduğunu sizlere söylemek isteriz. Oyunumuzu oynamaya başladığınızda sizler çay bardağımızın sizlere 20 soruda aklınızdan tutacak olduğunuz herhangibi bir şeyin herkes tarafından bilinen birşey olmasını söyleyecek ve sizlerin aklında tutmuş olduğu cisimi 20 soru ile bilmeye çalışacaktır. Sorulara doğru ve net cevaplar verdiğiniz taktirde akıllı bardak sizlerin aklınızda tutmuş olduğunuz cisimi bilecek ve kendisini övmeye başlayacaktır. Oldukça eğlenceli bir simülasyon hazırlanmış olan oyunumuzda farenizi kullanarak sorulara cevap verebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  5. Oyunumuzu oynamaya başladığınızda sizler çay bardağımızın sizlere 20 soruda aklınızdan tutacak olduğunuz herhangibi bir şeyin herkes tarafından bilinen birşey olmasını söyleyecek ve sizlerin aklında tutmuş olduğu cisimi 20 soru ile bilmeye çalışacaktır. Sorulara doğru ve net cevaplar verdiğiniz taktirde akıllı bardak sizlerin aklınızda tutmuş olduğunuz cisimi bilecek ve kendisini övmeye başlayacaktır.

    YanıtlaSil
  6. İlk olarak oyunu görüntülemek için ekrana tıklayın. Daha sonra facebook sayfasına yönlenecektir ve kısa bir süre sonra Akıllı Çay Bardağı bizleri karşılayacaktır. Oyun başlamadan önce Akıllı Çay Bardağı ile tanışıyoruz ve oyun ile ilgili ondan bilgi alıyoruz. Ardından çay bardağından sallama çayı çıkartmamız ile beraber oyun başlıyor. Akıllı Çay Bardağı birer birer bizlere soruları yöneltirken kafamızı karıştırmadan sorulara net bir şekilde cevap vermeye çalışıyoruz. 20 soru sonra oyun tamamlanmış oluyor ve Akıllı Çay Bardağı aklımızdaki nesneyi biliyor! Yalnız dikkat, sorular sizi "Çay" olarak düşünmeye zorlayabilir o yüzden farklı bir nesne düşünün ve onu tahmin etmesini sağlayın.

    YanıtlaSil
  7. Oyun başlamadan önce Akıllı Çay Bardağı ile tanışıyoruz ve oyun ile ilgili ondan bilgi alıyoruz. Ardından çay bardağından sallama çayı çıkartmamız ile beraber oyun başlıyor. Akıllı Çay Bardağı birer birer bizlere soruları yöneltirken kafamızı karıştırmadan sorulara net bir şekilde cevap vermeye çalışıyoruz. 20 soru sonra oyun tamamlanmış oluyor ve Akıllı Çay Bardağı aklımızdaki nesneyi biliyor! Yalnız dikkat, sorular sizi "Çay" olarak düşünmeye zorlayabilir o yüzden farklı bir nesne düşünün ve onu tahmin etmesini sağlayın.

    YanıtlaSil
  8. Akıllı Çay Bardağı birer birer bizlere soruları yöneltirken kafamızı karıştırmadan sorulara net bir şekilde cevap vermeye çalışıyoruz. 20 soru sonra oyun tamamlanmış oluyor ve Akıllı Çay Bardağı aklımızdaki nesneyi biliyor! Yalnız dikkat, sorular sizi "Çay" olarak düşünmeye zorlayabilir o yüzden farklı bir nesne düşünün ve onu tahmin etmesini sağlayın.

    YanıtlaSil
  9. yeni oyun,Lipton Akıllı Çay Bardağı flash oyun,Lipton Akıllı Çay Bardağı oyun oyna,Lipton Akıllı Çay Bardağı oyunları,Herşeyi Bileyruz Lipton Lipton Akıllı Çay Bardağı oyunu oyna Lipton, Akıllı Çay Bardağı uygulaması ile aklınızdan geçenleri tahmin etmeye çalışıyor.

    YanıtlaSil
  10. Akıllı Çay Bardağı, aklınızdan tuttuğunuz birşeyi tahmin ediyor ve bunu size söylüyor. İlk önce aklınızdan bir nesne tutmalı ve Akıllı Çay Bardağı'nın sorduğu 20 soruya cevap vermelisiniz

    YanıtlaSil